kaçalım mı ? diyen kocam :O

kızlar bide bişey diycem onun içinde bişey diyin bana
benim eşimin yemin ederim artık elle tutulur tek şeyi yakışıklılığı ....
hani artılarını eksilerini yaz deseniz artı hiiiç bişey yok . elle tutulur tek şeyi
yakışıklılığı ama karakter yok ki
o yakışıklılığı bile gelmez gözüme artık biyerden sonra böyle giderse değil mi .

ne gıbı terbıyesızlıgı oldu esının? hala sevıyormusun sorumluluk sahıbı bır adammı? sadece yakışıklılıkla tabıkı olmaz ama hıc kurtarılcak bır yanı yokmu bu evlılıgın?

Sen bence boşa burda insanları meşgul ediyosun
Gidip barışcaksın gayet yumuşamışsın
Konuyu kafanda bitirmiş gibi bi halin de hiç yok zaten
Hala yok yakışıklı bilmem ne onu unutur muyum diye düşünüyosun
Gerçekten boşanacak kadın hali yok sende
Bence çoktan barışsam nası kabul ettiririm diye düşünmeye baslamıssın bile

Kızım olsanız ve bu durumda barışsanız, elinize bavulunuzu tutuşturur ve bir daha geri gelmemenizi söylerim. Annenizi evden kovan bir adamla barışacak kadar büyükse aşkınız, burada insanların vaktini çalmayın.

ayyy annnesını evdenmı kovmuş adam?

Sana burada destek verecek bir şans daha ver diyecek bir üye olduğunu sanmiyorum.

Buraya giren zaten bisileri okumaya yorum yapmaya giriyor neyle meşgul edebilirim pardon ? Ben bariscak olsam onun bunca yalvarmasina zaten dayanamazdim ...

ne gıbı terbıyesızlıgı oldu esının? hala sevıyormusun sorumluluk sahıbı bır adammı? sadece yakışıklılıkla tabıkı olmaz ama hıc kurtarılcak bır yanı yokmu bu evlılıgın?
keşke olsaydı elle tutulur tek bi yani ama kalmadı malesef

Bencede eğer hala o adamdan nefret etmiyosan bi psikoloğa gitmelisin.Sana ciddi şekilde bi hayattaki yerinin anlatılması lazım.Kendini bu kadar değersiz görme ve hatta komik olma artık pes. Resmen sinirlendim şunu düşünmüş olmana pitipiti insanda biraz gurur olur.

yakışıklılığıyla seni kandırmasına barışmaya az kalmış. bencede boşuna konu açıp meşgul etme

yakışıklılığıyla seni kandırmasına barışmaya az kalmış. bencede boşuna konu açıp meşgul etme
sanki bekarımda yakışıklılığla beni kandırcak
ay meşgul olan yazmasın yaaaaaa
okumazsın meşgul olmazsın olur biter

sanki bekarımda yakışıklılığla beni kandırcak
ay meşgul olan yazmasın yaaaaaa
okumazsın meşgul olmazsın olur biter
burası dert köşesi herkezin derdi kendine büyük ve herkez kendi derdini yazıyor sende bunlardan birisin
isteyen okur istemeyen okumaz bırak boşver bu tarz yorumlara dikkatte alma

benimde bi arkadaşım vardı.eşiyle zaten kaçarak evlenmişti.sonrasında ayrılma olayları filan gündeme gelmişti mahkemeler falan...sonra bi duydukki kız kocasıyla beraber kocasının memleketine yerleşmiş.şimdi bide çocukları oldu.ama kızın durumunun özeti şu anda:hepten b.ka battım....umarım kendini toparlayacak güç bulursun ve sapasağlam yoluna devam edersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…