Kacinci ayinizda hamile kiyafetleri almaya basladiniz arkadaslar?

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
96
Diğer
Selam anneler ve anne adaylari...zemuszemus merak ediyorum kacinci ayinizda hamilelikten onceki giydiginiz kiyafetleriniz sizi rahatsiz etmeye basladi? ve nasil kiyafetler aldiniz?? neler alsam rahat ederek giyerim? beni aydinlatirsaniz sevinirim. ve hamilelik donemi icinl ic camisiri aldinizmi?

ic camasiri almadim ben simdi zaten sonuna yaklastim ama bazen rahatsiz ediyo dar camasirlar...kilo alimina göre lazim olabilir.sütyen siddetle tavsiye ederim cünkü gögüsler cok büyüyo..benim öyle oldu..giyisileri 4.aydan itibaren giymeye basladim karnim cikmadi ama rahat olsun diye basladim....5 e yaklastigimda zaten yavas yavas cikmisti...sana tavsiyem bi gitmede bisürü kiyafer alma cünkü karnin büyüdükce ve kilo aldikca kiyaferler dar gelebilir...karnin büyüdükce beden durumuna göre al...

Canım bana kalırsa karnın çıkmadan bir şey alma.Ben 4-5 ayımda ortada artık bundan sonra giyemem eski kıyafetlerimi diye gidip hamilelik pantolonu,jile falan aldım ama inan 8.aya gelmiş olmama rağmen bir defa giydim hepsini.Hatta pantolonu hiç giymedim öyle duruyor.Hala eski kıyafetlerimi giyiyorum çok şükür.Biraz bekle durumuna göre alışverişe çıkarsın.Yoksa elinde kalır...

cnm bencede karnın çıkmadan alma..ben önceki kıyafetlerimi giyiyyordum 16.haftadan sonra karnım belirginleşti iyce o zaman gidip sadece bi tane hamilelik pantolon ve bikaç elbise aldım.zamanla dahada alıcam..
iç çamasırlarım hala oluyor bana.sütyen dahada dolduruyor tabi o ayrı

canim karnim nezaman büyüdü ozaman aldim! simdi belirli bir ay veremem cünkü kisiden kiseye deisiyor ama benim tam olarak 5. ayimdan sonra sismeye basladi. hamile kiyafeti almadim sadece aldigim kiyafetleri beden olarak büyük ve birazda uzun aldim hani böyle tül gibi olan bi kumaslar var onlardan aldim cesit cesit! aama hamile pantolonu sart canim ve pantolonu mümkün oldukca büyük al zaten bedenini göbek kismini ayarlayabiliyorsun ama kücük alirsan bi süre sonra kalcan sigmaz ve kasiklarini sikar! bu arada cit citli atletlri yani tulum deniliyor ya bizlerin giydigi onu belirli bi aydan sonra giyemedim hernekadar büyük alsamda karnimi sikmaya basladi. onun icin sadece atlet aldim!bu arada atleti baya büyük al güzelim karnini sikmasin! sütyen desen takamaz oldum cünkü gögsümün altinda bebek cok baski yapiyordu! ama suan tabi dogumdan sonra emzirmek üzere emzirme süzyeni aldim!

henuz 11 haftalik hamileyim daha cok yeni oldugu icin giyiyorum eski kiyafetlerimi ama pantolonlarim hep dar ve dusuk beldi.onlari artik giymek istemiyorum belki cok sikar birsey olur bebege diye..ama baskada ne giyebilirimki...daha karnim falanda cikmadi hamile pantolonu alsam...

canim genellikle lastikli pantolon almaya bak yada hamile pantolonu cünkü hamile pantolonu hem simdi icin hemde ilerisi icin istedigin darliga göre ayarlaniyor!

bende 26 haftalık hamileyim .daha yeni yeni eteklerim zorlamya başladı.karnım çok yok ama haftaya giymeye başlıcam.pantalon ve bol kesimli normal kıyafat aldım.son ayda ihtiyaç olursa üst hamilelik alırım.

canim genellikle lastikli pantolon almaya bak yada hamile pantolonu cünkü hamile pantolonu hem simdi icin hemde ilerisi icin istedigin darliga göre ayarlaniyor!

