- 19 Mart 2016
- 265
- 380
- 23
- 34
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
-
Beni anlamayi secselerdi boyle olmucektiben şunu anladım ana babanın ahı nasıl alınıyorsa artık annesi kaçarak babası kız kaçırarak evlenen insanların evlatlarından en az biri kaçarak evleniyor istisnasız böyle duyuyorum ilahi adalet
Yaşattığını yaşarmış insan...ben şunu anladım ana babanın ahı nasıl alınıyorsa artık annesi kaçarak babası kız kaçırarak evlenen insanların evlatlarından en az biri kaçarak evleniyor istisnasız böyle duyuyorum ilahi adalet
Sen suan seni anlamadiklari icin sırt çevirip gideceksin ya İSTİNASIZ senin çocugunda sana aynısını yapacakBeni anlamayi secselerdi boyle olmucekti
Dedim ya Allah kimsenin başına vermesin ! Hayirlisi neyse Rabbim onu gostersin banaSen suan seni anlamadiklari icin sırt çevirip gideceksin ya İSTİNASIZ senin çocugunda sana aynısını yapacak
Bunu demeyi biliyorsun ama kacmayi kafaya koymussun neyse artık ben sana bir sey demiyorum boşuna yorduk bu kadar insan olarak kendimizi. Hepimiz yanlis biliyoruz sen dogru.Allah kimsenin başına vermesin !!
Hayırlısını iste böyle, kaçmakla bagirmakla zorbalıkla olmaz bu isler teliyle duvagiyla olurDedim ya Allah kimsenin başına vermesin ! Hayirlisi neyse Rabbim onu gostersin bana
Hayirlisi neyse Onu göstersin Rabbim diyecek başka biseym yokHayırlısını iste böyle, kaçmakla bagirmakla zorbalıkla olmaz bu isler teliyle duvagiyla olur
Bunu dedigine şükür artık. Iyi geceler.Hayirlisi neyse Onu göstersin Rabbim diyecek başka biseym yok
Size yanlışsiniz demedim teşekkürler düşünceleriniz icinBunu demeyi biliyorsun ama kacmayi kafaya koymussun neyse artık ben sana bir sey demiyorum boşuna yorduk bu kadar insan olarak kendimizi. Hepimiz yanlis biliyoruz sen dogru.
Teşekkür ederim iyi geceler sizeBunu dedigine şükür artık. Iyi geceler.
Benimki. -ki bitişik yazılır.Merak sadece benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?