mrb arkadaşalar bende ikimci denememe başladım ankete katıldım 7 martta lucrine başlıyorum mart sonu gibi transfer nisan başı gibi belli olacak sonuca göre oyumu kullanacam allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın herkese nasip etsin anneligi aminnnn..adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca...
canım 2 kere yaptırdım ama malesef negatif...
3. içinde bekliyorum tam hazır değilim bakalım ne zaman yaparız.......
canım allah yardımcın olsun inşll bu sefer olurda son denemn olur tüp bebekde yumurta toplanırken narkoz verılıyomu ve daha sonrasında yatmak gerekıyomu yoksa normal yaşantıya devemmı edılıyo
amin canım, inşallah emeklerin boşa gitmez bebişini kucağına alırsın.
canım 2 kere yaptırdım ama malesef negatif...
3. içinde bekliyorum tam hazır değilim bakalım ne zaman yaparız.......
benim daha ilk denemem ve yarın sabah test yaptırmaya gidicem..inş. hayırlısı olur cümlemizin hakkında...test sonucundan sonra oyluycam anketi...
hayırlı olsun tuğbaa tebrıkler daha oncesınde ıdrarada bakmısmıydın merak etme ayrıca degerın katlanır ıcını ferah tut
sagolasın canım kimsenin emegi boşa gitmez inşallah sen ne durumdasın allahım herkese nasip etsin.aminnnnnn
tugbacım benim 12.gün degerim 52.58 di ama iki gün sonra degerim 34 düştü yani gitti.umarım seninki artar.herkesin aynı olacak diye bir şey yok .bu degerler de veye daha düşük olanalar okuyorum katlayarak degerleri gitmiş.sonucunu ben de merak ediyorum canım korkma ne olacaksa oluyor.bir de üzüntü insanı çökertiyor.
çok müthiş ne güzel bir haber o degerin ardından sonra bu deger çok güzel.kutlarım seni.ekle kendini ankete oyunu ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?