Kaçarak evlenmek???

27 yaşında çalışan bir kadın kaçmaz, kapıyı çeker çıkar. Bu kadar huzursuzsa eviniz illa evlenmek zorunda mısınız? Çıkın ayrı eve önce öyle bir kurun kendi hayatınızı. Sonra evlenin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin.

Evlenince daha iyi olacağının garantisi Yok bi erkeğe ne kadar güvenebilirsin ki evli insanların çoğu mutlu değil mutlu olanlar da bi taraf ezilmeyi kabul edince oluyor. İyi dediğin erkek kötü çıkar kötü dediğin erkek iyi çıkar

Yorumlari okumadim ama su dunyada ana baba rizasini almamis kimi tanidiysam duyduysam perisan oldu
İster dunyanin en kotu insani olsun rizasi olmadan kacan evlenen ister istemez ana baba ahi alan kavga gurultu gidenlerin ne huzuru ne yuvasi ne cocugu ne mutlulugu olmuyor
Sadece bunu soylemek istedim aklinda bunu tut her ne karar alirsan al Allah sikintilarindan hayirli bir kapi acsin insallah

Valizini toplayıp çıkıcaksın kendine hayat kurucaksın önce. Sonra evlilikte olur, belki annenin sadece cesarete ihtiyacı vardır o adamı bırakmak için. Yoksada davetiyeni yollayacaksın

Siz umursamaz kaçacak yada kendi kararını verip uygulayıp hayatınıza devam edecek olsaydınız burada böyle bir konu açmazdınız .. Çünkü ailenizden ne kadar hayır görmeseniz de ,
ailenize ve geleneklerinize bağlısınız . Hakkınızda dilerim ki hayırlısı olsun arkadaşım

Söz Nişan bunları yapmadan ufak bir tanismayla nikah yada düğün yaparsınız masraf olmadan çevrede var böyle yapanlar da hem daha mantıklı hem süreci kısa tutmuş olursunuz hemde kendinize bu yaşta kaçtı dedirtmesziniz (ilerde eş kişisinin kendin geldin ben mi istedim seni lafını hiç söylemiyorum bile en iyisi bile söyler bence)

Yani 18-20 olsanız anlayacağım da 27 yaşında kaçmak nedir? Ailenizi karıştırmadan kendi düğününüzü kendiniz yapın ailenizi de yabancı gibi davet edersiniz.Sade bir nikah. En azından hiç mi gelinlik giymek istemiyorsunuz? Siz işin kolayına kaçıyorsunuz.

Kaçmayın. .
Evlenin. .
Herşey usulünce güzel olmalı . .
Öfkeyle kalkan, zararla oturur . .

Nişanı anası babası yapmadı diye mırın kırın edecek adamla evlenmeyin zaten. Buradakilerin de dediği gibi alın nikah gününüzü, davetiyenizi bastırıp çevrenize dağıtın, güzel bir de nikah elbisesi ya da gelinlik seçin istiyorsanız ve evlenin. Yani böyle bir aileden sizi isteseler ne istemeseler ne zaten. İlla gelenekleri yaşatayım takıntınız yoksa direkt nikahı ķıyın derim.

Kacarak evlenmek derken evdeki sorunlardan bikip yeni bi hayat kurmak istemissin sanirim evlenecegin insan ve ailesinde de sorunlar olabilir o zaman NE yapican hayat arkadasini evdeki sorunlardan bagimsiz mantikli sec ki ilerde daha AZ sorun yasarsin Bu hayat senin en guzelini hakediyorsun acele etme hence.

Aile dünya meleği de olsa kaçmak ı ıh. Kaçanın değer gördüğü görülmemiştir, duyulmamıştır. Belirteyim. Çalışıyorsun ayaklarının üzerinde duruyorsun. O halde kaçmak neymiş.

Kaçmak kafasında kültüründe bi insana ne anlatalım şimdi
Yıl olmuş devir ne olmuş hala kafalar nerde birde yaşı başıda yerınde
Ne dıyım 2 secenek var bırı kacıp rezil olmak hayatıni bitirmek ki en kolayı
Bırıde ayakların ustunde tek basına durup kendı yolunu cızmek
Kımseye dayanmadan guvenmeden sıgınmadan hayatda var olabılmek için güçlü karakter gerekli
Kendıne bukadar mı guvenmıyorsun

Yazık etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…