- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
-
yazık sizin gibilere. Annenize babanıza yazık... Burda çocuktan bahsediyoruz sizde öyle bir yazıyorsunuz ki.. Vallahi tiksinme geliyor bazı kadınlardan bana. Kadın kadını anlar kadın kadını bilir diye gördük biz. Ama siz resmen gayrimeşruluğa davetiye veriyorsunuz.
bende daldım abla çok hırslandım..
mutlu olun bize ne!!! Burada bir çocuğa akıl vermeyin gidin nereye ne mesajı vermek isterseniz verin ama burada GAYRİMEŞRULUĞA onay vermeyin.Vala kim ne derse desin ben mutluyum hicte pisman degilim pismanda olabilirdim ama sansliyim ki iyi bi eşe iyi bi aileye denk geldim. 14 kez istemeye geldiler ha baktik olmuyor bizde kactik. Iyi de yaptim. Dusuncenize saygim var. Ama sizinde sayginiz olsun ne yapmaliyim anlamadim ah kactim pismanim cok kotu zart zurt mu diyim. Tobeee yarabbimmm.
Vala kizimda eger benim gibi mutlu olacaksa kacsin. Sewdigine kavussun. Ne yapayim yani. Benim basimdan talihsiz bi nisanlilik gecti ustelik ailem istedigi icindi. Sewemeyince asik olamayinca insan nasil mutlu olabilir ???????????? Allaha bin sukur ve Allah herkese benimki gibi mutlu huzurlu bi ewlilik nasip etsin. Alan razi vermeyiptte sonradan gonlu rahat olan da razi))))) iki yildir ewliyim halaaa ilk gun ki gibi mutluyum. Vala dedigim gibi herkese denk gelmez iyisi. Ama bana geldi. Kinayeli tebriklerin icinde tesekkur ederim tatlimmm neticede bende mutluyim aileminde ici rahat kizi mutlu diye gerisi bosssssssss
Üzülüyorum bilinçsiz gençlere..
Üzülüyorum onların ailelerine..
Üzülüyorum bir erkeğin kölesi olmalarına..
Burdaki konu sahibine ne faydası var bunun şimdi.Wala abarttiniz durumu bu ne arkadas gulesim geliyor yahuuu ailemde mutlu sizene bundan ilahii
Ben akil vermedim dikkatinizi cekerim. Arkadasin biri hangi kacanlar mutlu git bi sor demis. Bende ona kizdim her kacan mutsuz diye bisey yok bunu anlatmaya calisiyorum. 18 yasinda gencecik kiz tabikide kacmasin ama her kacanada mutsuzlar diye yakisim yapmasinlar
İşte bende buna üzülüyorum, sonra burada gelip ağlıyorlar ya, sonra onu istemeyen sokağa atan adamdan alacakları nafakanın hesabını yapıyorlar ya deliye dönüyorum. Kızıyorum hepsine, sonra tepki alıyorum. Erkekleri tutuyorsun diyorlar, hayır efendim erkekleri tutmuyorum. Ben kadınların, kendi kendilerini uçurumdan atmasına kızıyorum, ben kadınların kendini bir erkeğe köle etmesine kızıyorum, ben kadınların kendini acınası bir varlık gibi göstermesine kızıyorum. Ve belkide çok vicdansızca ama, kaçarak evlenen, okulunu bırakarak evlenen, kocam baksın ben çalışmam diyerek kendisini kocasına köle eden kadınların düştükleri duruma üzülmüyorum...Ayy çok delirdim sabah sabah, birazdan duruşmaya gidicem aklımı toplamam gerek.
sorun burada işte.Bir laf vardır,kendi düşen ağlamaz derler..
Demekki herşeyi göze alıp gidiyorlar..
Benşm aklım mantığım bunu kabul etmiyor..
Var kuzum benim eltim de kaynıma gel beni kaçır dedi kaçtı lar sonra geri gitti sonra 1 ay durdular evlendiler falanHımm tmm da yaşınız kaç ? Ya bu devirde hala mı kaçmak var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?