- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
-
Gözler henüz toz pembe hayat kötü yanını arkadasa hiç göstermemiş
Elinden geleni yaptı bu konuda hatta fazlasinimadem öyle kaçmak istiyorum dediğinde sana hayır rıza alalım diyecek kadar olgun olsun
Tabiii canım kaçınca ne hale gelirler diye düşünmesi gerekirken mektup düşünüyoraaaa arkadaş mektup olayını bir halletsin ...
sonrası gelirrr, hiç tasalanmasın ,
Bizde suan SENIN IÇIN elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz ama nafileeElinden geleni yaptı bu konuda hatta fazlasini
Ne kadar anlamamak için uğraşmissiniz sağolunTabiii canım kaçınca ne hale gelirler diye düşünmesi gerekirken mektup düşünüyor
Şu anda çok aşık, muhtemelen ilk aşkını yaşayan, hayatta sevebileceği başka birinin çıkmayacağını düşünen, ailesi sevgilisiyle ilgili olumsuz birşey söylediğinde öfkelenen, ailesini dahi gözü görmeyecek kadar aşkın büyüsüne kapılmış, okulunu bitireceğini zanneden, evlenince cicim ayları bittiğinde dahi gözlerine aşkla bakıp seni seviyorum diyecek bir eşi olacağını düşünen henüz yaşı oturmamış, tecrübesiz bir genç kızımız var karşımızda.Biz boşuna konuşuyoruz, kafasına koymus zaten ama fazla sürmez çok pişmanım diye bir konuda tekrar görüşürüz
Anlamak için ugraşıyorum ama anlayamıyorum malesef ya sen senin ailen seni o yaşa getirebilmek için ne zorluklar çekmistir biliyor musun? Bak benimde var sevgilim 5 sene olmak üzere ama kaçmadık bekledik beklemeyede devam ediyoruz kaçmak yerine ailemizle konusup anlasmaya çalısıyoruz simdi anlamiyorlar diyeceksin onlar anlamıyor degil sen anlatamıyorsunNe kadar anlamamak için uğraşmissiniz sağolun
Diyecek çok sey varda bir kulagindan girip digerinden çıkıyor malesef, insallah onun dedigi gibi olur diyecegim ama olmayacak duayada amin denmez ki. Allah sonunu hayretsinŞu anda çok aşık, muhtemelen ilk aşkını yaşayan, hayatta sevebileceği başka birinin çıkmayacağını düşünen, ailesi sevgilisiyle ilgili olumsuz birşey söylediğinde öfkelenen, ailesini dahi gözü görmeyecek kadar aşkın büyüsüne kapılmış, okulunu bitireceğini zanneden, evlenince cicim ayları bittiğinde dahi gözlerine aşkla bakıp seni seviyorum diyecek bir eşi olacağını düşünen henüz yaşı oturmamış, tecrübesiz bir genç kızımız var karşımızda.
Biz haberini alamayacağız ama muhtemelen 3-5 güne kadar sevgilisine kaçacak, ailesi arayınca da bunu siz istediniz, ben mutluyum deyip telefonu kapatacak.
Allah sonunu hayr'etsin diyelim, diyecek başka söz bırakmadı bize sağolsun.
Ailene hiçbirşey yazma giderken, ne yazarsan yaz üzülecekler çünkü, istediğin kadar iyiyim, merak etmeyin diye yaz, onlar yine kahrolacaklar.Ne kadar anlamamak için uğraşmissiniz sağolun
E o zaman niye not bırakacaksın ki bırakmadan gidersin.3 5 gune kacmiyorum ! Ailemin beni hiç bir zmn anladigini bilmem sigara içtim diye o... damgasini vurmuş bi annem var sürekli s.gt diyen bi annem var
Sen onları anladın mı acaba ? Hiç bir anne kendi kızına o damgayi vurmaz bak burda o kadar cok anne var ki sor bakim hangisi kendi kızına öyle bir damga vurur hadi diyelimki o lafi dedi sana hic sordun mu niye dedi diye benim annem bana o.... dese kapıya atsa yine ayaklarina kapanırım cennet annelerimizin ayaklarinin altinda sen bir lafla sırt çeviriyorsun kacinca kv ne laflar söyleyecek3 5 gune kacmiyorum ! Ailemin beni hiç bir zmn anladigini bilmem sigara içtim diye o... damgasini vurmuş bi annem var sürekli s.gt diyen bi annem var
Teşekkür ederimE o zaman niye not bırakacaksın ki bırakmadan gidersin.
Annen sigara içmene kızar elbette, tazecik ciğerlerini perişan ediyorsun diye, annenin kızgınlıkla söylediği sözlere öfkeleniyorsun, koca evinde bunları sıkça duyma ihtimalin var ablacım.
Neyse ben topikten çıkıyorum, zira hakikaten kız annesi olduğumdan mıdır nedir, sanki kendi kızımı ikna etmeye çalışıyormuşum gibi kötü oldum, sana mutluluklar dilerim.
He tmm bak bebeğim kaç kişi cevap yazdı sana hepimiz aynı seyi söylüyoruz .aksini söyleyen var mı hiç ? Senin şuan ki duyguların o kadar temiz , masum ve güzel ki ama evlilik aynı evin içinde yaşamak cok farklı . En azından okulu bitir tatlım . Ha okuyacagım diyosun evlenincede tmm da orası belli olmuyo işte en azından garantiye al okul işini . Ama sevgilinle hayatın süper olacak olsa bile ikinizinde yaşı cok küçük, cabuk bıkarsınız , yorulursunuz . Çünkü seninde sevgilininde yaşıyacagı cok seyler var . Bunları evlenince yapamıyosun . Ama erkekler yapıyor eşide bişe dediği zaman iki tane patlatıyo eşinin ağzına zaten hersey cok iyi güzel olcak sanma . Onun ailesi herseyinize karışcak siz kararlar alamıcaksınız çünkü daha cocuksunuz diyecekler . Zaten aynı evde yaşarsınız . Kısacası cok pişman olacaksın eminiz hepimizInternetten bulmadim ayni sehirdeydik fakat ayrılık olayı çıkınca ben memleketime döndüm
Ille evlencem diyorsada güzel güzel teliyle duvagiyla evlensin aileden kacarak evlenmek nedir yaHe tmm bak bebeğim kaç kişi cevap yazdı sana hepimiz aynı seyi söylüyoruz .aksini söyleyen var mı hiç ? Senin şuan ki duyguların o kadar temiz , masum ve güzel ki ama evlilik aynı evin içinde yaşamak cok farklı . En azından okulu bitir tatlım . Ha okuyacagım diyosun evlenincede tmm da orası belli olmuyo işte en azından garantiye al okul işini . Ama sevgilinle hayatın süper olacak olsa bile ikinizinde yaşı cok küçük, cabuk bıkarsınız , yorulursunuz . Çünkü seninde sevgilininde yaşıyacagı cok seyler var . Bunları evlenince yapamıyosun . Ama erkekler yapıyor eşide bişe dediği zaman iki tane patlatıyo eşinin ağzına zaten hersey cok iyi güzel olcak sanma . Onun ailesi herseyinize karışcak siz kararlar alamıcaksınız çünkü daha cocuksunuz diyecekler . Zaten aynı evde yaşarsınız . Kısacası cok pişman olacaksın eminiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?