• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçarak evlenipte mutlu olan var mı?

Onaylamadığım bir durum. Ama yargılamam da.

Mutlu olanlar varsa bile örnek teşkil etmemeli.

Dedemler yengemi istemeyince kaçmış evlenmişlerdi bi ramazan günü. Işin komiği iftar sofrasında amca ne güzel giyinmişsin damat gibi olmuşsun demiştik yemekten sonra ben evlendim dedi :KK45: Dedem başta çok kızmıştı bir daha gelmesin bu eve diye. Bir hafta sonra bayramdı akıllı amcam düşünmüş önden tabii el öpmeye geldi barıştılar. Şimdi de çok mutlular. Ama kuzenim de kaçtı bütün aile birbirine girdi resmen. Şimdi de pişman kimse için değmezmiş diyor ama geçti iş.

Ama bes yillik iliskim var aile yaoilarimiz bile uygun oyleki kafa yaoilarimiz da cok uygun bes yilda daha bi kotu sozunu vebsaygisizligini isitmedim en basiti sabahlari ise giderken uyandiririz birbirimizi sirf lise mezunu esnaf evi vs yok ben univ mezunuyum diye babam esnafa univ mezunu kizini vermis diye kendime guldurtmem demedi yuzunden beni rabbimin hediyeso diye seven sevdigimden vazmi geceyim

İnat yapıp kızını sevdigine vermeyenler var peki o durumda ne yapacağız?
Direniyorum.. direniyorum babama karşı.. Bir çıkar yol..
Kaçmak istemiyorum elbet ama bir çıkar yol.. :KK31:

Ben de öyle bi durumdaydım. Ben sevdiğim adamla iki buçuk senedir sabrediyoruz. Kaçmamak için öyle direndim ki anlatamam. Nişanlım defalarca dedi bana hadi gidelim üzülme bu kadar ailenin sıkıntısını çekme artık diye ama ben bekledim zorla da olsa ikna ettim. Daha doğrusu benim ne kadar kararlı olduğumu gördüler ve razı oldular. Sonuç Allah ın izniyle evimden duvağımla çıkıcam. Yoksa ömür boyu içimde ukte kalır. Her kız evinden gelinliğiyle çıkıp mutlu olmak isterr.

Bu işler nasip kısmet. Ama ailenin rızasını almamak onlari üzerek mutlu bir gelecegin olmaz sanırım. Ama benim amcamın kızı kacarak evlendi. Resmen aileden akrabadan kimse yoktu kina ve dugun fotograflarini facebooktan gorduk . Aradan 1 sene sonra baristilar.. şuan cocuklari var mutlular kız sürekli kendi ailesinin yanina gelip gidiyor

Ben bi kiz taniyorum ya o kadar kotu bitdi ki sonu soylemek bile istemiyorum:cry:

Benimde yasim 25 univ mdzunuyum o lise ve esnaf diyr vermiyor babam sevgili olayrina karsi bagnaz biri iki senedir vermiyo bes yillik iliskim var kacmayi dusunuyoruz yasim abes mi diyr dusunuyordum bende
2012 yılının konusu kardeş hortlatmayın şu eski konuları git kendine konu aç

Ama bes yillik iliskim var aile yaoilarimiz bile uygun oyleki kafa yaoilarimiz da cok uygun bes yilda daha bi kotu sozunu vebsaygisizligini isitmedim en basiti sabahlari ise giderken uyandiririz birbirimizi sirf lise mezunu esnaf evi vs yok ben univ mezunuyum diye babam esnafa univ mezunu kizini vermis diye kendime guldurtmem demedi yuzunden beni rabbimin hediyeso diye seven sevdigimden vazmi geceyim
Vazgeçme sakın. Baban nefsani konuşuyo anlaşılan. Benm babamda öyle

kızlar hep aklıma takılır bu tür sorular :KK14:
herkese göre degişir elbette ama hani aile rızası olmadan evlenenler mesela su an da mutlu musunuz?
iyi ki de evlendım dıyen var mı?
kaçarak evlendim, ben kaçmadım gerçi, zaten yalnız yaşıyordum, eşim benim evime geldi.dolayısıyla ben eşimi kaçırmış oluyorum...keşke kaçırmasaydım, ne mutluydum ozamanlar, onun ailesi halen kabullenmedi, benim ailem eşimi seviyo, benim babam tepki vermedi, eşimin babası sinir krizine girdi, biraz saçma bi hikaye...

Ben bu konuyu unutmuştum valla:KK56:
Dayımın kızı ile ilgili bir durumdu. Onun mutsuzlugunu gördüğümden fikir almak istemistim.
Konu cok eski arkadaslar:KK48:

kızlar hep aklıma takılır bu tür sorular :KK14:
herkese göre degişir elbette ama hani aile rızası olmadan evlenenler mesela su an da mutlu musunuz?
iyi ki de evlendım dıyen var mı?
Çevremde kaçarak evlenen kim varsa sonucu çok mutsuz biten ya da zoraki süren evlilik belisim tabiki istisnası da vardır ama ben daha köşeyi dönmeden ağlamaya başlarım mesela :KK61:

Çevremde kaçarak evlenen kim varsa sonucu çok mutsuz biten ya da zoraki süren evlilik belisim tabiki istisnası da vardır ama ben daha köşeyi dönmeden ağlamaya başlarım mesela :KK61:
Oyledir tabi kuzum. Allah telli duvakli gelin olmayi nasip etsin herkese. Zordur kesin.

Vazgeçme sakın. Baban nefsani konuşuyo anlaşılan. Benm babamda öyle
Sevgili olayina babam karsi ona seviyorum demek kacmakla es deger o yuzden diyemem sadece gordum begendim bi goruseyim dedim diye beni o oglan icin satti rizan yoksa rizam yok baba demedi vs demis kendime guldurmem esnaf okumamisa kiz verdi diye dedi

Sevgili olayina babam karsi ona seviyorum demek kacmakla es deger o yuzden diyemem sadece gordum begendim bi goruseyim dedim diye beni o oglan icin satti rizan yoksa rizam yok baba demedi vs demis kendime guldurmem esnaf okumamisa kiz verdi diye dedi

Ayynen canım bende seviyorum diyemedim. Ama uzun zaman beklediğim için anladı ve sustu istemiyorum sen istediğin için tamam diyorum dedi. İnşallh senin babanda öyle olur...

üç kişi tanıdım kaçarak evlenen hiç biri mutlu değildi
kaçarak evlendiği için aile tarafından sürekli suçlanmasını üstüne eşin ve ailesinin sürekli ezmesi

Back
X