Kacinci ayinizda hamile kiyafetleri almaya basladiniz arkadaslar?

3 tane esprili thsırt bi tane de swit aldım uzun kol kapşonlu esprili , iç çamasırı problem bence sıkıyo olmuyo onun haricinde eskilerimin coğu oluyo aslında

ben de 11 haftalığım . pantolon yönünden sıkıntılıyım çünkü neredeyse hepsi düşük bel ve karnım çıkmaya başladı. hamile pantolonlarınızı nerden alıyosunuz ? yani bilindik hangi mağazalardan?

Ben sadece bi kac tane kiyafet aldim cunku hepsi bana oluyodu yani tisortlerim . Ama pantolon hic almadim cunku hic rahat etmedim tayt aldim ben pantolon tipi uzerine de tunik giyordum daha rahat oluyordu

Bende az bişiler almak istiorum hevesleniorym fakat 4cü ayım bitiı hala karnım çıkmadı tuaff

Ben sadece bi kac tane kiyafet aldim cunku hepsi bana oluyodu yani tisortlerim . Ama pantolon hic almadim cunku hic rahat etmedim tayt aldim ben pantolon tipi uzerine de tunik giyordum daha rahat oluyordu

canım tayt çok rahat ama okulda olmuyo ki mecbur pantolon ya da elbise giymek zorundayımm ... pantolonlarımda düşük bel hafif göbek çıkınca sıkmaya başladılar...

canım o şişliktir bu haftalarda karnın çıkmaz. bende o şişliğe aldanıp hamile pantolonu aldım yeni yeni giymeye başladım mümkün olduğu kadar bol ve rahat kıyafetler tercih edersen daha iyi oluyor. ben kotu lcw dan aldım üzerine bişey almadım daha çalışırken gömlek giyiyorum altına hamile kalmadan önce aldığım likralı bi kumaş vardı klasik iyi gidiyordum ama artık dar gelmeye başladı bir iki haftaya birde kumaş alırım. ama illaki pantolon alacağım dersen bir iki beeden büyük likralı alırsan rahat edersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…