Kaçarak evlenenleevlenenler

Sayfalarin hepsini okuyamadim ama sunu soylim
Erkeklerin hepsi degisiyo evleninceee
Beni cok seviyo bana kiyamaz hikayee..
Gittigin o evdede sayginlik gormiceksin ailesinden sonucta kacarak geldin ..
Ne derkerse he demek zorunda kalirsin
Hic bisey istedigin gibi olmazz
Pisman olursun hayal ettigin mutlulugu yasayamazsin..
Hele ki ilerde bosanmak isterse
Aldattirsa seni ?
Aldatmaz deme cogu koca aldatiyo ??
Susup sessiz mi kalcan ?? Yoksa bosanacakmisin??
Bosanip nere gidecen hele ki cocugunda varsaa??
Elinde mesleginde yok ailende arkanda degil napcan ???
Akilli ol, her ihtimali dusun!

Madem onunda seni sevdigini dusunuyorsun zaman iste once oku sonra evlen.
SENI GERCEKTEN SEVIYORSA ZAMAN TANIR!
4 yil bekleyemem diyosan 2 yillik bisey oku ise gir son sene nisan olur sonrada evlenirsin.
Hem ailenin rizasi olur hem isin olur kafan rahat evlenirsin

Rezil mi olmak istiyosun vezir mi ??

Başını taşlara vurursun ama nafile.
Çok kaçan arkadaşım oldu, teki kuzenimin eşi olur mutlu olan yok be canım.
Aileni kim için terk edeceksin ? Kaç yıldır tanıdığım bir adam için terk edeceksin ?
Hiç mi için acimayacak annene babana ? Onların başını öne egdirmeye değer mi ?

Aşkı sadece sen yasamadin emin ol.
Askimdan ölüyorum sandığım geceler oldu. Babamdan dayaklar yedim eve hapsedildim dışarı cikamadim aylarca ama kacmadim. Babam annem herkes karşıydı o zamanlar 16-17 yaşındaydim ama kaçmayı düşünmedim neler yaşadık vazgecmedin öyle aşığız :)
13 yasindan beri tanıdığım 15 yaşında sevgili olduğum adam. 23 yaşındayım su an. Dusun 10 yıl. Sonra ne oldu biliyor musun ablacım bu adam beni aldatti :)
Ve bir kişiyle değil 10-15 kişiyle . Tesadüfen öğrendim hepsini. Kacsaydim aldatmayacak miymis bu adam beni ?
Ben yine hayatımı karartmanin kıyısından döndüm. Okuldan alindim ama bitirdim iyi kotu bir bölüm. Ya kacsaydim ? Büyük ihtimal 18de kacsaydım şimdiye binlerce kez aldatılmış kocaman boynuzları ve kucağında bebesiyle ağlayan bir anne olup gelip aglardim buralarda .
Allah korumus akıllılık etmişim. Mantıklı düşün. Olan sana ve ana babana olur. O herife bisey olmaz, ailesine de bedava hizmetçi gelir ayaklarını uzatır herşeyi sana yaptırırlar .

kaçarak evlenmedim...
evden telli duvakli gelin olarak çiktim...
davullu düğün yaptım...
iyiki kaçmadim çünkü benim hayalimdi.. her genç kızın hayali gelinlik giymek evden telli duvakli ile çikmak demi...
kaçarak evlenenler yakınlarim var.
hikayeleri oku BDV bölümünde...
kaçarak evlenenler neymiş.. çok aci çekiyor.. okudukça bizde üzülüyoruz.. hayatinda en hatasini yaptıklarini farkindalar... ama içten geçti...
kaçma derim telli duvakli gelin olarak çik evden.. o zaman mutlu olursun:)

Yaşın 18 acelen ne? Ailen seni anlamasa bile ayaklarin uzerinde durabiliyor musun? Ailen arkanda olmayacak, maddi gucun yok bir baskasinin vicdanina kalacaksin. Hayatin bu kadar mi ucuz ki resmen rus ruleti oynuyorsun?
Seni dovse kapinin onune koysa, ailen arkanda durmasa ne yapacaksin? Yapmaz deme ya yaparsa? Ya ailesine seni ezdirirse ya soz hakkin olmazsa hergunun mutsuz gecse ne olacak? Simdi sana ne olursa olsun arkandayim diyecej tabi. Kac bana sana eziyet edecegim mi diyecek?