tamam canim oyle yapayim en iyisi...ama pantolonun bacak kisimlari yine biraz uzerime bol olsun dimi? ilerki aylarda kilo alinca bacaklarimda cok kalinlasirmi ki?? sonra dar gelmesin..

evet canimm özellile kalca kismi baya bol olsun zaten dügmelerini kendine göre ayarladi´gin icin doolayisiyla kalca kismida pantolonda daraliyor yani cok bicimsiz durmmuyor ve zaten üzerinede kiyafetin geliyor. ben 2 tane beyaz pantolon almistim ama hic kalca kismini hesap etmemistim aman nede olsa beli ayarlarim kendime göre dedim. evet beli kendime göre ayarlayabildim ama kalcam büyüdügü icin kasiklarimi cok siktieyvahedigeldismile

kizlar bide size tavsiyem hani böyle hamile kiyafetine benzeyen önü lastikli( gögüs kismi) olan penye kiyafetler var sakin onlardan almayin! yani belirli bi süreye kadar giiyebiliyorsunuz hatta bazen hicccc.... cünküüüü artik gögüslerinizde byüyüyor ve gögüs altindaki kemikleriniz cok agridigi icin bebek oraya baski yaptigi icin öyle lastikli penye giyemiyorsunuz! yani size tavsiyem önü lastiksizz bolll seyler alin!

tekrar sagol duygucum buarada Allah izin verirse senin bek nezaman geliyor? kizmi ?erkekmi? buarada karnin insallah iyi olmustur..karnina su dokulmustu dimi?

canimm karnim cok sükür idare eder! iste kabuk olusmaya basladi ama iste bebis hareket ettikce kabuklarin arasida aciliyo kaniyo. hadi bidaha kabuk bagla felan derken simdilik idare ediyorum! bu arada 36.haftamdayim canim! senin nasil gidio?

canimm karnim cok sükür idare eder! iste kabuk olusmaya basladi ama iste bebis hareket ettikce kabuklarin arasida aciliyo kaniyo. hadi bidaha kabuk bagla felan derken simdilik idare ediyorum! bu arada 36.haftamdayim canim! senin nasil gidio?

ayy tuhh canim yaa ben o kadar buyuk bir yanik oldugunu dusunmemistim.demek kabuk bagladi...banyo yaparken falanda sorun olmustur..neyse Allah bebisi korumus yine...insallah tez zamanda tamamen iyilesir..benimde ilk zamanlar bulantim coktu ama yeni yeni biraz azalmaya basladi cok sukur..onun disinda bir sorun yok..

cokk sükürr canimm! aman yinede dikkat et! ilk zamanlar ben hopladim zipladim inanirmisin bebegin varligini bazen unutuyodum nerde agir var kaldiriyodum, aman evimi temizleyim, aman evim pis olmasin dedim temizlik is güc derken acisini simdi cekiyorum! heryerim simdi agriyor! gerci bebisin icin daha cok erken ama alisverisini son haftalara birakma canim! son haftalar artik baya agirlasiyorsun bacak aralarin baya agriyor catin genisledigi icin onun icin yürüyemiyosun!

bende bir kac sefer dayanamadim is yaparken kendimi cok yordum ama artik yapmiyorum .korkuyorum bebegime ve kendime bir zarar vermekten...mesela bugun evin silinip supurulmesi lazim bir suru is var ama yapmiycam.yarin esim evde olur ondan yardim istiycem...elektrik supurgesiyle evi supurunce kendimi bel fitigi olmus gibi hissediyorum..

ben de 5. ayimdayim ve bu ay hamile pantalonu aldim 2 adet.
baska da bisey almadim.

Acikcasi bende cok birsey almamaya karar verdim.bir kac ay giyilip sonra kalacak...hemde hamile kiyafetleri cok pahali bir suru para veripte sonra giyememek cok kotu...ihtiyacim kadar almak en iyisi...

canım ben 4. ayda bir tane elbise aldım uzun.. ( dışarda orda burda giymek için misafirlikte falan)
evde giymek içinde o esprili tshirtler varya önünde bebek falan var onlardan aldım iki tane.. gece uyumak için bazı pijamalar aldım zamanla..ve iç çamaşırı... yetiyor..
zaten bebek doğunca hepsi kalkacak.. çok birşey alma derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…