Kaçarak evlendim çok pişmanım

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Hayatımda yapabileceğim en büyük hatayı yaptım annemi babamı hiçe sayıp kaçarak evlendim. Kaçmam da kendimce haklı sebeplerim vardı babam en büyük etkendi babam belki o kadar kötü bir baba olmasaydı asla ama asla bunu yapmazdım. Eşim evlenince değişti eskiden bayramlarda bile ailesinin yanına gitmezdi ailesinin yanından beni çıkarmaz oldu çok zor durumda kaldım en son şiddet uyguladı sustum bir daha yaptı yine sustum 3. de çok kötü dövdü öldüresiye bide bu adam benim 2 sene peşimden koşmuştu. Eşyalarımı topladım geri annemin evine geldim ben de babam kabul etti Allah razı olsun herşey bugün gelişti ne yapıcam bana akıl verin:( daha 20 yaşındayım

20 yaşında nasıl ya? iş yok okul yok neyinize güvenip evlendiniz anlayamıyorum.

neyse,aileniz arkanızda en azından. umarım "ama pişman olmuş" diye geri dönüp daha kötüsüyle karşılaşmazsınız.

Daha bu yaşta koca merakı nedir ben anlamıyorum.
Zararın neresinden dönsen kar.
En kötü aile bile elin adamından iyidir.
Babandan şikayetçiysen okusaydın bi üniv kazanıp gitseydin. Çaresi kocaya kaçmak değildi.
babam üniversiteye yollamadı

Seviyorum deyip geri dönme sakin bir yapan birdaha yapar çocuğun yok Allah'tan sakın dönme geri sakin ne güzel ailende kabul etmiş lütfen akıllı davran

işin kötüsü vallahi seviyorum onun aklına ailesi giriyor
Demek ki kocaniz geri zekali , kendi beyni yok ki baskalari onun yerine dusunuyor
Beyinsiz birini sevmeyi de kendinize yakistiriyorsaniz o sizin bileceginiz is
Ben aptal birine asik olamam mesela , ama boyle aptal , cahil ve okuz adamlarin da alicisi varmis bdv sayesinde ogreniyoruz

işin kötüsü vallahi seviyorum onun aklına ailesi giriyor

Ay niye ailesi girsin? Senin aileni hiçe sayarak kaçırmayı bilecek kadar aklı var. Böyle kaçarak ederek adamlara verdiğiniz mesaj: "Ben sana ölüyorum bitiyorum ailem umrumda değil ne halleri varsa görsünler benim için önemli olan sensin sen ne istersen ben onu yaparım ben senin için varım." Sonra da neden beni insan yerine koymuyor, neden beni dövüyor? Allah Allah acaba neden?

Back
X