- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Ben 26 da evlendim ve hep eşimle bunu der dururuz en azından 4 sene falan çocuksuz gezer dururduk
Evet kesinlikle o dönemde bende çocuk düşünmezdim ama beraber olurdukÇocuksuz gezmekten ziyade erken evlenen, özellikle öğrenciyken evlenen arkadaşlarımız çok daha güzel düzen kurdular. Bizim birbirimize kavuşma derdimizle doluyken zihnimiz onlar hedeflerine birlikte koştular. Araya çocuk bile sıkıştırdılarben çocuk işini o araya sıkıştıramazdım muhtemelen ama güzel iler yapardık.
Çok haklısınız. Dedikleriniz çok doğru. En iyisi o olamaz. Sanmak başka bişey evet.Yahu o dediklerinizi yapanlar "en iyisi" degildir zaten, en iyisi sanilan veya kendini oyle gosterenlerdir. En iyisi olmak baska oyle sanmak başka.
Tabi ki dert cekmiş insanla, çekmemiz ayni olmaz.
25’te evlendim şimdiki aklım olsa 28’i beklerdim.Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…
30+Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Siz geçmişe dönseydiniz kaç yaşında evlenmek isterdiniz? Ve neleri değiştirirdiniz? Evlenmeden önce şunu şunu yapardım sonra evlenirdim gibi…
hazırsan yaşın baya uygun. ben 18 eşim 20 yaşındaydı . yine aynı yaşında evlenirdim çünkü mutluyum. abim 22 yaşında evlendi yengem 20di onlar de mutlu . oğlum 22 gelinim 19 duUzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Ben 23 yaşında, üni biter bitmez evlendim.5 senelik iliskimdi. Şuan 25 yaşındayım.cok mutluyum,iyi ki de evlenmişim.insan bulunca kaybetmemeli.. Bazen diyorum acaba işe girip öyle mi evlenseydim diye?(işten kastım devlet) Ama işe gireceğimin garantisi yok, malum insanlar kaç yıl sınava girip atanamıyor..Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Ben çok memnunum.Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Seneye kış aylarında yıl sonuna doğru evlilik düşünüyoruz, yaşıtız. Bir mesleğimiz ve işimiz var. Sizce 25 yaşın sonları evlilik için erken mi? Özellikle erkekler geç olgunlaşır derler. Evlenip huzurlu olan insanlar öyle nadir ki. Bu sebeple endişeliyim. Ve hayat şartları öyle zorluyor ki artık.. kazandığımız gerçekten zor yetecek gibi. Ve merak ediyorum bir ömür birisiyle yaşamak, yaşlanmak.. bazen bunaltıcı olmuyor mu? ya da bazen keşke evlenmeseydim dedirtiyor mu?
Ben böyle şeyleri ofiste söylediğimde büyük tepki alıyorum.35’ten önce asla evlenmezdim. Özellikle 25 yaş çok çok erken bence. Para kazan, arabanı al, para biriktir, sevgilinle gez, seviş, kendine baş, güzelleş ve tüm bunları evli değilken yap çünkü evlenince çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?