- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi KirazCekirdegi1
-
Hic esyan olmasin bi yatagin olsun bi goz odan olsun senin olsun. Calistikca alirsin herseyini. Mahkemeyle adini degistirebilirmisinki. Ben bos bos konuşuyor derdim ama seninki cok manyak annenle foto koydun diye salakca dusuncelere girebilen biri. Bende korkardim biraz. Ama onu bir dakika bile cekemezdim. Burda avukat bayanlarda var belki yardimci olurlarÖğretmenlik mezunuyum, özel eğitim merkezlerinde meslektaşlarım 1700 tl ile çalışıyormuş ortalama, küçük bir şehre gitsem bence yapabilirim, yani deli cesareti midir bilmiyorum yavaş yavaş alırım sporcudan eşya falan diye düşünüyorum
inan bana ne babana ne de başkasına ihtiyaç duyarsın.simdi kanunlar kadınlardan yana en azından eskiye nazaran cok daha iyi herşey.hic düşünme git polise kocan ne eve ne iş yerine yaklasamaz bile
Eşin ne iş yapıyorKoruma kararı var olmasına rağmen öldürülen kadınları veriyor ya haberler onlar beni etkiliyor sanırım.. uyumak için gözlerimi kapadığı da senaryolar geliyor gözümün önüne, iş yerine giderken beni vuruyor falan.. çok ödleğim dimi..
olumsuz örnekler var tabi fakat yinede onların büyük bir çogunlugu egitimsiz kesimden yada şöyle söyleyeyim kaybedecek birseyi olmayan insanlar.simdi esinde memurdur muhtemelen bence seni öldürüpte onca yıl hapis yatmayı göze alamaz.kötüyü çağırmayalım Allah korusun.sen yinede onun eziyetine boyun eğme hersey düzelir kurtulursun merak etme.kurtulmasam ben kurtulmazdım.ondan bosanip cocugumu alip yeniden evlenip tekrar anne oldum bile cok şükür bin şükür.darısı tüm eziyet görenlere olsun inşallah.üzülme kararlı ol korkmaKoruma kararı var olmasına rağmen öldürülen kadınları veriyor ya haberler onlar beni etkiliyor sanırım.. uyumak için gözlerimi kapadığı da senaryolar geliyor gözümün önüne, iş yerine giderken beni vuruyor falan.. çok ödleğim dimi..
Acacam,söz x sözü :)Çok şükür ki derdimi anlatacağım Rabbim var.. Dualarınızda bana da yer açın lütfen..
Eşin ne iş yapıyor
Yanlış ifade etmişim.. ben memurum, aile bakanlığında. Yani bağlı bulunduğum bakanlık içerisinde başka bir kuruma geçersem bulur. O yüzden istifa edip asgari ücretli iş mi bulsam diyorum..
Sizin bakanlığın reklamları dönüyor sürekli tv de
183 ü arayın diye
Sizin kurum size yardım edemiyor mu?
Desenize terzi kendi söküğünü dikemiyorÇözüm önerileri; darp raporu alıp uzaklaştırma kararı almak ve kadın konukevi.. benim durumumdaki birine bizim meslek elemanlarının yapabileceği tek yönlendirme bu..
Desenize terzi kendi söküğünü dikemiyor
Daha kendi personelini koruyamayan kurumdan bişey de beklenmez
Siz bir miktar para biriktirin
Evli olduğunuz kişiden gizli tayin işini halledin
Sonra bir doktordan bi süre rapor alın ortalıktan kaybolun
Darp raporu vs varsa mahkeme sürecinde de size yardımı olur
Boşanırsınız hemen inşallah
Sonra gidin mahkemeye soyisimle beraber isminizi de değiştirin bence
Babanızın soyadını da almayın zaten hak etmiyor
Bi süre sonra kurum değişikliği ya da tekrar bir tayin isteyin ki iyice bulamasın sizi
Çok farklı bir şehre gidin derim
Ailenizden de uzağa
İşiniz çok zor ama planlı programlı hareket edin
Bu süreçte de asla adamı tahrik edebilecek en ufak şey yapmayın silah var evde dediniz
Hep suyuna gidin bari
Görev sürem dolmadığı için tayin isteyemiyorum ama becayiş diye birşey varmış, bir yılım doldu, baika biri ile şehir değişikliği belki olur, bir de az mnce bir arkadaş sağolsun yazmış buraya boşanma sebepli tayin diye.. şimdi duydum onları araştırcam, inşallah vardır bal gibi olur
Seni çok güzel kandırmıslar yok öyle birşey darp raporu aldığın gibi karakola gidip şikayetçi oluyorsun hemen uzaklaştırma kararı çıkıyorHenüz yeni atandığım ve zorunlu görev süremi doldurmadığım için tayin hakkım yok, can güvenliği de bizim bakanlığım çalışanlarına sorduğumca çok zormuş. Dayak yedin darp raporu aldın fayda etmiyormuş. Sağlam bir bıçaklanacak ya da kurşunlanacakmışsın. Can çıkmadan zor yani :) becayiş var, onu bakanlığa sorcam tatil bitsin.. inşallah o olur..
İşinden de çıkma sen sadece o evden çık!
İşine devam er hiç birşey yapamaz karşısında da dik durmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?