Kaçarak evlendim..

Sizi kk da ozel akil danismani olarak mi gorevlendirdiler? Nedir "biz ne yapalim onu anlamadim?"
Kizin babasi sorunlu bi birey bu insan icin yeterince dert kategorisinde

Evet maas aliyorum ben burdan haberin yok mu ?
biz ne yapalim derken
Olan olmus zaten geri don desek donebilir mi ?
Donmek ister mi ?
Kimseyi dinlememis basmis nikahi biz ne yapabiliriz onu sordum
Var mi baska merak ettigin

Abla inanır mısın başına gelmeyen anlamıyor anlamıyor bende hep kınardım ama o ev çekilmiyor

Hemen hemen aynı şeyi yaşadım sayılır ama yaşınız daha küçük eşinin düzenli bir işi düzenli bir aile yapısı varsa sana gerçekten değer veriyorsa pişman olmazsın diye umuyorum. ben evleneli 5sene doldu hergün şükrediyorum maşallah diyeyim çok güzel bir evliliğim var. babamla da daha iki ay önce barıştım ve o da pişman oldu vermediğine şimdi herşey çok güzel gidiyor umarım seninki de güzel devam eder.

Bundan sonrasına bak doğruydu yanlıştı evlendiniz ve o sizin eşiniz sahip çıkın yuvanı yürütmeye bak.kafandaki tüm önyargıları kenara koy ve tavsiyem bir süre çoxuk yapma eşini iyice tanı.mutlulukklar dilerim

Abla inanır mısın başına gelmeyen anlamıyor anlamıyor bende hep kınardım ama o ev çekilmiyor
O bize gelen çocuğun kızkardeşi kaçmıştı geçen sene. Ve o hâlâ mırın kırın görüşüyordu kardesiyle... ama kendisi kıç kaçırdı şuan... ve kızda anlatıyor bana. Kaçanlara kızardım kınardım en sevmediğim şey, en karşı çıktığım şeydi kaçmak diyor. Ama şimdi.. hemde nişanlıyken... o yüzden başına gelmeyen anlamaz. Kim ne yasıyor kimse bilemez canım. Sen içindekini kendin yasıyorsun. Onca yılını burda iki satıra dökemezsin haliyle. Üzme kendni artk. Bakiresin yada değilsin. Sen artık evlisin. O adam sana babalık yapmamış. Yapamamış. Geri dönsen zaten ne yapacağı da belli ki dönmeye de niyetin yok zaten. İnşalah mutlu olursun inşallah

En fazla 3 ay veriyorum sana. Pişmanlığın dibini yaşayacaksın.

Baban sonuna kadar haklı!!!! Marifet gibi de kaçtım diyorsun.

baban kötü biriymiş bencede haketmiş üzülme eşini ailesini sev saygıda kusur etme pişman olcaksın ağlayacaksın evi çok özleyecn ama eşin iyi biriyse hepsini unutacaksın
inşallah çok mutlu olursun canım üzülme sabret hepsi geçecek bu günleri unutacaksın

Baban kötüymüş diyenler,adamın kızı daha 19 yaşında fark etmediyseniz.

Bir anne, bir baba hayır diyorsa emin ol bir bildikleri vardır.

Umarım pişman olmazsın ama ah kocam, ah kayınvalidem diye yeni konular açman yakındır.

bütün bu yaşadıklarını kendine mal edemezsin babanın payı büyük bence vicdanın rahat olmalı sen daha iyisini hak ediyorsun ama yasaklarla ancak bu kadar olur

yorumlarda genelde kız suçlanmış ama asıl hatalı babası .her şeyine baskı yapmış ve karışmış .okuyacağı bölüme bile kız karar verememiş.kızıyla sağlıklı bir iletişimi olmamış.şimdi de kız bakire değilse kabul etmem diyor .ne kadar acımasızca...
Bir de ben kaçan kızların ailesiyle problem yaşadığını gördüm çoğunlukla.neden ailesinin değer verdiği haklarına saygı gösterdiği kızlar değil de baskı altındakiler kaçıyor diye düşünmek gerek.aileler çocuklarını cam fanusta yetiştirip kişiliklerine yaşamlarına saygı duymuyor,sonra da çocukları onlardan kaçınca bir de hatayı onlarda buluyor!
ha ama kaçmak çözüm değil.büyük olasılıkla ailen yanında olmadığı için eşin sana saygı duymayacak o da sana baskı yapacak.keşke önceden öğretmenlerinle tercih yapıp başka bir şehre gitseydin.ailen izin vermese bile kendin giderdin ve burslarla, part time işle bir şekilde idare ederdin

