- 16 Eylül 2017
- 13
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi madambaykuss
-
Eşim ne Kürt ne aleviydi oysa ki Kürt olsa ne insan değil mi ? Eşimin ailesi kaçtı geldi diye bırakmadı gelelim diyor isteyelim diyor usulünce yapalım düğün yapalım oynayalım diyo ama nafileEşinden memnunsan eğer, böyle adama müstehak.
Açıktan o bölümün ön lisans programına yazdırdı beni harcını ödedi dikey geçişle 4 e tamamlarım bitiririm o da öyle söylüyorNe diyelim olan olmus inşallah pisman olmazsin. Esin istedigin bölümü okutacak mi bari?
Eşinizden memnun musunuz hanımefendi?Eşim ne Kürt ne aleviydi oysa ki Kürt olsa ne insan değil mi ? Eşimin ailesi kaçtı geldi diye bırakmadı gelelim diyor isteyelim diyor usulünce yapalım düğün yapalım oynayalım diyo ama nafile
Abla zaten ben sevgiliyken de çok memnundum çevremde ne kadar kötü arkadaşım varsa temizlemişti o arkadaşlarım varken burnum b.tan kurtulmuyordu onlar gitti derdim tasam kalmadı hep sahip çıktı bana hala da öyle babam kıyafet almazdı para vermezdi bilirdi bana verirdi para kıyafet alırdı daha beler belerEşinizden memnun musunuz hanımefendi?
18 yaşında mısın?Abla zaten ben sevgiliyken de çok memnundum çevremde ne kadar kötü arkadaşım varsa temizlemişti o arkadaşlarım varken burnum b.tan kurtulmuyordu onlar gitti derdim tasam kalmadı hep sahip çıktı bana hala da öyle babam kıyafet almazdı para vermezdi bilirdi bana verirdi para kıyafet alırdı daha beler beler
Açıktan o bölümün ön lisans programına yazdırdı beni harcını ödedi dikey geçişle 4 e tamamlarım bitiririm o da öyle söylüyor
Sevgililik le evlilik aynı şey değil güzelim inş mutlu olursunuzAbla zaten ben sevgiliyken de çok memnundum çevremde ne kadar kötü arkadaşım varsa temizlemişti o arkadaşlarım varken burnum b.tan kurtulmuyordu onlar gitti derdim tasam kalmadı hep sahip çıktı bana hala da öyle babam kıyafet almazdı para vermezdi bilirdi bana verirdi para kıyafet alırdı daha beler beler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?