Kaçarak evlenenleevlenenler

Kaçarak evlenenler hwp pişman ama kuyruğu dik tutma peşindeler eltimin acayip bir çabası var böyle tuhaf bişey kaynılaa her dk resim çekinip face instagram a koyup altına methiyeler diziyor sürekli arkadaslar ını ailesinden birilerini arayıp şöyle mutluyum böyle iyiyiz vs bir hal içinde kaynımın sa umuru degil yiyeceği haltı yiyor dışarda ben desem kışkanç elti olacagim üzülüyorum bazen daha 20 yasında ve hamile egitimini işini ailesini bırakıp geldi kaynana her dk başında kaynım balkona bile çıkmasına kızıyor

Eşin iyi biri olmasaydı o zaman daha beterdi durum
Ama yaşayan biri olarak verdiğiniz tavsiyenin göz önünde bulundurulması gerek

hatanı anlamış olman güzel.
gerçekten yersiz yorumların çünkü.
burada bir çocuğun hayatı söz konusu .
biraz duyarlı olmak lazım.
%99 yazan benim evet aynen de öyle.
senin gibi arada tesadüfi ailesi ile durumunu düzeltebilenler 40 kurban kesseler az.
yani çok zor.
aileler kabul etmiyor.
ben çevremde gördüklerime bakarım.
senin mutlu olmuş olman bu olayı meşrulaştırmıyor.
kaçmak doğru değil bir kere bu bir gerçek.
sen de bu konuda alınganlık yapma.
yanlıştan bir doğru çıkarmışsıın Allah daim etsin dedim ama bu bir kıstas olamaz.

Ben sizi anladım ama burada konu eski üye olmakta değil aslında
Mantık çerçevesinde düşünürsek bu aslında koca bir yanlış !!!!
Çok şükür mutlusunuz sorun yok ama %1 lik dilim içersinde bile olsanız buradan bunu okuyan yeni 15-18 lik genç kızlar var
aaa bu abla mutlu olmuş kaçarak demek ki mutlu olabilirmiş insan diye bu hatayı sizden güç alarak yapabilirler.
ÇÜNkü tam cahill ergen zamnları hata yapma oranları çok yüksek......

Eşin iyi biri olmasaydı o zaman daha beterdi durum
Ama yaşayan biri olarak verdiğiniz tavsiyenin göz önünde bulundurulması gerek
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem hatta kacacak olanlara engel de olurum 3 oglum var asla istemem baska bi kizi kacirmalarini esiniz ne kadar iyi olursa olsun vicdan diye bisey oturuyo icinize zamanla hele de anne olunca daha iyi anliyor insan kolay buyumuyor cocuklar ben cok pismanim asla kacmayinnn

Canım burada bizler sadece kaçmanın doğru bir eylem olmadığını anlatmaya çalışıyoruz.
Sende sonuçta kaçtın ama ohh iyi ki kaçtım demiyorsundur.
Evet mutlusun ama yaptığın doğru değildi dil mi.
Kendin yazmışsın ailem çok üzüldü, hala o günleri hatırlamak istemediğim doğrudur diye.
Eğer mutsuz olsaydın ki buda yüksek ihtimal di.
O zaman bambaşka şeyler yazacaktın.
İyi ki mutsuz olmamışsın.
Bu tarz bir konuda herkes kaçanlar mutsuz diyor ben mutluyum ama gibi bir savunma yapman doğru olmuyor.
Çünkü genel olarak %95 lik bir mutsuz olma ihtimali var.
Sen bunu yaptığında 22 yaşındaymışsın. Bu kız 18 yaşında.
Arada ki 4 yıllık tecrübe farkı hiç azımsanacak bir aralık değil.
18 yaşında hiç olmayacak biriyle sevgiliydim.
23 yaşında bambaşka biriyle evlendim.
Sen kendi açından elde ettiğin veriyi doğruymuş gibi
algılamamıza sebebiyet verdin.
Bizi değil ama konu sahibini etkileme ihtimalin çok yüksek.
Çünkü buna teşebbüs etmek isteyen o.
Ya mutsuz olursan diyen bizlere çıkıp ben mutlu oldum
herkes mutsuz olacak diye birşey yok demeni doğru bulmadık. hepsi bu.

