kaçalım mı ? diyen kocam :O

Kendini yormaya değmez, insanlara şans veriyorsun ama onlar iki gün sonra yine aynı..
Benim de dökülmeye ihtiyacım varken bu konu üstüne iyi oldu:)

değiceğine bende inanmıyorum bir damla inancım kalmadı kalsa yine ailemi ikna etmeye çalışırdım ama gerçekten artık değmediğinin farkındayım ...

ya o işin şakası ne kaçması :)
yapmam öyle bişey

Bir insan 7sindr neyse 70de de o olur düzelmez mis lokum bekar hayatını bırakıp deli hayata dönme

Bir insan 7sindr neyse 70de de o olur düzelmez mis lokum bekar hayatını bırakıp deli hayata dönme

sakin boyle bir sey yapma ailene karsi gelme SEN AKLINI PEYNIR EKMEKLEMI YEDIN CANIM seni kandiriyor bakti keyfin yerinde umrunda degilsin aklinca terk edimeyi kendine sindiremiyor bence geri donersen her sey daha peter olacak

bende affedemiyorum ...
aynen artık ikimizin problemi olmaktan çoktan çıktı
Bak hala çözmek değil örtmek peşinde olayları
Sana kaçalım diyo
Gelip ailenden özür dileyip sözler niye veremiyo
Amacı seni kafalayıp eski dangozluklarına devam etmek
Bunun Türkçe karşılığı budur bana göre

hem ailene sen boylemi deger veriyorsun annene hakaret etmis abine kufur etmis hic mi umrunda degil

Valla ben evlilikte illallah ettirecek kadar çok sorun yaşamadığımdan mı olsa gerek ikinci bir şans verilir diyorum..Ben evlilklten değil de boşanma sonrasından illallah ettim zaten..Herşeyi sen yaşadın biz değil.Senin yürepin daha doğru karar verir
SONRa pişman olma meselesini de düşün...Son şanş diyebilirsin.Çocuk yoktu dimi?Kaç yıllık evlilik?Ben açık konuşurum, bir daha evlenmeme riskini düşünerek karar ver.Tolere edersin veya etmezsin sana kalmış.Ama gururunu ataklar altına almadan.Sınırı geçmeden..

Sen ve esin daha olgun degilsiniz pitipiti..
Bence birsey söylemeye gerek yok. Kendin deneyimlemelisin herseyi ..herkes icin gecerli bu.
Düse kalka yara bere icinde en sonunda hatalarinizi anlayacaksiniz.. ama anlamak istemedikce bu durum uzadikca imtihanlariniz daha da zorlasacak.. hakkinizda hayirlisi olsun

kesinlikle

Benimkininde yapmadığı şey kalmadı aileme babamın evine geldiğimde çok yalvardı yakardı ama inanmadım ben değişebileceğine dönmedim herşeyimi kapattım telefonuma kadar.Ulaşmak istediğinde seninle değil ailenle iletişime geçsin.Bir şans vermişsin sonunda iyiki vermişimmi dedin keşke mi dedin sadece bunu düşün .Bu adamlar düzelmez.Sadece bizleri inandırıp döndürene kadar düzelmiş numarası yapıyorlar.Canımızı çokta güzel acıtıyorlar.İkinci bir şansı verdiğinde ailen yine arkanda olucakmı bide ailen arkanda olmıyıcaksa aileni tamamen kaybetmeye değer mi ?

canım sakın ha bu hataya düşme baştan beride yapıyormuş
hiç uğruna arkana alma bu sefer daha çok ezer bence hemen numaranı değiştir yada engelle o şahsı

Burda kimsenin bir şans ver diyeceğini düşünmüyorum

Evlilik kurumu hakkında eşinizin de, sizin de pek fikir sahibi olduğunuzu düşünmüyorum, aksi olsa bu kadar saygısızlığa rağmen hala 'acaba' demezdiniz.

Bütün konularınızı okumuş biri olarak söylüyorum siz ayrılamazsınız.

Eski konularinizi biliyorum.. kanmayin esinize.. Bakın şuan ne güzel aileniz yanınızda arkanizda ve çalışıyorsunuz ekonomik özgürlüğünüzde var.. birde gidip donerseniz cocuk falan olur kocaniz yuzunden yine ayrılırsınız olan cocuga olur

madem seni bu kadar seviyor ve istiyor gelsin ailenin kapısını alsın çiçeğini ben büyük bir eşeklik yaptım sizden özür diliyorum ve piti pitiyle boşanmak istemiyorum diye
yapar mı yapmaz
hala bana sabır etseydin hiç bir şeye ses çıkarmasaydın havalarında
düzelecek adam siz gittiğinizde tekrardan aynı hataları tekrarlamamaya çalışırdı ikinci evden ayrılışınızda mal mülk derdine düşmez tekrar yüz yüze geleceği ailene bu lafları söylemezdi
ben değil bu dediklerini düşünmek telefonlarını açmazdım bile
benim anne babama abime de küfür edecek evden kovacak adam benim yanımda da durmasın
sen onun annesine bir küfür etseydin kalk git defol bu evden deseydin o senin peşine düşer miydi bir düşün

aileni düşün senin evde olmadığını fark ettikleri anı nefret ettikleri bir adama kızlarının kaçtığını öğrendiklerinde ki anı düşün öyle karar ver
cidden ailenin yerinde olsam sen böyle bir şekilde gidersen senin bir daha arkanda durmam hatta konuşmam bile
kocası tarafından bayılana kadar dövülüp annesinin babasının evine gönderilen ordan tekrar kocasının evine gönderilenler var kocası istemediği halde
ne korkunç bir durum
ne şanslısın çocuğun yok, gençsin çalışıyorsun ailen aldığın paraya karışmıyor seni üzüp kırmıyrlar onlara bunu yapma
çok yakın bir akrabam senin durumunun aynılarını yaşadı ama ne kadar uyarıldıysa gitti yine adamın yanına şimdi aile tabii evden atmadı ama hala ona kırgınız diyorlar düşün bunca zaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…