- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Çalışıyorum iki yıldır 27 yaşındayımKac yasindasin
Calisiyo musun
Çalışıyorum iki yıldır 27 yaşındayım
Anne bencil,baba umursamaz anneyi aldatır çoluğu çocuğu gözü görmez.Karısını bir kadın yüzünden sokağa atar.Kardeş desen paraya işi düşünce arar.Herkesin kendisini düşündüğü bi ailede nasıl bir yuva kuracağım acaba?Böyle bir ailede kaçmayı düşünür müydünüz sevdiğinize?
Ya zaten o lafın gelişi kaçmak :)27 yasında koca kadının kaçması mı olur ki. Git evlen. Kime ne hesap vereceksin.
Ailemden isteme olacak nikah olacak nişan olacak ve ne annem ne de babam hem maddi hem de manevi anlamda sahip çıkabilecek durumdalar o yüzden dedimO zaman kaçmak da nedir ki
Söyleyip evleneceksiniz
Bu aile ne gerekçe ile karşı çıkabilir ki sizin evlenmenize
Peki anne çocuğunu değil de kendini düşünüyorsa ne yapılacak?Anneye sahip çıkar yinede kaçılmaz..
Sevdiğine ne kadar güveneceksin onu düşün önce..
Kaçmak çare olsaydı herkes kaçardı..
Hayata bir defa geliyorsun. Anlattığın kadarsa ailen hiç kendini harcama. Evleneceğin adam, adam gibi bir adamda git evlen. Kendi hayatini Kurman en doğal hakkin.Ya zaten o lafın gelişi kaçmak :)
Yani bazı şeylerden bıkarsınız ya gidip nikah kıyıp hayatımı kurmam ne kadar doğru olur
Ailemden isteme olacak nikah olacak nişan olacak ve ne annem ne de babam hem maddi hem de manevi anlamda sahip çıkabilecek durumdalar o yüzden dedim
Ya zaten o lafın gelişi kaçmak :)
Yani bazı şeylerden bıkarsınız ya gidip nikah kıyıp hayatımı kurmam ne kadar doğru olur
Peki anne çocuğunu değil de kendini düşünüyorsa ne yapılacak?
Evlendigin kisi ne kadar dogru emin ol oyle evlen . Sirf evden kurtulmak ixin olmus olmasin insan mutlu olmak icin evlenir. Umarim coook mutlu olursunAilem malesef kimseyi düşünmüyor aile demeye bi şahit lazım.Gerçekten bi müddet sonra huzursuz ortamdan kaçmak kendi hayatını kurmak istiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?