Aşılama ***kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ve sorununuz neydi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaçıncı aşılamada hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    99
selam arkadaşlar bende ilk aşılamamı oldum 27 haziran da yarın tahlil yaptıracagım cok heyecanlıyım
cokda ümitlenmek istemiyorum bide tutmazsa üzülürüm diye ama inş tutar

arkadaşlar birşeyi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirm.aşılama yapılınca iğne veriyorlar mı sürekli vurunmanız gereken bir iğne varmı aşılamadan sonra ????

arkadaşlar birşeyi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirm.aşılama yapılınca iğne veriyorlar mı sürekli vurunmanız gereken bir iğne varmı aşılamadan sonra ????

aşılamaya doktoruna göre değişen, iğne veya hap tedavisi ile başlıyorsun, mesela benim ilk 2 aşılamam hap ile, 3. aşılamama iğne ile karar verildi(diğer 2si negatifti), aşılama tutarsa iğne miğne hap map yok, eğer aksi bir durum olmazsa.....sadece adet günü başlayıp adete kadar doktorunun istediği günlerde kullanıyorsun ilaçlarını.

Son düzenleme:

ben şuan ilaç tedavisindeyim aşalama kısmına gelmedik henüz ama bilgi maksatlı sordum.klomen kullanıyorum bende 2.döngüdeydim olmadı 3.de inşallah bakalım.

merhaba bugün adetimin 2.günü doktora gittim.bu ay serbetsin dedi ilaç kullandırmıcam dedi olursa ok dedi olmazsa aşılama yapıcam önümüzdeki ay..yalnız kızlar bu aşıla esnasında içeriye giren katater acıtıyor mu yaptıranlar yardım lütfennn.

arkadaslar oncelıkle herkese Rabbım hayırlısını versın bende yenı asılama olacagım klomen le yumurtalarım cevap vermedı doktor hemen ıgneyle yapalım dedı ılk asılamam ve sanırım baya bır ıgne olacagım nasıl olunacak ne kadar alacagım bılmıyorum gerıldım baya benım yumurtalar tembelmıs esımde hıcbır sıkıntı yok Rabbım hayırlısını versın bakalım

mrb arkadaşlar aşılamanızı nerde oldunuz nekadar tutttu bende asılama düşünüyorum ama daha hangi hastanede yaptırayım karar veremedim.

bende aşılama oldum sorun pko idi ..

ilk aşılamam tuttu 350 tl aşılama ücreti 160 sperm yıkamaya verdim ilaç hariç ..

aşılama işlemi acılı bi işlem değil korkulacak bişey yok..
benim işlem sonrasında sancım olmuştu dr sperm yıkamadaki suyun sebep olduğunu söylemişti..

ilaç ücretleri ne kadar tutuyor acaba

sebepsiz infertilite idi benim sorunumda ilk aşılamada hamile kaldım.. ocak ayından sonrada 2. bebeğim için aşılama olcam umarım oda ilk seferde tutar.

aşılamam tuttu diyen kişi sayısı o kadar az ki insan aşılama yaptırmak istemiyo nasıl olsa tutmayacak düşüncesi yerleşiyo...

Kızlar merhaba bende ilk aşılamamı cuma günü yaptırdım yani bugün 3.gün sabırsızlıkla 15.günü bekliyorum Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.Ben medical park bahçelievlerde
yaptırdım sadece saraphone ve ovitrelle catlatma ıgnesı oldum iğne 86 tl aşılama 850 tl ödedim.

ilaç ücretleri ne kadar tutuyor acaba

Simdi onu sgk fiyatini yani bilemicem benim bir oglum var 3 cocuk yapin diyen tayyip amcam sagolsun bir cocugum var diye ilaclarimi sgk karsilamadi 350 tl bir paketi 4 paket gonal f aldim bir tame prengly igne hepsi cebimden cikti... Cocugunuz yoksa eger sgk bir kismini karsiliyor... 160 sperm yikamaya verdim drum asilamamdan ucret almadi alsaydi 350 tl idi sormustum.... Dr um bile insaf etti yani okadar para dokmeme tayyip amcam bir insafa gelmedi...

aşılamam tuttu diyen kişi sayısı o kadar az ki insan aşılama yaptırmak istemiyo nasıl olsa tutmayacak düşüncesi yerleşiyo...

Aaa olurmu var Ben varim benim gibi bir suru var hemen karamsar olmayin.. benim bir oglum var onda ilac tedavisiyle kaldim hamile ama gittigim 7. Dr tedavi basladi oncekiler tup bebekle bile zor dedi olmazmis yani 6 Dr by sekilde dusundu.. ve klomenle ogluma hamile kaldim 2. Gebeligimdi bir onceki dustu.. gecen sene yine tedaviye basladim 6. Ayda klomenle hamile kaldim oda dustu dr asilamaya gecelim dedi ilk asilamam tuttu.. benim gibi tup bebekle bile bir ihtimal denen birinin asilamasi tutuyorsa sizin neden tutmasin. Belki 1. Olmaz 2. Veya 3. Tutar hemen umutsuz olmayin...

teşekkür ederim

off ki offf ee şimdi benimde 1 kızım var. ikinci bebekte aşılamanın masraflarını kendimmi karşılayacam. pregnyli ozaman devlet karşılamıştı 2006 senesinde yinede bayağı bi yüzde ödemiştim.1 tane gonal f ye 2006da 190 lira yüzde (%20si) vermiştim.. ki eşimin maaşı 250 tl idi. sperm yıkama ve aşılamayada yanlış hatırlamıyorsam 350 civarı vermiştik. eczacımız bakkal gibi veresiye açmıştı bize Allah öyle bir yardımcımız oldu ki nasıl ödeyebildik hala aklım almıyor . doktorum hastaneden ayrıldı tamamen özel çalışıyo muayene ücreti 110 tl şuan ki 1 aylık sürede en az 330 lirada ona bayılacam(tabi kızım gibi tek seferde tutarsa . ya bende bu kez masrafım az olcak sadece aşılama ücreti vercem diye seviniyodum Soğan suyundan çok sonuç alan var şansımı zorlayım diyorum ama Allah büyük...

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Arkadaslar her hastahAnede ayri ucret aliyolr galiba ben boluda yasitorum burda ozel hastahanede yaptirdim asilamami 250 lira hastahaneye verdim 68lira catlatma ignesine 30 lirda esimin sperm yikamasina verdik yani 350 Lirq felan harcadik niye bukadar fark varki herkes bulmus yolunu valla

Çoook sevindim.. Çoooook teşekkür ederim arkadaşım.. O kadar az ki olumlu sonuç aldığını duyduğum kişiler,insan ister istemez etkileniyor..
Önümüzdeki ay 2.aşılamam yapılacak.. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.. En önemlisi bu..

Bebişiniz kasımda gelecekmiş... Çoooook sağlıklı,çok mutlu bi çocuk olsun inşallah.. Sevgiyle büyüsün,onurla yaşasın..
Hayırlı evlat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…