- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Slm arkadaşlar, nasıl başlayım bilmiyorum o kadar yoruldum ki kimse yok yanımda yapayalnızım. Eşime artık tahammülüm kalmadı. Allahım ya ben ölüyüm ya o diyorum. Çocuk gibi eşim var öyle saf falanda değil istemediği hiç birşeyi yapmaz. Tembel kişisel temizlikten habersiz diş fırçala desem fırçalamaz banyo yap desem yapmaz tırnaklarını kes derim yapmaz demeyin diyeceksiniz onu öyle görmeye dayanamıyorum. Evlendiğimiz zaman sigara içtiğini dememişti evlendikten sonra ögrendım cok kötü kokuyor. Sayfalarca yazacak şey var aslında ama çok kötü hastayım ateşim var eşim ise ben yorganın altında titrerken telefonu kaybolmuş bulamadım diye kapıları kırdı sadece sizden sormak istediğim evi terk etmek istiyorum çocuklarımı alıp sığınma evinde kalsam sonrada kendi hayatımın düzenini kursam kimseye birşey demek istemiyorum boşanmak istiyorum desem burdan ölüm çıkar babam bile peşimi bırakmaz. Eğer evi terk edersem suçlu olurmu yum izimi bulurlarmır gitmeden adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereyim diyorum ne diyorsunuz kızlar?