Kaçıp gitmek istiyorum buralardan

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Slm arkadaşlar, nasıl başlayım bilmiyorum o kadar yoruldum ki kimse yok yanımda yapayalnızım. Eşime artık tahammülüm kalmadı. Allahım ya ben ölüyüm ya o diyorum. Çocuk gibi eşim var öyle saf falanda değil istemediği hiç birşeyi yapmaz. Tembel kişisel temizlikten habersiz diş fırçala desem fırçalamaz banyo yap desem yapmaz tırnaklarını kes derim yapmaz demeyin diyeceksiniz onu öyle görmeye dayanamıyorum. Evlendiğimiz zaman sigara içtiğini dememişti evlendikten sonra ögrendım cok kötü kokuyor. Sayfalarca yazacak şey var aslında ama çok kötü hastayım ateşim var eşim ise ben yorganın altında titrerken telefonu kaybolmuş bulamadım diye kapıları kırdı sadece sizden sormak istediğim evi terk etmek istiyorum çocuklarımı alıp sığınma evinde kalsam sonrada kendi hayatımın düzenini kursam kimseye birşey demek istemiyorum boşanmak istiyorum desem burdan ölüm çıkar babam bile peşimi bırakmaz. Eğer evi terk edersem suçlu olurmu yum izimi bulurlarmır gitmeden adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereyim diyorum ne diyorsunuz kızlar?

Bi an sinirle mi yazılmıs yoksa devamlı dusuncelerınız mı anlayamadım. ama anlattıgınız gıbı cok zor olur dıye dusunuyorum baska bı akrabanız falan yok mu yanında bı sure kalabılecegınuz

Bi an sinirle mi yazılmıs yoksa devamlı dusuncelerınız mı anlayamadım. ama anlattıgınız gıbı cok zor olur dıye dusunuyorum baska bı akrabanız falan yok mu yanında bı sure kalabılecegınuz
Sürekli vardı ama sabredecektim gittiği yere kadar ama artık dayanacak gücüm kalmadı kimseden yardım istemiyorum

Fiziksel Şiddet var mı? Varsa darp raporun var mı? Ailen destek çıkmıyor sanırım annenle konuşup durumu anlatsan destek olmazlar mı?

Çok üzüldüm umarım bu ayıdan kurtulursun.
Fiziksel önceden vardı şimdi yok annem yurt dışında boşandı bosandıgı zaman bende gelirim demistım hayır ben çektim sende çekeceksin dedi kimseden yardım istemiyorum varlıkları zarar

Fiziksel önceden vardı şimdi yok annem yurt dışında boşandı bosandıgı zaman bende gelirim demistım hayır ben çektim sende çekeceksin dedi kimseden yardım istemiyorum varlıkları zarar
Ne desem bilemedim annen için çok yazık. Yok mu kardeşin yakın akraba kimse mi yok?

Kadın sığınma evini arayip durumu anlatıp bilgi alabilirsin geçici olarak sana kalacak yer konusunda destek verebilirler .

Peki birikimin var mı ayrılınca mal mülk para gelir mi eş bozuntusundan?

Adami ilk dugun gunu mu gordunuz?
Neyse, fevri davranmayin, isinizi gucunuzu oturtup dogru duzgun bosanin, kacmakla olacak is degil bu.

Ne desem bilemedim annen için çok yazık. Yok mu kardeşin yakın akraba kimse mi yok?

Kadın sığınma evini arayip durumu anlatıp bilgi alabilirsin geçici olarak sana kalacak yer konusunda destek verebilirler .

Peki birikimin var mı ayrılınca mal mülk para gelir mi eş bozuntusundan?
Biraz altınlarım var boşanmak için avukat uğraşsın artık nafaka biraz da tazminat çıkar sadece cesaretim yok yapabilirmiyim bilmiyorum

Eski konularinizi hatirliyorum, mutsuzluktan sevgisizlikten bahsederken ustune bir cocuk daha yapmissiniz, bilmiyorum ki ne denir, uc aylik evli degilsiniz, gecin karsisinda durun artik.
Doğru haklısınız o zaman annem babam ayrılmamıştı babam anneme çok eziyet ederdi o yüzden sabrettim

Annenle tekrar konus annenin yanina gitmekten baska caren yok gibi gorunuyor 😐

2 çocukla hareket ederken iyi düşünmeniz lazım, sığınma evlerinin şartlarından haberiniz var mı? Biri daha bir yaşında olan çocukla bu düşündüğünüz çok mantıklı gelmedi bana.

Madem şuan fiziksel şiddet yok, sabredin, çocuğa bakacak biri varsa iş bulup çalışmaya, kendi yağınızda kavrulacak hale gelmeye çalışın sonrasında ayrılık kararı alırsınız.

2 çocukla hareket ederken iyi düşünmeniz lazım, sığınma evlerinin şartlarından haberiniz var mı? Biri daha bir yaşında olan çocukla bu düşündüğünüz çok mantıklı gelmedi bana.

Madem şuan fiziksel şiddet yok, sabredin, çocuğa bakacak biri varsa iş bulup çalışmaya, kendi yağınızda kavrulacak hale gelmeye çalışın sonrasında ayrılık kararı alırsınız.
Param var aslında sadece izimi kaybettirmek istiyorum kimse bilmesin yerimi sıgınma evıne de suclu durumuna düşmemek için

Param var aslında sadece izimi kaybettirmek istiyorum kimse bilmesin yerimi sıgınma evıne de suclu durumuna düşmemek için
Hazıra sizi bir yere kadar idare eder, bir arkadaşım çok zor durumdayken 1 ay kadar kalabildi sığınma evinde 3 yaşında bir çocuğu vardı, şartları kolay değil oralarinda hele ki çocukla zor olduğunu söylemişti.

Aileniz nasıl insanlar çok yazık sizi bu şekilde düşünmeye ittikleri için.

Hiç bilmediğiniz bir hayata 2 çocukla atılmak için biraz araştırma yapın, boşanma davası, sığınma evlerininin şartları, hepsini bilerek adım atın ki pişmanlık gibi birşey yaşamayasınız. Allah yardımcınız olsun.

Hazıra sizi bir yere kadar idare eder, bir arkadaşım çok zor durumdayken 1 ay kadar kalabildi sığınma evinde 3 yaşında bir çocuğu vardı, şartları kolay değil oralarinda hele ki çocukla zor olduğunu söylemişti.

Aileniz nasıl insanlar çok yazık sizi bu şekilde düşünmeye ittikleri için.

Hiç bilmediğiniz bir hayata 2 çocukla atılmak için biraz araştırma yapın, boşanma davası, sığınma evlerininin şartları, hepsini bilerek adım atın ki pişmanlık gibi birşey yaşamayasınız. Allah yardımcınız olsun.
Sagolun Allah razı olsun

Back
X