3 cm. açılınca anesteziyi başlatıyorlar. yalnız ben epiduralle doğum yaptıktan sonra inanılmaz bel ağrıları çekiliyormuş diye duydum.böyle bi durumdan haberdar olan varmı?:uhm:
1. de 37+4 le normal doğum
2. de 39 da normal doğum
3. de 39 da bebeğim ters duruyordu zaten sezaryende istiyodum, tüplerimi bağlatmak için sezaryenle doğum oldu.
aslında kişiye göre değişiyo iyileşme süreci akrabalarımdan iki günde ayağa kalkanda var, 1 ay kalkamayanda, ben çok acı çektim açıkçası, normal doğumda sadece o an acı çekiyosun doğumdan sonrada en fazla 1-2 gün sürer. Ama sezaryen benim için çok zordu.
Doğum yapacak olanlar kendi bünyelerini az çok biliyorlardır ona göre karar verin derim.
Mecbur kalmadıkça normal doğumdan yanayım.
39+5 teyim hiç bir belirti yok. bu arada ölçümlerde fl değeri 3 hafta geriden takip ediyor. bu durum doğumu geciktirir mi bilemiyorum ama artık sabırsızlanıyorum. benim durumumda olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
39+5 teyim hiç bir belirti yok. bu arada ölçümlerde fl değeri 3 hafta geriden takip ediyor. bu durum doğumu geciktirir mi bilemiyorum ama artık sabırsızlanıyorum. benim durumumda olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
canım ben de 37+4 teyim bugün nst ye girdim,bebeğimin kalp atışları iyi ama şimdilik sancım yok.herşey böyle devam ederse bu ayın sonunda bebeğimi kucağıma alıcam Allah'ın izniyle.ama tabi bazen aceleci oluyorlar onu da göz önünde bulundurup her an hazırlıklı olmak lazım.
bende 38+1 ken normal doğum yaptım aynı sizin gibi hiç sancımda yoktu aniden suyum geldi ama hala sancım yoktu hastaneye güle oynaya gittim nstye bağladılar hala sancım yoktu suni sancıyla doğurdum bende benim hiç belirtim yok ağrım sancım yok 40 haftayıda doldururum 41ide diyodum :) ama öle olmadı herşeye hazırlıklı olun artık bebeğiniz her an gelebilir :) kolay doğumlar olsun allah yardımcınız olsun inşallah
41+3 oldum hala doğum belirtisi yok!! bu kadar gecikme yaşayan başka arkadaşlar varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
40+5 te mecburen sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?