Mutsuz oldugunda resti cekip cikabilecek misin o evden? Hayatin hangi zorlugunu biliyorsun, hic maasinla fatura odedin mi, hic ay sonunu dusun mu maasim yetmecek diye? Bu yasta bir insani ne kadar taniyabilirsin? Sanki yillardir bekliyorsunuz gibi neden senin kacmani istiyor karsindaki erkek? Sevdicegimle ayni evde yasayayim, yanimda olsun sevdasi hayatin icine atilinca kalmiyor emin ol.

Yüz tane konu açıldı burda evlendikten sonra kocam değişti diye,,
Hiçbirisi evlenmeden önceki gibi kalmıyor..
Ne yüzle döneceksiniz ki eve eğer işler yolunda gitmezse..
Kendin istedin lafını çok duyacaksınız..
En kötü şey pişman olmak..
Siz hem pişman hem de çaresiz olabilirsiniz bu daha fena..
En çok annesi sever evladını..
En çok o mutlu olmasını ister..
Aileniz istemiyorsa size garezleri olduğu için değil mutlaka sizin azami iyiliğiniz içindir..
İnşallah en az zararla anlarsınız bunu..

ne kaçması ne notu saçmalama kardeş yıkma aileni otur okuluna git mesleğini eline al sonra koca derdini düşünürsün

Şu kaçma mantığını anlayamadım, anlayamayacağım da. Benim annem de istemedi eşimle evlenmemi. Kabul etmiyorum dedi. Ben de davetiyeyi bastırıp ellerine verdim. İsteer gel ister gelme diye. Ne yapacaklardı eve mi hapsedeceklerdi? 18 yaşındasın genceciksin. Bir 4-5 sene daha flört et. Bakalım ne olacak. O kadar sürmez bile bence ayrılmanız.

böyle seviyesizlik görmedim. kk yı cahil bi güruh istila etmiş. saçmalayıp duruyorlar. ilk önce aklınızı başınıza alın. sonra soru sorarsınız. kapatsın biri şu aptal konuyu. bazen diyorum kadınlar ne yapıyorsa kendine yapıyor. kaçacakmış. kaç da başına neler geliyor gör. tecavüzcülerin kadın katillerinin kol gezdiği memlekette bide aileden sırt çevirmenin formüllerini soranlar var. kadınlar! akıllı olun. kendinizi kurtlara yem etmeyin. kaçmak nedir ya? sabah sabah sinirim bozuldu.

Burdaki herkes ve ailen yanlış biliyor da bi sen doğru biliyor olamazsın.
Aşk sandığın duygu gözüne hafiften bir perde indirmiş. Ama sakın yapma, sakın, sakın.
Gerçekten mutlu olacağına inanıyor musun? Bu kadar insan bunun imkansız olduğunu sana delilli, ispatlı, örnekli anlatırken, gerçekten 18 yaşında kaçarak evlenerek mutlu olacağına inanıyor musun?
Belinde kırmızı kuşakla, beyaz gelinliğinle, davullu zurnalı baba evinden çıkmanın ne kadar güzel ve heycanlı bir şey olduğunu sana inan anlatamam, anlatamayız.
Yaşaman lazım ve bence yaşamalısın. Bundan mahrum kalma.

Benim konuma gel de bi oku, insanın kaçmadan severek evlendiği adam bile neler yapabiliyor karısına öğren!

Arkasında ailesi olan bile ne zulüm çekiyor oku! Sonra ister kaç ister kaçma ama kaçarak gelmiş ailesini ezmiş bir kadına kimsenin acımayacağını da aklından çıkartma!

Bazen herseyi göze alırsınız ve sonunda veda niteliğinde bişeyler yazmak istersiniz merk ettim yazan var mi sordum

18 yıllık hayatında kaç sene sabretmiş olabilirsin ki? Benim abim ve yengem tam 8 sene beklediler, gerekirse ikimiz de kimseyle evlenmeyiz ömür boyu bekar yaşarız dediler. Yengemin babası asla kabul etmeyecek bir insandı ama 8. Sene durup dururken birgün kendisi geldi babama söyledi bu çocukların işi ne olacak diye :) sen hele bi sabret bakalım gerçekten o kadar büyükmüymüş aşkınız? Bu da sizin aşkınızın sınanması olsun...

