- 11 Mayıs 2011
- 7.163
- 3.963
- 373
- Konu Sahibi madambaykuss
-
Sizi kk da ozel akil danismani olarak mi gorevlendirdiler? Nedir "biz ne yapalim onu anlamadim?"Hayirli olsun
Biz ne yapalim onu anlamadim ?
Sizi kk da ozel akil danismani olarak mi gorevlendirdiler? Nedir "biz ne yapalim onu anlamadim?"
Kizin babasi sorunlu bi birey bu insan icin yeterince dert kategorisinde
Abla inanır mısın başına gelmeyen anlamıyor anlamıyorAh canım bu babalar yok mu... eşimin devresi de nişanlısını kaçırdı bize geldiler... kızın babası nişanlı kızının yüzüğünü atıcaktı sebep ne dersen kızın tlfnuna nişanlısından msj geliyormuş tlfnda konusuyolarmış. Sevgilisi değil nişanlısı bu sonuçta... küfğrler havada uçuşmuş kızını zaten tarlada çalıştırıyor... görücü usulü olsada 1 ayda ısınmışlar sevmişler istemiyosan en baştan olmaz deseydin gençler birbirlerine ısındıktan sonra bu işi bozacam deynce soluğu bizde aldılar. Pazartesi burda nikahları kıyılacak inşallah. Bilmiyorum mutlu olsunlar tek dileğim. Çocukta çok iyi kızda iyi birisi. Ama aileler baska çare bırakmıyor gerçekten.
Sana İyi yapmışsın aferinde diyemem, keşke yapmasaydın da diyemem. Keşke böyle olmasaydı diyebiliyorum. Evliliğime sıkı sıkıya sarıl artk senin ailen eşin... Rabbim mutlu etsin.
(İnsan insandır) baban Türkte ne olmuş yaptığı insanlığa sığdı mı? Hayır...
Hata mı yaptım bilmiyorum ama hata yaptığımı düşünmüyorum 2 senedir birlikte sevgili olduğum adamla kaçtım . Ben 19 o 23 yaşında. Aklıma böyle bişey gelmezdi bile babam istediğim okula istediğim bölüme yollamadı üniversite de okursan oku okumazsan da okuma dedi tutulmayan bi bölüme yazdırdı beni erkek arkadaşımı öğrendikten sonra. Erkek arkadaşım doğulu .. Mardinli .. erkek arkadaşımı şimdi ki eşimi öğrendi Kürt dedi alevi dedi benim istediğimle evleneceksin dedi dövdü sövdü. Eşim konuşmaya gitti babamla onun yüzüne olumsuz konuşmamış eve geldi bir ton tantana yaptı. Ailesi tanışmak istiyor sadece tanışmak dedim onun anasını da s..m ailesini de dedi herşey birikti benim hakkımda kuzenime konuşmuş okulunu bitirsin diye ıyalıyorum onları çocuk askerliğini yapmış 4-5 sene beklemez ayrılırlar demiş daha neler neler . Kaçtım evlendim. Marifet değil belki çözüm de bu değildi ama babama kimler kimler dil döktü ne okul konusunda ne erkek arkadaş konusunda bi adım geriye adım atmadı 2 gün oldu nikahlanalı tüm aile büyüklerim babamın ailesi annemin ailesi tamam olmuş gelsinler tanışalım diyor babam hayır diyormuş kardeşime mesaj attırdı kızsa bakireyse gelsin diye .. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne yani bakire değilsem insan değilim bakireysem insan mıyım? Ben ne yapıcam nasıl orta yol bulucam kaçtığım gün yakın çok yakın bi akrabamıza gittik onlar bile bu adama böylesi müstehak dediler
