Kaç yasında evlendiniz?

Bana niyeyse 27de evlenecekmişim gibi geliyor. :44:
Şimdi 23üm. Daha üniversite bitmedi.
Evlilik delisi değilim, hatta benim gibi biri için gerçekten zor bir iş ama yine de hayat arkadaşımı bulmayı çok isterim tabi.
Sonra da çocuk doğurmayı.

ne kadar geç okadar iyi 32ye kadar yolu 30-32ye kadar yolu var bence..

bence belli bir yaştan sonra koca bulamıyorsunn:)) cunki aradıgın özellikler krıterler artıyor oyüzden 20 -25 arası hem erken yasta anne olmak hoş bir seyy

23 yaşında evlendim şuan 25 yaşındayım eşimle 16 yaşında tanıştım.

24üm, bende bekarım, ama 1 seneyi doldurduğm ciddi bir ilişkm var =) ama görüyorumki burda herkes 20 yaşnda evlenmş ben geçmi kalmışım ne neyse ben de yazıcam 1 -2 seneye evlenirsem bakalım

Son düzenleme:
Şu an ben 20 yaşındayım sevgilimse 21. 21 yaşımdayken söz nişan olsun diye düşünüyoruz sevgilimle. (babam bu duruma ne der bilemiyorum bu sadece bizim düşüncemiz ) Sonracıma Allah kısmet ederse de 22 yaşımdaykende düğünümüz olsun istiyoruz. Olsun artık 22 yaşıma geldiğimde 5.yılımız olcak :)

34 yaşında evlendim..2 çocuğum var..39 yaşındayım..3. de her an gelebilir..Daha erken evlenmemekle hayatımın en akıllıca işini yaptığımı düşünüyorum kendi adıma..Allah herkese yuvasında mutluluk ve huzur versin..Gençkızlarımızın karşısına doğru dürüst ,kıymet bilen insanlar çıksın inşallah..

mesaj tekrarı................

Son düzenleyen: Moderatör:
24 te evlendim 28 de anne oldum simdi 33 te 2. Bebis geliyo allahin izniyle.

25 yaşıma girdim bekarım evlenebılmem için minimum 3 seneye ihtiyacım var sanırım 30umdan önce çocuğum olmayacak

çocuğumla aramda 30 yaş olması ıyı mı kötü mü bilemedim

herkes 20 25 civarı evlenmiş geç mi kalıyorum nedir:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…