He illa da not istiyorsan ben senin yerine yazayım:

sevgili beni 9 ay karnında taşıyıp canından can kanından kan veren, gecesini gündüzüne katıp beni büyuten, yemeyip yediren içmeyip içiren, ayağıma diken batsa yüreği yanan, bu dünyadaki bir ve tek annem; sen hayatinin 18 yılını beni bugünlere getirmek için uğraşırken omrunu bana adarken bana mi sordun acaba? Halbuki ben siz beni pırlantanız olarak gorurken yanan bir binanın içine girip diri diri yanmak, okyanuslara dalış tüpü olmadan dalmak, uçurumdan aşağıya paraşütsüz atlamak ve tıpkı bunlar kadar mantıksız olan tanımadığım etmediğim bir adamla kaçarak saçma sapan bir evlilik yapmak istiyorum... neyse sonuç olarak bu benim hayatım, gittiğim yerde mutsuz da olsam dayak da yesem hatta oldurulsem, karnimda veya kucağımda bebekle sokağa da atılsam aldatilsam hor gorulsem hiç önemli değil ne de olsa sizinle yaşamaktan bin kat iyidir bu söylediklerim değil mi? İnşallah bir gün benim de kendim gibi bir kızım olur da size attigim kazığın aynısını bana da atar ben de sizin ne hissettiginizi daha iyi anlayabilirim. Sevgilerimle, bundan sonra yüzünü görmek istemeyeceğiniz, evinden telli duvaklı gelin olarak, babasının ellerini öperek çıkamayacak olan kızınız...

Yaş 18 dünyaları devirdiniz
Ne çok bilirsiniz her şeyi
Ananıza babanıza koyduğunuz tavrı s..ik sevgilinize koyamaz, kaçınca kahramanlık yapacağınızı sanırsınız
Ailem kızdı, ailem vermedi, ailem baskıcı bik bik bik
Bu kadar kişilikliyseniz ekmeklerini de yemeyin, zorda kalınca ah vah da demeyin
Çok kızıyorum sizin gibi gençlere, ne gördünüz ne yaşadınız da adam oldunuz he
Kaçacakmış, kaç kaç da gör dünya kaç bucak
Ablamda kaçtıydı zamanında yaşı 45 e geldi hala uğraşıyor, ama sana bir şey diyeyim mi ; kaynanasından dayak yediğinde o beğenmediği annem çekti aldı onu, kaçıp da kahrettirdiği anasının kapısına pas pas etti onu Rabbim, 25 sene oldu hala hayatı boktan, kocayı boşadı, çocuğu büyüttü ama annemin ahı yakasını bırakmadı, hep derdi rahmetli gittim aldım evladım ama gönlüm doğrulmuyor diye ağlardı, sen de git sen de gör....

Kendi öz annesini babasını arkasında bırakıp eksikli gibi kaçacak da evlenecek de kocası bunu canımlı cicimli okutacak da aradan 4 5 yıl geçecek kendisine iş bulacak da hayatını kurtulacak.Vay anam vay.Nasıl bir hayal dünyası.Sen bu dünyada yaşıyorsan biz hangi dünyada yaşıyoruz acaba.Hayat bu kadar güzel değil be canım benim.Senden 2 yaş büyük kız kardeşim var.Şimdi dese ki abla ben evlenicem onu alır eve kitlerim git okuluna çalış derim.Annemlere pay kalmaz düşün bir abla olarak bu kadar tepkili düşünüyorum.Aşk meşk gelip geçicek adam eve gelip iki kere fırçaladımı seni noluyorum olucaksın.İki gözü iki çeşme annemi istiyorum diye ağlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak.Sana kalkıp sen bana kaçtın kızım neyin havasındasın dediğinde kalkıp adama ne diyceksin acaba merak ediyorum.İyi düşün aklını başına topla.Böyle cahil cahil işlere kalkışma sonra kimse yanmaz sen yanarsın.Adam olan adam da sevdiği kadını ailesinden ayırmak istemez bunu da bil.

Bu kadar insanın söylediklerini kulak ardı etmeyin !
Çoğu senden büyük, çoğunun senin yaşında kızı var, evladı var.

Sen kimsin ki burada ki herkez senin kaçmaman için dil döksün?
Kim tanıyor seni?
İyilik böyle birşey işte.
Bukadar insan senin iyi olman, geleceğini heba etmemen için uğraşırken bu dik kafalılık niye?

Merak etme koca elbet bulunurda, ana baba bulunmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…