- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.882
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
-
sorun burada işte.
neye göze aldıklarını bile bilmiyorlar.
gözleri o kadar kör ki.
olan ailelere oluyor.
böyle büyük bür üzüntüyle hem kendilerini hem aileleri yakıyorlar
Kacarak evlenen biri olarak soyluyorum asla kacmayinn... kactigim icin kayinvalidemler heo kendi gelen dediler bi kiymetim olmadi esim kotu birisi degil haala esimi cok seviyorum ama aileme yasattiklarim icin cok pismanim insanin ailesinden kiymetli hic bisey yok asla tavsiye etmem edenide samimi bulmuuorum acikcasi
hatanı anlamış olman güzel.Ama ben gercekten cok uzuldum yani niyetim kizi tesvik etmek asla degil tabikide ama yani kacanlarin hepsi mutsuz der gibi yazmis bazi arkadadlar. Tamam yeniyim eski uyelerimiz nr yazmislar bilmiyorum ama %99u ole yazmis diye bende mi oyle yazayim. %1 i de benim demekki. Tamam size katiliyorum mantikli dusunmeye calisiyorum burda bu sekilde yazmam pekde dogru olmamis ama kacanlarin hepsi mutsuz diyenler var benim sitemim onlara. Oyle yazmasinlar haliyle banada soz hakki doguyor. Yok babanin annenin basini yere egdin falan yazmislar bunu yazmayin bari. Annem iyiki kacmis demedi keske damadi tanimak isteseydim verirdim dedi sadece. Arkadaslar lutfen herseye tamam da " o nasil bi anne " cumlesi bariz can sıktı. Bunu soylemek dogrumu sizce.bir Annenin kisiligini yargilimak kimin haddine. Bariz burda ozetle gecistiriyoruz herseyi kimin ne yasadigini nerden bilebiliriz lutfen. Tamam ben hatami kabul ediyorum burda boyle anlatmak yanlis oldu gercekten haklisiniz ama lutfen yok o nasil anneymis falan demeyin lutfen. Bu cok cirkin bi cumle cookk..
Ama ben gercekten cok uzuldum yani niyetim kizi tesvik etmek asla degil tabikide ama yani kacanlarin hepsi mutsuz der gibi yazmis bazi arkadadlar. Tamam yeniyim eski uyelerimiz nr yazmislar bilmiyorum ama %99u ole yazmis diye bende mi oyle yazayim. %1 i de benim demekki. Tamam size katiliyorum mantikli dusunmeye calisiyorum burda bu sekilde yazmam pekde dogru olmamis ama kacanlarin hepsi mutsuz diyenler var benim sitemim onlara. Oyle yazmasinlar haliyle banada soz hakki doguyor. Yok babanin annenin basini yere egdin falan yazmislar bunu yazmayin bari. Annem iyiki kacmis demedi keske damadi tanimak isteseydim verirdim dedi sadece. Arkadaslar lutfen herseye tamam da " o nasil bi anne " cumlesi bariz can sıktı. Bunu soylemek dogrumu sizce.bir Annenin kisiligini yargilimak kimin haddine. Bariz burda ozetle gecistiriyoruz herseyi kimin ne yasadigini nerden bilebiliriz lutfen. Tamam ben hatami kabul ediyorum burda boyle anlatmak yanlis oldu gercekten haklisiniz ama lutfen yok o nasil anneymis falan demeyin lutfen. Bu cok cirkin bi cumle cookk..
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem hatta kacacak olanlara engel de olurum 3 oglum var asla istemem baska bi kizi kacirmalarini esiniz ne kadar iyi olursa olsun vicdan diye bisey oturuyo icinize zamanla hele de anne olunca daha iyi anliyor insan kolay buyumuyor cocuklar ben cok pismanim asla kacmayinnnEşin iyi biri olmasaydı o zaman daha beterdi durum
Ama yaşayan biri olarak verdiğiniz tavsiyenin göz önünde bulundurulması gerek
Ne kaçması yaa?????* hangi ilkel devirdeydik ben kaçırdım galiba o kısmı??? Cilalı taş????
Ama ben gercekten cok uzuldum yani niyetim kizi tesvik etmek asla degil tabikide ama yani kacanlarin hepsi mutsuz der gibi yazmis bazi arkadadlar. Tamam yeniyim eski uyelerimiz nr yazmislar bilmiyorum ama %99u ole yazmis diye bende mi oyle yazayim. %1 i de benim demekki. Tamam size katiliyorum mantikli dusunmeye calisiyorum burda bu sekilde yazmam pekde dogru olmamis ama kacanlarin hepsi mutsuz diyenler var benim sitemim onlara. Oyle yazmasinlar haliyle banada soz hakki doguyor. Yok babanin annenin basini yere egdin falan yazmislar bunu yazmayin bari. Annem iyiki kacmis demedi keske damadi tanimak isteseydim verirdim dedi sadece. Arkadaslar lutfen herseye tamam da " o nasil bi anne " cumlesi bariz can sıktı. Bunu soylemek dogrumu sizce.bir Annenin kisiligini yargilimak kimin haddine. Bariz burda ozetle gecistiriyoruz herseyi kimin ne yasadigini nerden bilebiliriz lutfen. Tamam ben hatami kabul ediyorum burda boyle anlatmak yanlis oldu gercekten haklisiniz ama lutfen yok o nasil anneymis falan demeyin lutfen. Bu cok cirkin bi cumle cookk..
