kaç yumurtanz oluştu kaçı döllendi kaçı transfer edildi ?

rekor bende.... sadce 3 yumurta bırı küçüktü...dıgerı bos cıktı...sadece bır transfer b kalıte 9 hucre beklemedyım...sabırsız ve umutsuzum

canım bencede çok güzel bölünmüş.ha bir ha iki.farketmiyor canım.allahım kime uygun görüyorsa ona veriyor.o yüzden umutsuzluğa kapılma..

9.günüm ıdrarda silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı

nisasum canım şimdiden gözün aydın silik çizgi tutmuş demek ben öyle düşünüyorum yerinde olsam hemen bir kan testi yapardım yinede fazla heycanlanma mutlu haberini bekliyorum mutlaka yaz ALLAH emeğini boşa çıkarmasın.

amin canım .. kan testi yapmaya korkuyorum..insaalh herkesın dedıgı dogru cıkar...

merhabalar benım 10 yumurtam iyi kalıtedeydı 7 si döllendi suan bir sorun yok yrn.3 ü transfer edilcek kısmetse geri kalan olursa dondurulacak...

kızlar benimde 2 yumurtam toplandı sadece 1 tanesi döllendi yarında transferim var inşallah oda benimle kalacak

arkadaşlar transferden sonra kullanılan hormon bantlarını nerenize yapıştırdınız? bir de hangi sıklıkla değiştirdiniz?

benimde 5.mikro enjeksiyon tedavimde 17 yumurta toplandı.12 tanesi işlem gördü.8 tanesi döllendi.2 tane blast embrio 5.günde transfer edildi.2 embrio 6.gün donduruldu.1 embriomda 6.gün olarak 3. tedavimde dondurulmustu.şimdi donmuş embriyolarımla deriyorum.

arkadaşlar transferden sonra kullanılan hormon bantlarını nerenize yapıştırdınız? bir de hangi sıklıkla değiştirdiniz?

merhaba ben hormon bantlarını iç bacak,iç kol kalça ve göbek deliğinden iki üç parmak sağa yada sola yapıştırıyorum.özellikle.iğneleri yaptığımız yere.yağlı bölgede emilimi daha iyi oluluyor diye biliyorum.star dust arkadaşımız çok güzel bir fikir vermişti.bantları sabitleyebilmek için üzerine ameliyat bantı yapıstırmak.gerçekten çok rahat oluyor.burusmuyor.tavsiye ederim. bu arada ben suan 2 günde bir bantları değiştiriyorum(ben estraderm tts 100 kullanıyorum)

Merhaba, 1. denememizde hamile kaldım ve şu an 30 haftalık hamileyim. 9 yumurtam döllendi. 3 ü transfer edildi ve 6 sı iyi kalitede olduğu için donduruldu (inşallah gerek kalmaz). Allah hepimize bebişimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

hayırlı olsun canım.maşallah güzel görünüo yumişlerinin durumu.inşallah bebişine kavuşursun bu kez.

allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım.buarada ben hiç bant kullanmadım.ne işe yarıo bu bantlar?

aynı benimde ilk denemem dün transferim oldu 3 tane koydular 6 tane dondurdular inşaallah 17sinde öğrenicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…