Kaçarak evlenenleevlenenler

Çok güzel bir örnek,kaçarak evlenen ama tavsiye etmeyen bir arkadaşımız..
İşte böyle olmalı örnekler..

Çok güzel bir örnek,kaçarak evlenen ama tavsiye etmeyen bir arkadaşımız..
İşte böyle olmalı örnekler..
Tavsiye etmenin mantıklı bir yanı yok. Ailelerimize bunca üzüntüsü yaşattığımız için her anımızı nasıl yaparız da onları mutlu edebiliriz düşüncesiyle geçiriyoruz. Onlar unutsalar bile biz vicdan azabı çekiyoruz.

Madem konu açılmış bende bi ornek anlatayım sana belki faydası olur. Kactin mi son durum ne bilmiyorum ama... Benimde gorumcem 18yasinda üniversite sınavına bir ay kala kaçtı ,evlendi ki sınava girse tip kazanırdı önceki sene psikoloji kazanıp gitmemişti. Neyse vesselam kocası olacak adam yeminler sözler vermiş etmiş okutucam evimiz ayrı olacak diye sonuç .... Bir sene KV le,eltisi ve 4kayinbiraderi ile ayni evde yaşadı. Evde bile cilbabla duruyordu niye kiskaniyormis erkek kardeşlerinden vs . Evini ayırdı simdi bir çocuğu var ve yine hamile ama hergun essek gibi KV yemeğe gider ,kal derlerse kalır ,bakkala dahi çıkamaz ASLA çıkamaz esi kızar. Komşu edinemez,gunesligini bule acamaz yasaktir,bekar evli hic bi arkadas edinemez,hala teyze eşleri ile bile konuşamaz esi kızar vs vs ooo neler neler sorsan iyiyim der amaa kopek gibi pişman hayatinj mahvetti ömür boyu evde çocuklarıyla o kocayla curuyecek karar senin . Bak ben bile üniversite okudum gezdim tozdum tabiri caizse her halti yedim içtim de s.timda doya doya yaşadık sevdim telli duvakli evlendim ama güzelim olmuyor işte evlilik sandığın gibi bisey değil yazıktır o canına o yaşına o ana babaya YAPMA

Sırf meraktan konu mu açılır yahu kalabalık yapmayın yani burası oyun yeri mi gerçekten derdiniz varsa yazarsınız bence bahane siz kaçacaksınız ki bunu soruyorsun. Eh bunu göze aldıysan yazacağın notu mu düşünüyorsun.

Herkes bunu düşünemiyor işte,sizde kaçmışsınız ama bunun yanlış olduğunu bilecek kadarda mantıklısınız.

Sonrasında mutlu olup olmamak kişinin şansı o bir risk ama aile tarafında salt mutsuzluk ve hayal kırıklığı olacağı kesin, onların başka alternatifi yok, iyiki kızım kaçtı diyen anne baba yoktur heralde,hele sonrasında bir düşünün kızınız kaçtı gitti bir şekilde barışıldı görüşülüyor,erkek tarafı kızın anne babasına nasıl bakacak kız tarafı ezilip büzülmeyecek mi, kızın senin evinden kaçmış gelmiş bu aileye, küçük düşürücü, ha gamsız insanlara birsey diyemem yumruk yumruğa kavga edip sonra enseye şaplak olanlarda var işte onlar 150 yıl yaşayacak olanlar, gamsızlık güzel

ha gamsız insanlara birsey diyemem yumruk yumruğa kavga edip sonra enseye şaplak olanlarda var işte onlar 150 yıl yaşayacak olanlar, gamsızlık güzel
eşimin ailesi tamda boyleler iste önce asarim keserim şimdi maşallah damattan ve dunurlerden kiymetlisi yok gamsız mi arsız mi onu tam bilemedim ama

Bu kaçma göçme olaylarında yaşanan pişmanlıkları çok duydum ettim de, bizzat benim şahit olduğum yakın zamanda yaşanmış iki kaçma olayı var; bu kızlar önce ailelerinden kocaya kaçtılar, sonra da kocalarından ailelerine. Kaçtıkları yere sürüne sürüne geri döndüler yani. Aklınızı başınıza alın gençler, bunun telafisi yok.

Biz eşimle uzun süre çıktık,ailesi tanışmaya geldiği gün fazlaca laubali konuştular, hani 9 sene çıktılar vermeyip ne yapacaksınız der gibi, yün yatak falan konuşuldu, kp annenin çayı bitti falan diyo bana kv den için, delirdim tabi, babamı mutfağa çektim baba istersen beni verme dedim,bu görüşme formalite değil istersen verme karar senin dedim, güldü sadece ama anladı o beni...

