canim genellikle lastikli pantolon almaya bak yada hamile pantolonu cünkü hamile pantolonu hem simdi icin hemde ilerisi icin istedigin darliga göre ayarlaniyor!henuz 11 haftalik hamileyim daha cok yeni oldugu icin giyiyorum eski kiyafetlerimi ama pantolonlarim hep dar ve dusuk beldi.onlari artik giymek istemiyorum belki cok sikar birsey olur bebege diye..ama baskada ne giyebilirimki...daha karnim falanda cikmadi hamile pantolonu alsam...
canim genellikle lastikli pantolon almaya bak yada hamile pantolonu cünkü hamile pantolonu hem simdi icin hemde ilerisi icin istedigin darliga göre ayarlaniyor!
kizlar bide size tavsiyem hani böyle hamile kiyafetine benzeyen önü lastikli( gögüs kismi) olan penye kiyafetler var sakin onlardan almayin! yani belirli bi süreye kadar giiyebiliyorsunuz hatta bazen hicccc.... cünküüüü artik gögüslerinizde byüyüyor ve gögüs altindaki kemikleriniz cok agridigi icin bebek oraya baski yaptigi icin öyle lastikli penye giyemiyorsunuz! yani size tavsiyem önü lastiksizz bolll seyler alin!
canimm karnim cok sükür idare eder! iste kabuk olusmaya basladi ama iste bebis hareket ettikce kabuklarin arasida aciliyo kaniyo. hadi bidaha kabuk bagla felan derken simdilik idare ediyorum! bu arada 36.haftamdayim canim! senin nasil gidio?
cokk sükürr canimm! aman yinede dikkat et! ilk zamanlar ben hopladim zipladim inanirmisin bebegin varligini bazen unutuyodum nerde agir var kaldiriyodum, aman evimi temizleyim, aman evim pis olmasin dedim temizlik is güc derken acisini simdi cekiyorum! heryerim simdi agriyor! gerci bebisin icin daha cok erken ama alisverisini son haftalara birakma canim! son haftalar artik baya agirlasiyorsun bacak aralarin baya agriyor catin genisledigi icin onun icin yürüyemiyosun!ayy tuhh canim yaa ben o kadar buyuk bir yanik oldugunu dusunmemistim.demek kabuk bagladi...banyo yaparken falanda sorun olmustur..neyse Allah bebisi korumus yine...insallah tez zamanda tamamen iyilesir..benimde ilk zamanlar bulantim coktu ama yeni yeni biraz azalmaya basladi cok sukur..onun disinda bir sorun yok..
cokk sükürr canimm! aman yinede dikkat et! ilk zamanlar ben hopladim zipladim inanirmisin bebegin varligini bazen unutuyodum nerde agir var kaldiriyodum, aman evimi temizleyim, aman evim pis olmasin dedim temizlik is güc derken acisini simdi cekiyorum! heryerim simdi agriyor! gerci bebisin icin daha cok erken ama alisverisini son haftalara birakma canim! son haftalar artik baya agirlasiyorsun bacak aralarin baya agriyor catin genisledigi icin onun icin yürüyemiyosun!
ben de 5. ayimdayim ve bu ay hamile pantalonu aldim 2 adet.
baska da bisey almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?