Kaçmak istiyorum...

Aile çocuk koruma hattını arayın sizi oradan güvenli bir şekilde yönlendirme yaparlar.İs için ne yapacağınizi da oraya danışın.Bir yolu vardır elbet.Caresiz değilsiniz çare sizsiniz.

Durumunu samimiyetle anlat direkt bakana anlat herkes sana inanır darp raporu şart değil o korkuyu vermesi bile evden uzaklaştırma almaya yeter

Hay ben öyle babanın.Çok üzüldüm,gerçekten.Polisi arayıp,bir sığınma evine başvursanız.Bir kaç ay orda kalabilirsiniz,onlar işte ayarlıyorlar.Allah yardımcınız olsun

Çalıştığım kurumun müdürü çok yakın arkadaşı bu kişinin.. Kadın Konukevleri de bizim bakanlığa bağlı, üç ay orda görev yaptım hatta ben.. bu müdür olduğum yeri der diye de çekiniyorum..

Arkadasim oncelikle Allah yardimcin olsun.. Okudugum kadariyla memursun sakın sakın istifa etme. Gul gibi meslegin var. Bosanma nedenli tayin isteyebiliyorsun. Uzaklastirma da alirsin o şahsa.. Darp raporu muhakkak al simdi kullanmasan bile bosanma dilekcene eklersin.. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ayni sehirdeysek yardimci olmayi cok isterim. Tabi yanlış anlamazsan.. O yaşadıklarının hiçbirini haketmiyorsun.. Kimse etmez.. Lutfen gücünü topla ve durabildigin kadar dik dur.. Biz kadiniz yapamayacağımız sey yok.. Allah yar ve yardımcın olsun..

Öğretmenlik mezunuyum, özel eğitim merkezlerinde meslektaşlarım 1700 tl ile çalışıyormuş ortalama, küçük bir şehre gitsem bence yapabilirim, yani deli cesareti midir bilmiyorum yavaş yavaş alırım sporcudan eşya falan diye düşünüyorum

Memurmuşsunuz o zaman başka.İşinizden sakın istifa etmeyin.En büyük avantajınız bu.

Çok korkuyorum, o yüzden aklıma gelen her şıkka "ama seni bulur, öldürür" diye cevap veriyorum..

Yorumları okudum da öğretmensiniz memurluk yapıyorsunuz Hem de aile bakanlığında.Daha ne olsun cesaretlenmeniz için.

Mesleğim çok çok iyi çok şükür ama şuan kurtulacaksam ağır işte çalışmaya da razıyım.. daha önce çalıştım da, gocunmam.. yeter ki kurtulayayım, bana ulaşamasın.. evde silah buldum üç-dört gün önce.. bazanın altına kışlık kıyafetlerin hurcuna saklanmış.. bunları görünce iyice korkar oldum..

Boşanma nedenli tayin demişsiniz de, boşanma gerçekleşmeden de oluyor mu?

Tayin isteme sansınız yok mu

Görev sürem dolmadığı için tayin isteyemiyorum ama becayiş diye birşey varmış, bir yılım doldu, baika biri ile şehir değişikliği belki olur, bir de az mnce bir arkadaş sağolsun yazmış buraya boşanma sebepli tayin diye.. şimdi duydum onları araştırcam, inşallah vardır bal gibi olur

Korkma canım hicbir sey yapamaz istersen önce polise sığın o seni hastaneye götürür darp raporunu alir bu süre icinde sana refakat eder asla yalniz birakmazlar.evden uzaklastirma karari cok hizli cikiyor zaten.müdürüne gelince eger biraz aklı varsa seninle ilgili bilgi vermez zira kendi başının yanacagını iyi bilir.ısıracak köpek dişini göstermez sen Allaha güven mutlaka kurtul o adamdan.dualarımdasın

Allah razı olsun...
Whatsapp'a annemle olan bir fotoğrafımı koydum diye bile şiddet uygulanmıştı.. Millet "kocasıyla arasında problem var" dermiş.. Bi de babama demiş, babam da arayıp kocan haklı demişti.. O yüzden bu çekingeçliğim..

Özel sektörün garantisi yok orda da bulabilir bulacak olan süreç uzar belki sadece..
Garantörünüz mesleğiniz..
Ulaşılabilecek tüm mercileri irdeleyin didik didik edin ve kurtulun eş şahsından..
Aileniz için diyecek lafım yok yazık diyebiliyorum ancak..
Tek başına da yaparsınız siz güç yaradandan eylem sizin yüreğinizden..

inan bana ne babana ne de başkasına ihtiyaç duyarsın.simdi kanunlar kadınlardan yana en azından eskiye nazaran cok daha iyi herşey.hic düşünme git polise kocan ne eve ne iş yerine yaklasamaz bile

Sana verecek bi aklım yok konu sahibi ama umarım inşallah İNŞALLAH o şerefsiz adamın elinden kurtulursun. Kadın sığınma evlerine git her yolu dene ne olursa olsun vazgeçme. Bin beterini yaşar umarım kocan da. Şerefsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…