Bundan sonrasına bak doğruydu yanlıştı evlendiniz ve o sizin eşiniz sahip çıkın yuvanı yürütmeye bak.kafandaki tüm önyargıları kenara koy ve tavsiyem bir süre çoxuk yapma eşini iyice tanı.mutlulukklar dilerimHata mı yaptım bilmiyorum ama hata yaptığımı düşünmüyorum 2 senedir birlikte sevgili olduğum adamla kaçtım . Ben 19 o 23 yaşında. Aklıma böyle bişey gelmezdi bile babam istediğim okula istediğim bölüme yollamadı üniversite de okursan oku okumazsan da okuma dedi tutulmayan bi bölüme yazdırdı beni erkek arkadaşımı öğrendikten sonra. Erkek arkadaşım doğulu .. Mardinli .. erkek arkadaşımı şimdi ki eşimi öğrendi Kürt dedi alevi dedi benim istediğimle evleneceksin dedi dövdü sövdü. Eşim konuşmaya gitti babamla onun yüzüne olumsuz konuşmamış eve geldi bir ton tantana yaptı. Ailesi tanışmak istiyor sadece tanışmak dedim onun anasını da s..m ailesini de dedi herşey birikti benim hakkımda kuzenime konuşmuş okulunu bitirsin diye ıyalıyorum onları çocuk askerliğini yapmış 4-5 sene beklemez ayrılırlar demiş daha neler neler . Kaçtım evlendim. Marifet değil belki çözüm de bu değildi ama babama kimler kimler dil döktü ne okul konusunda ne erkek arkadaş konusunda bi adım geriye adım atmadı 2 gün oldu nikahlanalı tüm aile büyüklerim babamın ailesi annemin ailesi tamam olmuş gelsinler tanışalım diyor babam hayır diyormuş kardeşime mesaj attırdı kızsa bakireyse gelsin diye .. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne yani bakire değilsem insan değilim bakireysem insan mıyım? Ben ne yapıcam nasıl orta yol bulucam kaçtığım gün yakın çok yakın bi akrabamıza gittik onlar bile bu adama böylesi müstehak dediler
O bize gelen çocuğun kızkardeşi kaçmıştı geçen sene. Ve o hâlâ mırın kırın görüşüyordu kardesiyle... ama kendisi kıç kaçırdı şuan... ve kızda anlatıyor bana. Kaçanlara kızardım kınardım en sevmediğim şey, en karşı çıktığım şeydi kaçmak diyor. Ama şimdi.. hemde nişanlıyken... o yüzden başına gelmeyen anlamaz. Kim ne yasıyor kimse bilemez canım. Sen içindekini kendin yasıyorsun. Onca yılını burda iki satıra dökemezsin haliyle. Üzme kendni artk. Bakiresin yada değilsin. Sen artık evlisin. O adam sana babalık yapmamış. Yapamamış. Geri dönsen zaten ne yapacağı da belli ki dönmeye de niyetin yok zaten. İnşalah mutlu olursun inşallahAbla inanır mısın başına gelmeyen anlamıyor anlamıyorbende hep kınardım ama o ev çekilmiyor
Bende kaçarak evlendim yaşım 19 eşim 23 yaşında sizi anlayabiliyorum hemde çok iyi. Üvey annem yüzünden babam okutmadı masraf çok diye kendi annem hiç beni istemiyordu sokağa atmıştı. Bende çareyi sevgilimle evlenmekte buldum. 7 aylık evliyim çok çok çok mutluyuz. Allah muhabbetimizi arttırsın.Hata mı yaptım bilmiyorum ama hata yaptığımı düşünmüyorum 2 senedir birlikte sevgili olduğum adamla kaçtım . Ben 19 o 23 yaşında. Aklıma böyle bişey gelmezdi bile babam istediğim okula istediğim bölüme yollamadı üniversite de okursan oku okumazsan da okuma dedi tutulmayan bi bölüme yazdırdı beni erkek arkadaşımı öğrendikten sonra. Erkek arkadaşım doğulu .. Mardinli .. erkek arkadaşımı şimdi ki eşimi öğrendi Kürt dedi alevi dedi benim istediğimle evleneceksin dedi dövdü sövdü. Eşim konuşmaya gitti babamla onun yüzüne olumsuz konuşmamış eve geldi