- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.882
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
-
Ben eşimle kaçarak evlendim. Evlendiğinde eşim tıp fakültesi 1. Sınıftaydı. Sonra evlilikle birlikte ailelerin desteğiyle tıp fakültesi bitti. Hatta ilk tus ' unda uzmanlığını kazandı ve şuan uzman dr. Hatta bende fen edebiyat fakültesi bitirdim. Birde çocuğumuz oldu bu süreçte.
Kaçarak evlenip hikayemin hiçbir kısmında mutsuz bir anım olmadığı halde tavsiye etmiyorum. Ailelerimize verdiğimiz o 5 yıllık yükü hiçbir zaman unutamıyoruz. Keşke evlilik sorumluluğunu daha sonra alsaydık diyoruz . Şükür ediyorum ki böyle pırlanta gibi ailelere sahipmişiz. Yoksa hayatın yükü altında ezilip daha kötü durumda olabilirdik .
Tavsiye etmenin mantıklı bir yanı yok. Ailelerimize bunca üzüntüsü yaşattığımız için her anımızı nasıl yaparız da onları mutlu edebiliriz düşüncesiyle geçiriyoruz. Onlar unutsalar bile biz vicdan azabı çekiyoruz.Çok güzel bir örnek,kaçarak evlenen ama tavsiye etmeyen bir arkadaşımız..
İşte böyle olmalı örnekler..
Tavsiye etmenin mantıklı bir yanı yok. Ailelerimize bunca üzüntüsü yaşattığımız için her anımızı nasıl yaparız da onları mutlu edebiliriz düşüncesiyle geçiriyoruz. Onlar unutsalar bile biz vicdan azabı çekiyoruz.
ha gamsız insanlara birsey diyemem yumruk yumruğa kavga edip sonra enseye şaplak olanlarda var işte onlar 150 yıl yaşayacak olanlar, gamsızlık güzel
Sabaha kadar yazdim kendisine belki okur kafasina dank eder diye ama o kafaya koymus sadece kacarken ne yazsam derdinde kacarsam ne olur diye düşünmüyorHayır bir de 18yaşında ne okuyorsun allasen olsa olsa lise sondasındır.
Bari hazirana kadar mezun olmayı bekle dicem ama yok bekleyemezsin acilen sevişmeniz lazım çünkü.koş koş hemen kaç durduğun hata..
Not:sayfalarca insan gibi yorumlar yazılmış bu akılsız kız ciddiye almayınca ben de delirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?