Kaçmak istiyorum...

Hic esyan olmasin bi yatagin olsun bi goz odan olsun senin olsun. Calistikca alirsin herseyini. Mahkemeyle adini degistirebilirmisinki. Ben bos bos konuşuyor derdim ama seninki cok manyak annenle foto koydun diye salakca dusuncelere girebilen biri. Bende korkardim biraz. Ama onu bir dakika bile cekemezdim. Burda avukat bayanlarda var belki yardimci olurlar

inan bana ne babana ne de başkasına ihtiyaç duyarsın.simdi kanunlar kadınlardan yana en azından eskiye nazaran cok daha iyi herşey.hic düşünme git polise kocan ne eve ne iş yerine yaklasamaz bile

Koruma kararı var olmasına rağmen öldürülen kadınları veriyor ya haberler onlar beni etkiliyor sanırım.. uyumak için gözlerimi kapadığı da senaryolar geliyor gözümün önüne, iş yerine giderken beni vuruyor falan.. çok ödleğim dimi..

olumsuz örnekler var tabi fakat yinede onların büyük bir çogunlugu egitimsiz kesimden yada şöyle söyleyeyim kaybedecek birseyi olmayan insanlar.simdi esinde memurdur muhtemelen bence seni öldürüpte onca yıl hapis yatmayı göze alamaz.kötüyü çağırmayalım Allah korusun.sen yinede onun eziyetine boyun eğme hersey düzelir kurtulursun merak etme.kurtulmasam ben kurtulmazdım.ondan bosanip cocugumu alip yeniden evlenip tekrar anne oldum bile cok şükür bin şükür.darısı tüm eziyet görenlere olsun inşallah.üzülme kararlı ol korkma

Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
Ben değil ama yakın bi akrabam evlenip yurtdışına gitmişti eşiyle birsürü sıkıntıları oldu boşandılar ve yaşı da küçüktü. Ayrılıp kadın sığınma evine gitti, işe girdi çalıştı kendine başka bi hayat kurdu vs. Yani yapabilirsiniz, bu zulme tahammül etmeyin. Bi de o yabancı bir ülkedeydi durumu sizden daha zordu. Kendinize güvenin. İllaki sıkıntı yaşarsınız ama geçecek inşallah.

Erkek şiddetinin ortasında kalmışsınız.Baba eş... Kendinize güvenin.Maruz kaldığınız şiddet sizi en kötüsünü düşündürücek bir ruh haline sokmuş.Kesinlikle istifa etmeyin.İşiniz sağlamsa özele geçmek sizi zorlayabilir.Başka bir yere geçerseniz beni bulur öldürür demişsiniz.Bu tür şiddet uygulayan erkekler korkak olurlar.Zaten bir çoğu bu yüzden şiddete başvuruyor.Sizin güçlü durduğunuzu gördükçe o da bişey yapamaz olur.Aklı selimle oturup düşünün , yapacaklarınıza karar verin ve korkmayın lütfen.

Yanlış ifade etmişim.. ben memurum, aile bakanlığında. Yani bağlı bulunduğum bakanlık içerisinde başka bir kuruma geçersem bulur. O yüzden istifa edip asgari ücretli iş mi bulsam diyorum..

Sizin bakanlığın reklamları dönüyor sürekli tv de
183 ü arayın diye
Sizin kurum size yardım edemiyor mu?

Çözüm önerileri; darp raporu alıp uzaklaştırma kararı almak ve kadın konukevi.. benim durumumdaki birine bizim meslek elemanlarının yapabileceği tek yönlendirme bu..
Desenize terzi kendi söküğünü dikemiyor
Daha kendi personelini koruyamayan kurumdan bişey de beklenmez
Siz bir miktar para biriktirin
Evli olduğunuz kişiden gizli tayin işini halledin
Sonra bir doktordan bi süre rapor alın ortalıktan kaybolun
Darp raporu vs varsa mahkeme sürecinde de size yardımı olur
Boşanırsınız hemen inşallah
Sonra gidin mahkemeye soyisimle beraber isminizi de değiştirin bence
Babanızın soyadını da almayın zaten hak etmiyor
Bi süre sonra kurum değişikliği ya da tekrar bir tayin isteyin ki iyice bulamasın sizi
Çok farklı bir şehre gidin derim
Ailenizden de uzağa
İşiniz çok zor ama planlı programlı hareket edin
Bu süreçte de asla adamı tahrik edebilecek en ufak şey yapmayın silah var evde dediniz
Hep suyuna gidin bari

Kesinlikle öyle, 183den gelen ihbarlara ben de gittim çok defa; ama şıklar bunlar çünkü çalışıyorum, çalışıyorsanız maddi geliriniz varsa çok da bişey beklememelisiniz...

Küçük bir şehirdeki biri ile becayiş yani yer değişikliği yapsam böyle bilecik falan mesela.. öyle düşünüyorum çok mu hayali şeyler bilmiyorum ama.. bir yıldır çocuk için zorluyor beni, -çok özür dileyerek söylüyorum affedersiniz ki- zorlayarak, beni ağlatarak bile işte denedi.. tecavüzü bir çok defa resmi nikah altında yaşadım bu adamla.. ben doğum kontrol hapını bıraktığımı dedim, hastaneye ve ya sağlık ocağına gidemezdim kurum müdürüm arkadaşı ya izin alsam diyor çünkü.. ben de iş çıkışı ücreti ile aldım hep.. pirinç kavanozunda saklıyorum paketi.. doktora gittik kaç kere zorla, neden çocuk olmuyor diye.. ya bulursa diye de ödüm koptu, sordu da kaç kere sen bişey mi kullanıyorsun neden olmuyor diye..

Keşke lojman da olsa ohhh mis

Seni çok güzel kandırmıslar yok öyle birşey darp raporu aldığın gibi karakola gidip şikayetçi oluyorsun hemen uzaklaştırma kararı çıkıyor

Canım benim kadın sığınma evleri var. Sana tavsiyem oraya sığın en azından bir süre. Daha sonra paikiatriye git ve tedavi ol bütün bu kendini koruyamama içine kapanmalar depresyondan kaynaklanıyor yaşadıkların hiç kolay değil. Ne aileden desteğin var ne kocadan allahından bulsunlar ikisi de.
Git ve tedavi ol daha sonra zaten daha mantıklı düşünmeye başlicaksın.
Bu ölüm korkusu bu sebepten. Sen onun karşısında dik durmadığın için böyle yapıyor.
Lütfen hiç durma ve 153 ü ara sana destek olucaklar.

İşinden de çıkma sen sadece o evden çık!
İşine devam er hiç birşey yapamaz karşısında da dik durmaya çalış.

Havlayan köpek ısırmaz derler canım,ezilme kendini ezdirme ne ailene,nede o soysuz adama.Hakkını ara karşılarına dikil,bu duruma katlandığın her gün bişeyler kaybedeceksin kendinden ve bir gün gelecek senden hiç bişe kalmayacak geriye

İşinden de çıkma sen sadece o evden çık!
İşine devam er hiç birşey yapamaz karşısında da dik durmaya çalış.

Ben bir an önce kırmak istiyorum ayaklarıma bağlı olan bu zincirleri.. ne yapmalıyım onu bilmiyorum. Beklemeli miyim, yoksa hemen adım atıp çıkmalı mıyım.. baika şehire gitmek için mi sraştırma yapmalıyım, olduğum şehirde mi durmalıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…