Kaçan kovalanır mı ben çok yoruldum..

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
132
303
İstanbul
Yeni tanıştığım biri var iki kez görüştük yine şehirdışına gitti.tamam iyi hoş güzel şeyler yazıyo arkadaştan öte ama son günlerde yoğunmuş yazmıyo.ben yeteri kadar ilgi gösterdim.ama artık kimsenin Bu halini çekemeyecek kadar Yorgunum.siz olsanız ne yaparsınız?bir de onu gözümde o kadar büyütüyorum ki..sürekli sosyal medyada takip ediyorum.bir arkadaş dedi ki ilgi göster yoksa kaparlar bu çocuğu..bu mudur yani? Çok bunaldım sürekli düşünmekten...

Bazen sen ilgili olucaksin bazen o bazen de ikiniz. Sevgi böyle bisiy. Kaçmakta kovalamakla alakası yok kimse köpek değil sonuçta fndjr
Şakasına sitem et unuttun beni diye. Sonraki hareketlerine göre varirsin bı karara. Bazen böyle sevimli yaklasmalar lazım oluyo

Ben olsam uğraşmam
Şehzade olsa şu kadar uğraşmam
Kaparlarsa kapsınlar orta malı mı ki bu
Önceki konunuz da aynı minvaldeydi saçma sapan bir tip
Daha düzgün adaylar yok mu panpa:halay:
Keşke olsabir de kendi kendime kuruyorum acaba biriyle mi konuluyo vs.tamam yakışıklı çocuk ama böyle yapınca soğumaya başlıyorum bir de ben hemen kaptırıyorum kendimi nefret ediyorum bu huyumdan, çok anlam yüklüyorum

Bazen sen ilgili olucaksin bazen o bazen de ikiniz. Sevgi böyle bisiy. Kaçmakta kovalamakla alakası yok kimse köpek değil sonuçta fndjr
Şakasına sitem et unuttun beni diye. Sonraki hareketlerine göre varirsin bı karara. Bazen böyle sevimli yaklasmalar lazım oluyo
Son olarak hep ben yazdım, morali bozuktu alttan aldım, özlediğimi, hoşlandığımı belli ettim ki ondan cesaret alarak.ama şimdi böyle olunca kendini geri çekti diyorum ve omdan bekliyorum artık

Belki gercekten mesguldur.

Hem yeni tanisilan kisiyle 24 saat iletisim kurulmaz ki.

Heyecanini kaybeder.

Aradan zaman gecsin.Bekle yazmazsa da bahane buluyodur mesgulum diye. Sallama o zaman sen de.

Yeni tanıştığım biri var iki kez görüştük yine şehirdışına gitti.tamam iyi hoş güzel şeyler yazıyo arkadaştan öte ama son günlerde yoğunmuş yazmıyo.ben yeteri kadar ilgi gösterdim.ama artık kimsenin Bu halini çekemeyecek kadar Yorgunum.siz olsanız ne yaparsınız?bir de onu gözümde o kadar büyütüyorum ki..sürekli sosyal medyada takip ediyorum.bir arkadaş dedi ki ilgi göster yoksa kaparlar bu çocuğu..bu mudur yani? Çok bunaldım sürekli düşünmekten...
Cok ilgi iter insani arkadasin yanlis soylemis

Sanki pazarın en gozde meyvesi Çilek te kapacaklarmis
Kapsinlar bi zahmet isine baksın böylesi birisi
Uyuz yogunsan yogunsun seni mi eglendirecegiz

Keşke olsabir de kendi kendime kuruyorum acaba biriyle mi konuluyo vs.tamam yakışıklı çocuk ama böyle yapınca soğumaya başlıyorum bir de ben hemen kaptırıyorum kendimi nefret ediyorum bu huyumdan, çok anlam yüklüyorum
Şıpsevdi misin biraz?

kaçarsa kaçsın bence hıc arkasından koşma nereye kadar boyle devam edebılırkı tabiki de yorulursun. karsılıklı guven saygı sevgı ve anlayıs olmalı zaten. kaçma kovalama bır yere kadar cekılır

Kaçanı kovalamayin taş atın bence. Kafası yarilirsa yeterince hızlı kacamiyordur.
Şaka bir yana ilgisi olan erkek iş miş yoğunluk dinlemez. Peşine kendi düşer. Eşim biz yeni yeni flortlesirken sürekli arama konuşma için bahane arar dururdu. İşte şiirler falan yazardı hey gidi duygulandım şimdi. Yine bir gün romantik romantik gaza gelmiş şiirler yazmış mesaj atmış bana. Gece geç vakit ben yatakta uzanıyorum ışık da kapalı o kendini kaptırmışken ben uyuyakaldim. Çok bozulmuştu. Zaten önemli ne aksiyon varsa ben uyuyakalirim. Altı yıllık evliyiz çoğu darginligimiz bu huyum yüzünden olur. Bu durumda kaçan ben mi oluyorum acaba:KK23:

Back
X