aynen öyle arkadaşımmalesef öyle ...
olmaz mı problemm
problemlerin doğrultusunda bu noktaya geldik ...
herşey üst üste eklene eklene artık çıkmaz yola soktu bizi ...
yani velhasıl kelam bu evlilik bitmeye mahkum
ayyy annnesını evdenmı kovmuş adam?Kızım olsanız ve bu durumda barışsanız, elinize bavulunuzu tutuşturur ve bir daha geri gelmemenizi söylerim. Annenizi evden kovan bir adamla barışacak kadar büyükse aşkınız, burada insanların vaktini çalmayın.
Abisini arayıp küfür bile etmiş.ayyy annnesını evdenmı kovmuş adam?
Abisini arayıp küfür bile etmiş.
Yo yazanlar var ama ben bunu aramıyorum zaten .Sana burada destek verecek bir şans daha ver diyecek bir üye olduğunu sanmiyorum.
Buraya giren zaten bisileri okumaya yorum yapmaya giriyor neyle meşgul edebilirim pardon ? Ben bariscak olsam onun bunca yalvarmasina zaten dayanamazdim ...Sen bence boşa burda insanları meşgul ediyosun
Gidip barışcaksın gayet yumuşamışsın
Konuyu kafanda bitirmiş gibi bi halin de hiç yok zaten
Hala yok yakışıklı bilmem ne onu unutur muyum diye düşünüyosun
Gerçekten boşanacak kadın hali yok sende
Bence çoktan barışsam nası kabul ettiririm diye düşünmeye baslamıssın bile
Eski konularimi bilip yazdınız bunu herhalde . iyiydi bu :))))Annesiyle birlikte kaçarsınız kesin.
keşke olsaydı elle tutulur tek bi yani ama kalmadı malesefne gıbı terbıyesızlıgı oldu esının? hala sevıyormusun sorumluluk sahıbı bır adammı? sadece yakışıklılıkla tabıkı olmaz ama hıc kurtarılcak bır yanı yokmu bu evlılıgın?
sanki bekarımda yakışıklılığla beni kandırcakyakışıklılığıyla seni kandırmasına barışmaya az kalmış. bencede boşuna konu açıp meşgul etme
burası dert köşesi herkezin derdi kendine büyük ve herkez kendi derdini yazıyor sende bunlardan birisinsanki bekarımda yakışıklılığla beni kandırcak
ay meşgul olan yazmasın yaaaaaa
okumazsın meşgul olmazsın olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?