Kaçarak evlendimm..

sarilalelerr

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
3
0
1
28
20 yaşındaym yazsam roman olur ..
Mezhep çatışması her gün şiddet gördüğümüz baba erkek arkadaşımı duyduktan sonra okuldan alması uzun uzun şeyler .. Kaçtım evlendim 1 ay oldu annemle babamdan korkumuza konuşamıyoruz babamla hiç konuşmadım evde canım otururken çok sıkılıyor napıcam bana bi akıl verin

Anne ve babana allah akıl fikir versin...

21.ci yüzyıl hala mezhep sorunları.
21.ci yüzyıl hala okul a gitme yasakları.
21.ci yüzyıl hala kaçarak evlenenler.
21.ci yüzyıl hala 20 yaşında evlenmeyi düşünenler.

Allah sizede akıl fikir versin tez zamanda...

Yazık çok yazık...
Hayat böyle birşey değil.

Keşke evlenmek yerine önce hür, özgür, kendi ayakları üzerine basan... Cumhuriyetimize yakışan bir Kadın olmayı deneseydiniz... keşke.

Anne ve babana allah akıl fikir versin...

21.ci yüzyıl hala mezhep sorunları.
21.ci yüzyıl hala okul a gitme yasakları.
21.ci yüzyıl hala kaçarak evlenenler.
21.ci yüzyıl hala 20 yaşında evlenmeyi düşünenler.

Allah sizede akıl fikir versin tez zamanda...
Sevdiğim belliydi 4 senedir görüşüyordum babam 3. Senemizde öğrendi 1 senedir sadece şiddet gördüm okuluma engel oldu. Şimdi tekrar üniversite hazırlanıyorum. Beni dövdüğü yetmedi hıncını annemden çıkardı çekilmesi çok zordu artık gözünün önünde olduğum zaman beni itip kakıyordu sadece

Yapacak birsey yok.

Evliliginizn tadini cikarin madem 20 yasinda kactiniz

Insallah ailenizle de birgun araniz duzelir
Annemle bozuk bile değil biliyorum konuşamıyoruz numaramı değiştirdim eşimin ailesi beni kabul ediyor bana iyi davranıyorlar ayrı evdeyiz ama akşam eşim eve gelene kadar sadece oturuyorum.. iş başvurusunda bulunsam bu durumumdan dolayı alırlar mı almazlar mı bilmiyorum

Annemle bozuk bile değil biliyorum konuşamıyoruz numaramı değiştirdim eşimin ailesi beni kabul ediyor bana iyi davranıyorlar ayrı evdeyiz ama akşam eşim eve gelene kadar sadece oturuyorum.. iş başvurusunda bulunsam bu durumumdan dolayı alırlar mı almazlar mı bilmiyorum

İş başvurusunda bulunurken kaçtığınızı mı söyleyeceksiniz

Bu durum dediğiniz ne ki

İşe aldığım elemanın Nasıl evlendiğinden bize ne

eşiniz ne iş yapıyor belli bir işi var mı? sizin eğitiminize destek olur mu? maddi durum elverişliyse dershaneye gidip eğitiminizi tamamlayın. ne olacağı belli olmaz. ileride güvenceniz olsun bütün gün evde sıkılıyorum diyerek kaç sene geçirebilirsiniz?

Hayırlısı olsun hakkında , inşallah herşey yolunda gider de Aileni mumla aramazsın , bu işler hiç belli olmuyor ablacım , birgün iyiyken birden bire eşinin ailesi sana cephe alabilir.
Bu durumda yapabileceğin en güzel şey iyi bir okul bitirip , mesleğini eline alman ve bir iş bulup çalışıp kendini garantiye almak olacaktır.

İyi düşün , mantıklı hareket et , geleceğini ziyan etme. ( lütfen üni. Oku ce hayata karşı daha güçlü dur )

umarım eşin sana iyi davranır. açıköğretimden okulunu bitir ders çalış kpss çalış ygs lys çalış zaman geçer

Canim sen cok toysun..neyse.

Kacarak evlenmen calismana engel degil.

Gir bir ise ..is secme..oyalanirsin.

Ya da okulunu bitir.

Bu yasta aksama kadar bos bos oturarak kendine yazik ediyorsun.

En verimli yaslarin

canım benim çok gençsin daha okulunu da bitirirsin düzgün bir işe de girersin ,herşeyin üstesinden gelirsin hiç korkma ,aileni çok düşünmemeye çalış bir gün mutlaka herşey rayına oturuyor ,sen kendi yoluna bak , gir bir dersaneye bulunduğun şehirde iyi bir üni kazanmaya bak ....

Hayırlısı olsun hakkında , inşallah herşey yolunda gider de Aileni mumla aramazsın , bu işler hiç belli olmuyor ablacım , birgün iyiyken birden bire eşinin ailesi sana cephe alabilir.
Bu durumda yapabileceğin en güzel şey iyi bir okul bitirip , mesleğini eline alman ve bir iş bulup çalışıp kendini garantiye almak olacaktır.

İyi düşün , mantıklı hareket et , geleceğini ziyan etme. ( lütfen üni. Oku ce hayata karşı daha güçlü dur )
Ne kadar şefkatli ve iyi bir insansiniz uzun suredir sizin gibilerle karsilasmiyoruz :)

Back
X