bir ton tantana yaptı. Ailesi tanışmak istiyor sadece tanışmak dedim onun anasını da s..m ailesini de dedi herşey birikti benim hakkımda kuzenime konuşmuş okulunu bitirsin diye ıyalıyorum onları çocuk askerliğini yapmış 4-5 sene beklemez ayrılırlar demiş daha neler neler . Kaçtım evlendim. Marifet değil belki çözüm de bu değildi ama babama kimler kimler dil döktü ne okul konusunda ne erkek arkadaş konusunda bi adım geriye adım atmadı 2 gün oldu nikahlanalı tüm aile büyüklerim babamın ailesi annemin ailesi tamam olmuş gelsinler tanışalım diyor babam hayır diyormuş kardeşime mesaj attırdı kızsa bakireyse gelsin diye .. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne yani bakire değilsem insan değilim bakireysem insan mıyım? Ben ne yapıcam nasıl orta yol bulucam kaçtığım gün yakın çok yakın bi akrabamıza gittik onlar bile bu adama böylesi müstehak dediler
Canım ben seni çok iyi anlıyorum. Kendi seçtiğin bölümü bile okuyamamissin baban olacak hayvan yüzünden. Evlendiğin adamın ailesini tekrar düğün olsun diye annene babana yollama sakın. Baban zaten sen mutluluk yüzü gormeyesin diye ahdetmis. Sakın tekrar barışma babanla. O gelip pişman olup özür dileyecekse barış. Çok erken evlenmişsin, muhakkak korun. Eğitimini tamamlamadan çocuk yapma. Geçmişi geçmişte bırak hataysa bile başkalarının sana dayattığı hayatı değil kendi hayatını yaşıyorsun. Bu arada Mardin ı de Mardinlileri de inanılmaz severim. ..inşallah kafandan bu düşünceleri atıp okuluna evliliğine odaklaninca çok mutlu olacaksın.Hata mı yaptım bilmiyorum ama hata yaptığımı düşünmüyorum 2 senedir birlikte sevgili olduğum adamla kaçtım . Ben 19 o 23 yaşında. Aklıma böyle bişey gelmezdi bile babam istediğim okula istediğim bölüme yollamadı üniversite de okursan oku okumazsan da okuma dedi tutulmayan bi bölüme yazdırdı beni erkek arkadaşımı öğrendikten sonra. Erkek arkadaşım doğulu .. Mardinli .. erkek arkadaşımı şimdi ki eşimi öğrendi Kürt dedi alevi dedi benim istediğimle evleneceksin dedi dövdü sövdü. Eşim konuşmaya gitti babamla onun yüzüne olumsuz konuşmamış eve geldi bir ton tantana yaptı. Ailesi tanışmak istiyor sadece tanışmak dedim onun anasını da s..m ailesini de dedi herşey birikti benim hakkımda kuzenime konuşmuş okulunu bitirsin diye ıyalıyorum onları çocuk askerliğini yapmış 4-5 sene beklemez ayrılırlar demiş daha neler neler . Kaçtım evlendim. Marifet değil belki çözüm de bu değildi ama babama kimler kimler dil döktü ne okul konusunda ne erkek arkadaş konusunda bi adım geriye adım atmadı 2 gün oldu nikahlanalı tüm aile büyüklerim babamın ailesi annemin ailesi tamam olmuş gelsinler tanışalım diyor babam hayır diyormuş kardeşime mesaj attırdı kızsa bakireyse gelsin diye .. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne yani bakire değilsem insan değilim bakireysem insan mıyım? Ben ne yapıcam nasıl orta yol bulucam kaçtığım gün yakın çok yakın bi akrabamıza gittik onlar bile bu adama böylesi müstehak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?