Kendini yormaya değmez, insanlara şans veriyorsun ama onlar iki gün sonra yine aynı..
Benim de dökülmeye ihtiyacım varken bu konu üstüne iyi oldu:)
o
o yüzden aklını basıan al kimse icin kacmaya degmez bak bende 7 senelik evliliyim ne olursa olsun anne baba sözü dine bi kere dinlememisin evlenmisin 2 ciye asla aynı hayatyı yapma anan baba kapısını kapatma sen eminim hala esinin gercek yüzünü görmemisin perde aralanmamıs ne olması lazım ki bide sende esin hakaret etmis sadece sanada degil ailene anneni evden koymus abine küfür etmis yani cok ucuk seyler
sakin boyle bir sey yapma ailene karsi gelme SEN AKLINI PEYNIR EKMEKLEMI YEDIN CANIM seni kandiriyor bakti keyfin yerinde umrunda degilsin aklinca terk edimeyi kendine sindiremiyor bence geri donersen her sey daha peter olacakEvet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
Bak hala çözmek değil örtmek peşinde olaylarıbende affedemiyorum ...
aynen artık ikimizin problemi olmaktan çoktan çıktı
hem ailene sen boylemi deger veriyorsun annene hakaret etmis abine kufur etmis hic mi umrunda degilEvet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
Bak hala çözmek değil örtmek peşinde olayları
Sana kaçalım diyo
Gelip ailenden özür dileyip sözler niye veremiyo
Amacı seni kafalayıp eski dangozluklarına devam etmek
Bunun Türkçe karşılığı budur bana göre
kesinlikleEşin gerçekten pişman olsaydı seni kaçırmak yerine, GELİP AİLENDEN ÖZÜR DİLER, HATASINI KABUL EDER, PİŞMAN OLDUĞUNU BELİRTİR BARIŞMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİRDİ.
Ama şimdi ailene yaptıkları yanına kalsın üstüne alsın seni kaçsın.
Oh ne güzel. Kanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?