Neyse bunlar eve gitti ben eşimi aradım hemen, dedim neydi o tavır, kızı alırız nasıl olsa mı diyorsunuz, babam vermezse kaçarım mı sanıyorsunuz dedim,hayır derse biter bu iş dedim ve ciddiydim, rahmetli babam bir gün başımı yere eğmedi cebindeki son parayı bana verdiği oldu emekli ikramiyesinin yarısı benim okul parama gitti,ben nasıl eğerdim onun başını yere, kaçmayı falan geçiniz yani kız evi naz evi

Eşimle tanıştığımız ilk Zaman'lar anneme dedim direk. Anne tanış olmaz dersen devam etmycem dedim. Aşıktım hemde çok. Ama annemi karşıma alamazdım. Başta onayını almak istedim. İş ilerlemeden bitirecektim onay vermeseydi . Annemle tanıştı eve geldik anne nasıldı dedim. Annem çok beyefendi devam et Dedi. Şimdi 3. Yılımızda nikah kıydık. Çok zorluk çektik ama asla bırakmadım. Annem içşn şimdi damattan değerlisi yok. Bir tartışma olsa aramızda annem damadını haklı bulur :) hiç kızmam sevinirim hatta.. Bu mutluluğun tarifi yok. Çok şükür. Kesinlikle kaçma

Keşke bu kızlar sizler gibi olsalar da biraz akıllarını başlarına toplasalar ama bunların akli basinda değil başka bi yerlerine kaçmış malesef sanki o adamlar başına kakmicak bütün olanları her dakka nazini niyazini cekcekte el üstünde tutcak her dakka olcak koklucak oldu canim varsa öyle bi dünya bizde gelelim bunlar illa yaşayarak anlicaklar bilmiyolarki en kötü ana baba evi en iyi koca evinden herzaman iyidir anan baban ne yapsam çeker kahrini ama koca bi hatayi yıllarca yüzüne vurur

Kaçarak evlendiğinde mutlu olsanda bir yanın eksik kalacak.
Arkadaşların isteme , söz , nişan anılarını anlatacak bir iç çekeceksin.
Ailen küsmese bile bir kırgınlık olacak içlerinde.
Çıldırtan sinir bozan düğün alışverişleri bile bir renk katıyor.

Yaşın küçük evlilik büyük sorumluluk.

Temizlik , yemek, alışveriş hem okuyup hem bunları yapabilir misin ?

Kayınpederi , kaynanası , görümcesi , kayını onlarda sana laf çarpacak.

Bazıları demiş benim gibi mutlu olacaksa kaçsın diye ;kınıyorum bu söylemi. Çünkü aile yapısı farklı olabilir yıllarca konuşmayan aileler biliyorumkaçtığı insanın karakteri farklı olabilir gittiği aile sorun yaratabilir vs vs...Benim burda açtığım bir konu var kadın büyük ihtimalle kaçarak evlenmiş ve şuan intiharın eşiğinde.Anne baba hakkı hiç kimsenin hakkına benzemez bizimde çocuğumuz olacak bizlerinde çocuğu var hiç bir çocuk kolay büyütülmüyor arkadaşlar.Konu sahibi sende bunu göz önüne alarak herşeyi zamana bırak öfkeler kırgınlıklar henüz taze olabilir.İnan bana zamanla geçecektir ve hayırlısını iste.

Kaç kaç durduğun hata çünkü b.k var.
Hemen ilk geceden hamile kal hatrım için korunma sakın çünkü hayatını daha da berbat hale getirmen lazım.
Sonra çocuk 1yaşına gelsin hemen bitane çocuk daha patlatın ohh 20yaşında 2 çocuklu Kadın allahım saadetten gözlerim yaşardı adeta.

Hayır bir de 18yaşında ne okuyorsun allasen olsa olsa lise sondasındır.
Bari hazirana kadar mezun olmayı bekle dicem ama yok bekleyemezsin acilen sevişmeniz lazım çünkü.koş koş hemen kaç durduğun hata..

Not:sayfalarca insan gibi yorumlar yazılmış bu akılsız kız ciddiye almayınca ben de delirdim.

Aman ya denilenler denilmiş kendisine bırakın kaçsın
Tek derdi not olsun..

Nota ne gerek var ayrıca onu anlamadım kaçacaksan kaç bacım not mot hikaye..

aileniz size kötü davranıyor olabilir ama burdaki çogu arkadaş gibi ben de kaçıp gitmek yerine okuyup ya da çalışıp ayaklarınızın üstünde durup kendi maddi imkanınızı sağlayıp evlenmenizden yana.
zira kaçarsanız çok değil 1 sene sonra burdaki yazılanları okuyup ah edersiniz.

Sabaha kadar yazdim kendisine belki okur kafasina dank eder diye ama o kafaya koymus sadece kacarken ne yazsam derdinde kacarsam ne olur diye düşünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…