Büyüğünüz olarak ne diyeceğimi şaşırdım..
Susmayı tercih ediyorum...
ahh canım benim daha iki yıllık evlisin dur bakalım yolun başındasın daha ol bakalım bir şöyle 10-12 yıllık ozaman konuşalım.sakın yanlış anlama amacım seni yargılamak değil haddim de değil yapanlarada çok kızarım ama bunları konuşmak için çoook çoook erken.bu yıllar cicim yılları yeni heycan yılları.ama inşaşşalh hep mutlu olursun ama sana tavsiye bu yaşanmışlık hoş değil senin için değil ailen için o yüzden destekleme derim nacizaneVala kizimda eger benim gibi mutlu olacaksa kacsin. Sewdigine kavussun. Ne yapayim yani. Benim basimdan talihsiz bi nisanlilik gecti ustelik ailem istedigi icindi. Sewemeyince asik olamayinca insan nasil mutlu olabilir ???????????? Allaha bin sukur ve Allah herkese benimki gibi mutlu huzurlu bi ewlilik nasip etsin. Alan razi vermeyiptte sonradan gonlu rahat olan da razi))))) iki yildir ewliyim halaaa ilk gun ki gibi mutluyum. Vala dedigim gibi herkese denk gelmez iyisi. Ama bana geldi. Kinayeli tebriklerin icinde tesekkur ederim tatlimmm neticede bende mutluyim aileminde ici rahat kizi mutlu diye gerisi bosssssssss
Valla tam ağlanacak haller.. üzülüyorumCilalı taş devri olsa yine iyi bildiğin yontma taş devrinde hala bazıları..
Valla tam ağlanacak haller.. üzülüyorum
18yasındaki birinden bahsediyoruz sizin yazdıjlarınızdan etkilenebilir benim halamın gelini de 17 18 yaşındayken benim 3-4 yaş büyüğüm olan halamın ogluna kaçtı sorsan pişman degilim der ama yediği dayaklar aldatmalar içkisi vs şuanda 2 çocugu var ve daha 23 yaşında yapmayın ne olurSevosummmm2 .!.:Vala kim ne derse desin ben mutluyum hicte pisman degilim pismanda olabilirdim ama sansliyim ki iyi bi eşe iyi bi aileye denk geldim. 14 kez istemeye geldiler ha baktik olmuyor bizde kactik. Iyi de yaptim. Dusuncenize saygim var. Ama sizinde sayginiz olsun ne yapmaliyim anlamadim ah kactim pismanim cok kotu zart zurt mu diyim. Tobeee yarabbimmm.
Bence Mutlu degilsin bunu anlayabiliyorum en yakın arkadaşı m kan kardeşim de senin gibiydi başlarda sonra aglayarak saatlerce anlattı neler yaşadıgını ve efer mutluysan da bunu yapma özendirme burayı 14 18yas aralıgında ki kızlar da okuyorWala abarttiniz durumu bu ne arkadas gulesim geliyor yahuuu ailemde mutlu sizene bundan ilahii
Wala abarttiniz durumu bu ne arkadas gulesim geliyor yahuuu ailemde mutlu sizene bundan ilahii
Amin. Rabbim gururla dünya evine gitmelerini nasip etsin inşallah. Birde 18 yaş nedir Allah korusun. Biz bukadar çocuk gelinler için oturup üzülürken bu kızlar aklınımı yemiş kaçarak evleniyor. 18 yaşımda üniversite öğrencisiydim. Gayet akıllı uslu bir kız olarak bilinirdim çevremde. Hatta herkes yaşıma göre çok olgun davrandığımı söylerdi ki şimdi o günlerde yaptıklarımı düşünüyorum. Bildiğin cocuk ya Çocuk.Bir kız evlat sahibiyim bir de eşimin ilk eşinden kızı var bizimle beraber yaşayan , Allah yaşatmasın bizlere, beyaz gelinlikleri, başları dimdik bizlerden helallik alarak çıksınlar baba evinden. Ve ben inanmışımdır anne-babaya ne yaşatırsan evlatlarından da onu görürsün.
Allah kimseyi şaşırtmasın.
+1Valla ben artık kendine üzülmeyene sadece kızıyorum...Hani tamam yaşın genç, aşktan gözün kör ama sana bin kişi aynı şeyi söylüyorsa demek ki bildikleri var, beynini kullanmak bu kadar mı zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?