rekor bende.... sadce 3 yumurta bırı küçüktü...dıgerı bos cıktı...sadece bır transfer b kalıte 9 hucre beklemedyım...sabırsız ve umutsuzum
canım benım ... ınsaalah saglıkla al kucagına...
merhabalar benım 10 yumurtam iyi kalıtedeydı 7 si döllendi suan bir sorun yok yrn.3 ü transfer edilcek kısmetse geri kalan olursa dondurulacak...
kızlar benimde 2 yumurtam toplandı sadece 1 tanesi döllendi yarında transferim var inşallah oda benimle kalacak
merhabalar benım 10 yumurtam iyi kalıtedeydı 7 si döllendi suan bir sorun yok yrn.3 ü transfer edilcek kısmetse geri kalan olursa dondurulacak...
arkadaşlar transferden sonra kullanılan hormon bantlarını nerenize yapıştırdınız? bir de hangi sıklıkla değiştirdiniz?
benimde 5.mikro enjeksiyon tedavimde 17 yumurta toplandı.12 tanesi işlem gördü.8 tanesi döllendi.2 tane blast embrio 5.günde transfer edildi.2 embrio 6.gün donduruldu.1 embriomda 6.gün olarak 3. tedavimde dondurulmustu.şimdi donmuş embriyolarımla deriyorum.
Merhaba, 1. denememizde hamile kaldım ve şu an 30 haftalık hamileyim. 9 yumurtam döllendi. 3 ü transfer edildi ve 6 sı iyi kalitede olduğu için donduruldu (inşallah gerek kalmaz). Allah hepimize bebişimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Merhaba, 1. denememizde hamile kaldım ve şu an 30 haftalık hamileyim. 9 yumurtam döllendi. 3 ü transfer edildi ve 6 sı iyi kalitede olduğu için donduruldu (inşallah gerek kalmaz). Allah hepimize bebişimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?