Büyüğünüz olarak ne diyeceğimi şaşırdım..
Susmayı tercih ediyorum...
ahh canım benim daha iki yıllık evlisin dur bakalım yolun başındasın daha ol bakalım bir şöyle 10-12 yıllık ozaman konuşalım.sakın yanlış anlama amacım seni yargılamak değil haddim de değil yapanlarada çok kızarım ama bunları konuşmak için çoook çoook erken.bu yıllar cicim yılları yeni heycan yılları.ama inşaşşalh hep mutlu olursun ama sana tavsiye bu yaşanmışlık hoş değil senin için değil ailen için o yüzden destekleme derim nacizane

Bundan 7 8 yıl önce arkadsım istanbul a kaçtı telefonda tanıştıgı kişyle arabadan iner inmez ben ne yaptım diye aglamaya başlamış ce sinir krizi geçirmiş ilk 2yıl hiç bir şekilde ulaşamadı k eşi telefonunu falan almış aynı yaştayız demiş arkadsıma megerse 8 9 yaş büyük müş çalışmamış borçlanmış borçlulardan bizim köye kaçtılar ve qrkadaşımın ailesine sıgındılar 6 yaşında 1 oglu var ve eşi hala çalışmıyor arkadsım markette çalışıyor ufak bir köy oldugu için de çok az bir para alıyor yapmayı n kızlar kendinize bunu

Valla tam ağlanacak haller.. üzülüyorum

Valla ben artık kendine üzülmeyene sadece kızıyorum...Hani tamam yaşın genç, aşktan gözün kör ama sana bin kişi aynı şeyi söylüyorsa demek ki bildikleri var, beynini kullanmak bu kadar mı zor.

Ay tam yazıcam pat yeni sayfa açılmış. Bi durun ayol yetişemiyorum. Kızım bak kaçarak mutlu olan tek kişi de erkek tarafını 14 kere kendi ailesinin ayağına getirtmiş. Bilmem anlatabildim mi

18yasındaki birinden bahsediyoruz sizin yazdıjlarınızdan etkilenebilir benim halamın gelini de 17 18 yaşındayken benim 3-4 yaş büyüğüm olan halamın ogluna kaçtı sorsan pişman degilim der ama yediği dayaklar aldatmalar içkisi vs şuanda 2 çocugu var ve daha 23 yaşında yapmayın ne olur

Wala abarttiniz durumu bu ne arkadas gulesim geliyor yahuuu ailemde mutlu sizene bundan ilahii
Bence Mutlu degilsin bunu anlayabiliyorum en yakın arkadaşı m kan kardeşim de senin gibiydi başlarda sonra aglayarak saatlerce anlattı neler yaşadıgını ve efer mutluysan da bunu yapma özendirme burayı 14 18yas aralıgında ki kızlar da okuyor

Amin. Rabbim gururla dünya evine gitmelerini nasip etsin inşallah. Birde 18 yaş nedir Allah korusun. Biz bukadar çocuk gelinler için oturup üzülürken bu kızlar aklınımı yemiş kaçarak evleniyor. 18 yaşımda üniversite öğrencisiydim. Gayet akıllı uslu bir kız olarak bilinirdim çevremde. Hatta herkes yaşıma göre çok olgun davrandığımı söylerdi ki şimdi o günlerde yaptıklarımı düşünüyorum. Bildiğin cocuk ya Çocuk.

Ben eşimle kaçarak evlendim. Evlendiğinde eşim tıp fakültesi 1. Sınıftaydı. Sonra evlilikle birlikte ailelerin desteğiyle tıp fakültesi bitti. Hatta ilk tus ' unda uzmanlığını kazandı ve şuan uzman dr. Bu arada bende fen edebiyat fakültesi bitirdim. Birde çocuğumuz oldu bu süreçte.
Kaçarak evlenip hikayemin hiçbir kısmında mutsuz bir anım olmadığı halde tavsiye etmiyorum. Ailelerimize verdiğimiz o 5 yıllık yükü hiçbir zaman unutamıyoruz. Keşke evlilik sorumluluğunu daha sonra alsaydık diyoruz . Şükür ediyorum ki böyle pırlanta gibi ailelere sahipmişiz. Yoksa hayatın yükü altında ezilip daha kötü durumda olabilirdik .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…