- 2 Eylül 2017
- 32
- 21
- 3
- Konu Sahibi KirazCekirdegi1
-
Babanız cidden ölüsü de dirisi de senin gibi bi cümle mi kullandı o yaratığayuhhhh yani.Nasıl bi baba ya.Bence bulunduğunuz şehirden başka bi şehre geçin orada kadın sığınma evlerine sığının.Bi iş bulup düzen kurmaya çalışın.Babanız da o eş denen yaratık da bulamasın sizi.Başı dik gezsin babanız sokaklarda...aile çocuk danışma hattı var.Şuan numarasını hatırlayamadım isterseniz bi orayı arayın da bilgi alın.Allah yardımcınız olsun inşAllahŞuan çalışıyorum çok şükür ama çalıştığım yerin müdürü kişinin arkadaşı.. yani ordan çıkmam gerekiyor ve başka bir kuruma da gidersem muhakkak bulur kişi beni.. öldürülmekten korkuyorum, çok korkuyorum.. bu kadar değildim önceden dik dururdum o bana vurdukça ben de zarar vermeye kendimi korumaya çalışırdım ama şimdi sadece kapanıyorum yere cenin gibi.. babam da ona "artık ölüsü de dirisi de senin, ne yaparsan yap bize laf demek düşmez" gibi bir cümle demişti.. çoğu defa dedi, o yüzden babamdan da korkmuyor..
Şuan çalışıyorum çok şükür ama çalıştığım yerin müdürü kişinin arkadaşı.. yani ordan çıkmam gerekiyor ve başka bir kuruma da gidersem muhakkak bulur kişi beni.. öldürülmekten korkuyorum, çok korkuyorum.. bu kadar değildim önceden dik dururdum o bana vurdukça ben de zarar vermeye kendimi korumaya çalışırdım ama şimdi sadece kapanıyorum yere cenin gibi.. babam da ona "artık ölüsü de dirisi de senin, ne yaparsan yap bize laf demek düşmez" gibi bir cümle demişti.. çoğu defa dedi, o yüzden babamdan da korkmuyor..
Öncelikle babanızda Allah'ından bulsun. İnsan evladını nasıl sokağa atar. O adamın (?) Yanında olmam sokakta olmakla eşdeğer bence.
Kadın sığınma evi düşünseniz?
Başka bir işe girdiğinizde sizi nasıl bulacak?
Amin inşallah.. Allah razı olsun.. Yani bir adım atsam eminim ki öyle böyle geçinirim ben.. sadece başlangıç olarak ne yapsam bilemiyorum..Cok üzüldümmmmkeske turkiyede yaşasam yardimci olmak isterdim. Bence kac git hicbirseye ihtiyacin yok bi ise girer calisir duzenini kurarsin. Babanada Allah akil fikir versin. Seninde Allah yardımcın olsun gidecegin kacacagin yerler kocan olacak canavarin yanindan daha kotu olamaz
Yanlış ifade etmişim.. ben memurum, aile bakanlığında. Yani bağlı bulunduğum bakanlık içerisinde başka bir kuruma geçersem bulur. O yüzden istifa edip asgari ücretli iş mi bulsam diyorum..
Bence uygun yasayabilecegin bir sehir arastir netden. Sonra cok az bi birikimle gidersin. Mesleginle mesela muhasebe gibi birsey yapamıyormusun? Asgari ucretden fazla alirsin herhalde. Benim yasadigim yerde mesela bankaci memur muhasebe gibi meslekler herhangi bir ofiste calisabiliyorlar. Ama iste kazanclari ve yapacaklari isler degisiyor. InsAllah hayirlisi olur hakkinda ♡Amin inşallah.. Allah razı olsun.. Yani bir adım atsam eminim ki öyle böyle geçinirim ben.. sadece başlangıç olarak ne yapsam bilemiyorum..
Memurluğunu yakma bence.
Tayin iste git bulursa bulur.
Ayrıca bence darp raporu alıp uzaklaştırma iste.
Can güvenliğin tehlikede olduğu için gizli tayin imkanın olabilir senin.
Araştır bunları.
Sakın ha insan memurluktan istifa eder mi!!!!Yanlış ifade etmişim.. ben memurum, aile bakanlığında. Yani bağlı bulunduğum bakanlık içerisinde başka bir kuruma geçersem bulur. O yüzden istifa edip asgari ücretli iş mi bulsam diyorum..
Çok şükür ki derdimi anlatacağım Rabbim var.. Dualarınızda bana da yer açın lütfen..Hiç kimsen yoksa Allah var,o kullarının gibi yarı yolda bırakmaz seni sadece aç elini ben geldim Rabbim de yağdırır Mevla sen güven ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?