Bende kaçarak evlendim yaşım 19 eşim 23 yaşında sizi anlayabiliyorum hemde çok iyi. Üvey annem yüzünden babam okutmadı masraf çok diye kendi annem hiç beni istemiyordu sokağa atmıştı. Bende çareyi sevgilimle evlenmekte buldum. 7 aylık evliyim çok çok çok mutluyuz. Allah muhabbetimizi arttırsın.
2 gün çok kısa bir süre affedilmeyi beklemek için. Babamı 2 buçuk ayın sonunda ikna ettiler. Öyle el öpmeye gidebildik. Şimdi damadım der başka birşey demez.

Eşini umarım iyi tanıyorsunuzdur. Inşallah okutur sizi. Ben çok şanslıydım eşim okutuyor beni her konuda destekçim. Rabbim inşallah benden daha güzel günler gösterir size hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsın inşallah.

Canım ben seni çok iyi anlıyorum. Kendi seçtiğin bölümü bile okuyamamissin baban olacak hayvan yüzünden. Evlendiğin adamın ailesini tekrar düğün olsun diye annene babana yollama sakın. Baban zaten sen mutluluk yüzü gormeyesin diye ahdetmis. Sakın tekrar barışma babanla. O gelip pişman olup özür dileyecekse barış. Çok erken evlenmişsin, muhakkak korun. Eğitimini tamamlamadan çocuk yapma. Geçmişi geçmişte bırak hataysa bile başkalarının sana dayattığı hayatı değil kendi hayatını yaşıyorsun. Bu arada Mardin ı de Mardinlileri de inanılmaz severim. ..inşallah kafandan bu düşünceleri atıp okuluna evliliğine odaklaninca çok mutlu olacaksın.

Babanızı ikna etmek için biraz daha çabalasaydınız ona biraz daha zaman tanısaydınız ve bu arada okulunuzu bitirseydiniz keşke.
Sevgiliniz de sizi gerçekten seviyorsa beklerdi.
Acele etmişsiniz, şahsi kanaatim pişman olma ihtimaliniz yüksek.
Bu zamana kadar gözlemlediğim bir şey var ki; kaçan kızlar asla ve asla damadın ailesinde değer görmüyor çünkü nasıl olsa bu ailesini silip geldi arkası yok, bizim malımız oldu düşüncesi ile hareket ederek eziyorlar gelinleri.

Artık olan olmuş, yapacak tek şey elindeki imkanlarla hayatını güzelleştirmek.

Ama bence yine de kaçmamalıydın, tamam babanın seni istemediğin bölüme göndermeye çalışması kötü ama yaşın çok küçük ya. En azından o bölümü okur, sonra sınava girerdin tekrar, çift anadal bile yapabilirdin.. Hayırlısı olsun hakkında..

Ayrıca şunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Türkiye'deki öğrencilerin birçoğu ailesinin tercihiyle bölüm seçiyor, ama bu kaçmak için asla bir neden olmamalıydı senin için.. Elbette ki kötü bir durum, ama biraz daha çaba sarfedebilirdin..

Yoo hiçte öyle diil hemen pişman olcaksin falan demeyin Allah Aşkına!
11 yıllık evliyim kaçtım mutlu huzurlu iki çocuklu bir anne değer verilen bir esim
Allah herkese aynısını nasib etsin,o hiç belli olmuyor herkesin kendi yazısı var ve onu yaşıyor .

Su editi bende kullanayim
EDIT;kimseye kaçın demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece olmuş geçmiş birşeye olumsuz msj lar göndere göndere hayatlarını olumsuz etkilemesinler diyorum
Mutlu olanlarda var bilsinler ve Ümit var olsunlar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…