selam arkadaşlar bende ilk aşılamamı oldum 27 haziran da yarın tahlil yaptıracagım cok heyecanlıyım
cokda ümitlenmek istemiyorum bide tutmazsa üzülürüm diye ama inş tutar
arkadaşlar birşeyi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirm.aşılama yapılınca iğne veriyorlar mı sürekli vurunmanız gereken bir iğne varmı aşılamadan sonra ????
aşılamaya doktoruna göre değişen, iğne veya hap tedavisi ile başlıyorsun, mesela benim ilk 2 aşılamam hap ile, 3. aşılamama iğne ile karar verildi(diğer 2si negatifti), aşılama tutarsa iğne miğne hap map yok, eğer aksi bir durum olmazsa.....sadece adet günü başlayıp adete kadar doktorunun istediği günlerde kullanıyorsun ilaçlarını.
aşılamaya doktoruna göre değişen, iğne veya hap tedavisi ile başlıyorsun, mesela benim ilk 2 aşılamam hap ile, 3. aşılamama iğne ile karar verildi(diğer 2si negatifti), aşılama tutarsa iğne miğne hap map yok, eğer aksi bir durum olmazsa.....sadece adet günü başlayıp adete kadar doktorunun istediği günlerde kullanıyorsun ilaçlarını.
bende aşılama oldum sorun pko idi ..
ilk aşılamam tuttu 350 tl aşılama ücreti 160 sperm yıkamaya verdim ilaç hariç ..
aşılama işlemi acılı bi işlem değil korkulacak bişey yok..
benim işlem sonrasında sancım olmuştu dr sperm yıkamadaki suyun sebep olduğunu söylemişti..
ilaç ücretleri ne kadar tutuyor acaba
aşılamam tuttu diyen kişi sayısı o kadar az ki insan aşılama yaptırmak istemiyo nasıl olsa tutmayacak düşüncesi yerleşiyo...
Kızlar merhaba bende ilk aşılamamı cuma günü yaptırdım yani bugün 3.gün sabırsızlıkla 15.günü bekliyorum Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.Ben medical park bahçelievlerde
yaptırdım sadece saraphone ve ovitrelle catlatma ıgnesı oldum iğne 86 tl aşılama 850 tl ödedim.
Simdi onu sgk fiyatini yani bilemicem benim bir oglum var 3 cocuk yapin diyen tayyip amcam sagolsun bir cocugum var diye ilaclarimi sgk karsilamadi 350 tl bir paketi 4 paket gonal f aldim bir tame prengly igne hepsi cebimden cikti... Cocugunuz yoksa eger sgk bir kismini karsiliyor... 160 sperm yikamaya verdim drum asilamamdan ucret almadi alsaydi 350 tl idi sormustum.... Dr um bile insaf etti yani okadar para dokmeme tayyip amcam bir insafa gelmedi...
Aaa olurmu var Ben varim benim gibi bir suru var hemen karamsar olmayin.. benim bir oglum var onda ilac tedavisiyle kaldim hamile ama gittigim 7. Dr tedavi basladi oncekiler tup bebekle bile zor dedi olmazmis yani 6 Dr by sekilde dusundu.. ve klomenle ogluma hamile kaldim 2. Gebeligimdi bir onceki dustu.. gecen sene yine tedaviye basladim 6. Ayda klomenle hamile kaldim oda dustu dr asilamaya gecelim dedi ilk asilamam tuttu.. benim gibi tup bebekle bile bir ihtimal denen birinin asilamasi tutuyorsa sizin neden tutmasin. Belki 1. Olmaz 2. Veya 3. Tutar hemen umutsuz olmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?