- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
Teşekkür ederm cnm. Tüm iyi dileklerin için sağol Allah sanada aynı mutluluğu huzuru versin
Amin canım sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederm cnm. Tüm iyi dileklerin için sağol Allah sanada aynı mutluluğu huzuru versin
birincisi evin gayet güzel canım benim Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin.. tabi herkes sormuş kaçmışın da her şeyin tam olmuş falan filan.. bende sormıyayım felan diyordum ama yine bu konu gözüme takıldı... hadi mobilyayı süs eşyalarını tülü perdeyi halıyı oğlan tarafı aldı diyelim... vitrinin içindeki bardak takımından tut da tezgahın üstündeki baharat takımına varana kadar bu kadar detaylı kız çeyizi döşer gibi mutfak gereçlerini de mi kocana aldırdın yoksa...dantellerini örtlerin bile var .. .. bunlar kızın çeyiziyle gelen şeyler ya genelde.. yani eğer sen kocana dantel felan da aldırmaya ikna ettiysen bravo diyorum başkada bir şey demiyorum erkeklere en saçma gelen şey bu örtüler sonuçta ... yani dünya üzerinde böyle bir koca varmıdır sırf merakımdan soruyorum inan sakın beni yalnış anlama yani aklım almadı da bir türlü..??? :44:
sana çok çook mutluluklar diliyorum canım.. inşaallah hep böyel mutlu olursun...![]()
merhaba evin çok güzel mor odada olan saati nereden ve ne kadara aldın çok beğendimde