Kaçıp gitmek istiyorum buralardan

Arkadaşların dediği gibi küçük kreş yaşına gelene kadar yani 2-3 sene daha sabredin.
Bu arada İşkur'a üye olun. İşkur'un maaş karşılığı meslek edindirme kurslarına gidin. Birikim yapmaya devam edin.
Hazıra dağ dayanmaz.
Öyle yapacam bu zamana kadar hep korkuyla yaşadım artık korkmayacagım kimseden beni üzen herkesıde Allaha havale ediyorum

Fiziksel önceden vardı şimdi yok annem yurt dışında boşandı bosandıgı zaman bende gelirim demistım hayır ben çektim sende çekeceksin dedi kimseden yardım istemiyorum varlıkları zarar
o nasil anneymis ya ben cektim sende çek ne demek 😠

Bişey dıyıp gunahına gıremem,
Devlet ne kadar arkanızda olur ne kadar gızler bılemem
Eger canınıza bır kasıt yoksa bosanmayın yasamaya devam edın derım
Erkek boşanmak isteyince kadının maddi imkanı varmı yokmu çocuklar ortada kalırmı diye hiç düşünmüyorlar erkek boşayabilir ama kadın boşanamaz öyle bir algı var bide boşanmak için canına kast mı gerek mutsuzluk yetmez mi

Önce sakın çocukları alıp terketme haksız çıkarsın. Mahkemede dişini fırçalamıyordu, tırnağını kesmiyordu ve bu sürekliydi sözlerinizi ispatlamanız gerek adam hayır hep keserdim dedi mi ortada kalırsın. Bırak tazminatı bir de üstüne ödeyebilirsin. Canım üniversite mezunları iş bulmada zorlanıyor senin eğitimin mesleğin ne iş bulamama ihtimalini unutma. Eşinin maddi geliri iyi değilse öyle büyük nafakalar bekleme muhtemelen hayatını devam ettireceğin bir para alamazsın. Çocukların büyük ihtimal sende kalır. Ama tek başına nasıl bir gelecek verebilirsin bilmem. Ben sabır tavsiye ederim.

Erkek boşanmak isteyince kadının maddi imkanı varmı yokmu çocuklar ortada kalırmı diye hiç düşünmüyorlar erkek boşayabilir ama kadın boşanamaz öyle bir algı var bide boşanmak için canına kast mı gerek mutsuzluk yetmez mi
Yeter evet ama sartların yanı bu anlattıgın seylerı yanı bosanmadan sonra canından olacaksan , otur cocuklarının basında :(

Yeter evet ama sartların yanı bu anlattıgın seylerı yanı bosanmadan sonra canından olacaksan , otur cocuklarının basında :KK43:
Anladım benimde kaderim buymuş hayırlısı demekten başka çarem yok o zaman bazen insanlara bakıyorum ne kadar mutlular benim neyim eksiktide mutlu olamadım yada neyin günahını yaşıyorum diyorum

Back
X