Kaçmak istiyorum...

Özellerde bildiğim kadarıyla iyi iş var sizin meslekte gerekirse istifa edin ..herşeyi planlayın öyle kaçın ve ailenizi dahi aramayın

Ben de aynı öyleyim biliyor musunuz. Kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Ayağı kalksam bi bardak su içmeye, xor atıyorum kendimi kanepeye. Saçımı taramaya acizim.. modelimsiniz siz benim, inşallah ben de sizin gibi ayağa kalkacağım..

Bi cesaret edip aynada kendinize bakın ve gördüğünüz görüntüye iyice bakın. Bu gerçekten siz misiniz? Eminim çökmüş bir vaziyettesiniz yüzünüz gülmüyor gözlerinizden mutsuzluk akıyor. Ben öyle yaptım aynaya baktım ve bu ben değilim niye kendime bunu yapıyorum dedim. Sonra kalktım ve dr a gittim. İnanırmısın o kadar kötü durumdaydım ki yoldayken gök gürültüsü oldu ve ben gök gürüldüyor diye ağlamaya başladım yağmura yakalanıcam diye. O kadar berbat bir durumdu ki. ama bu duruma kendi kendimi ben sokmuştum çünkü izin verdim ezdirdim kendimi.
Gerçekten cesaretlenin ve gidin bir doktora. Eminim kendinize geleceksiniz.

Hemen kaçın hemen!! karakola sığının. Bırakın bavulu falan. alın kimliğinizi çıkın gidin tez vakitte. Gizli gizli işinizi halletmeye çalışırsanız maazallah "o kişi" öğrenir. Karakola sığındıktan sonra darp raporu vs. halletmeye başlayın.
Buraya yazmanız bir adımdı. gerisi getirin.
Allah yardımcınız olsun.

Valla icim daraliyor bunlari okudukca Allah yardimcin olsun gercekten cok zor... lutfen gidio sikayetci olun..

Ne diyeceğimi bilemedim
Allah yardımcınız olsun
Sahipsiz değilsin, kimsesizlerin kimsesi Allah, inşallah yardım eder, kulunu darda bırakmaz. Sen dua et ve bir adım at, inşallah gerisi çorap söküğü gibi gelir. İnşallah kurtulursun bir an önce

Yanlış ifade etmişim.. ben memurum, aile bakanlığında. Yani bağlı bulunduğum bakanlık içerisinde başka bir kuruma geçersem bulur. O yüzden istifa edip asgari ücretli iş mi bulsam diyorum..

Asla öyle bir şey yapma.
Şu an zaten sen menbağındasın.
Koruma, uzaklaştırma vs.. Her ne ise öğren haklarını..
Başka bir ile tayin iste..
Keşke gizlilik kararı gibi bir şey olsa.
Emeklerini asla heba etme. Kadrona elveda deme.
Kendine başka bir hayat kur.
Ailene de asla selam bile verme.

Boşanma nedenli tayin demişsiniz de, boşanma gerçekleşmeden de oluyor mu?
Bosanma davasini açman yeterli diye biliyorum. Bi arkadaşım tayin dilekcesine eklemişti bosanma davası açtığına dair dilekçeyi.. Gördüğüm kadarıyla sizi cok sindirmiş. Lutfen buna izin vermeyin. Hayatınızı elinizden almasina izin vermeyin. Kararlarinizi alin ve yolunuza devam edin. Allah yardimciniz olsun

Çok üzülüyorum ya eğer ileride böyle bir evliliğim olursa diye Ama sonuçta senin bir mesleğin var.Bence bu çok güzel.Bizim bir akrabamızın eşi eve gelmiyor tamamen ilgisiz,iki erkek çocuğu var işleri yok hazıra konan tiplerden.Kadının da bir mesleği yok,kardeşleri yardımcı oluyor ona.Eğer mesleğim olsaydı boşanırdım kesin diyor.İyi ki sizin bir mesleğiniz var.Emeklerinizi heba etmeyin bence.O şahıs sözden anlayacak biri değil.Yani siz sussanız da konuşsanız da sanki yine de devam edecek şiddete gibi geldi bana.Kendine yeni bir hayat kurmak için hiçbir zaman geç değil.Elinde birikimin olsun işin olsun kararlarını verip dik durdukça kimse yıldıramaz seni.

Allah o baba denilen zati da bildigi gibi yapsin. Gerizekaliiii beyinsiz adam! Nasil uzuldum. Cik kurtul o evden. Asil sen babanin yok bil.

Isindende cikma. Derdini anlatirsan mudur sana hak verecektir. Rabbim tez zamanda seni kurtarsin. Asil bir cocukla temelli bir bag olusturmadan bu adami cikar hayatindan insallah.

Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten , Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Büyük konuşmayayım ama sizin yerinizde olsam kaçardım. Ki benim bir mesleğim Yok sizin avantajınız var. Bilmiyorum öyle ya da böyle ayakta dururdum her gün o eziyeti çekmektense. Kendinize güvenin ama onun sizi bulamamasını sağlayın yani güzelce düşünüp hareket etmenizde fayda var. Ona hissettirmeden. Ailenize dahi haber vermeyin annenize bile. Biraz toparladıktan kendi düzeninizi kurduktan sonra düşünürsünüz.
Diğer üyelerin dediği gibi yardım alın mutlaka ve öncelikle kendinize güvenin. Kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok, kimsenin canı sizinkinden değerli değil !

Hemem savcılığa dikwkçe ver
O evi terket
Darp raporu al
İşinden istifa etme sakın
Madem aile bakanlıpundasın tıktır o herifi
Gidecğin yeri gizlesinler
Ve çift çift korun bir hayvanla evlisin

İyi de nereye gideceksin iş bul önce evini tut evden ayrılmak3. Aşama

Merhaba, dün geceden bu yana yazmamışsınız. Kötü bir gelişme yoktur umarım.

ne iğrenç bir adammış!!!
Allah bildiği gibi yapsın...
bence tayin gibi durumlar hem uzun süreçte gerçekleşir hem de bulma olasılığı daha fazla..
ücretsiz izin alsanız 1 yıl mesela..
birikiminiz var mı? çok uzak küçük bir şehire gidip bir süre yaşayıp iş arasanız, yapıp yapamayacağınızı deneseniz bir süre, hem de memurluğunuzu yakmamış olursunuz. bu arada kimliğinizi de değiştirirsiniz.
tabii bunlar bir fikir, teknik olarak mümkün mü bilemiyorum..

Calistiginizdan bahsettiniz. Simdilik o kisinin arkdasi bile olsa, devam edin guzel bi para biriktirene kadar. Kenara koyun. Vakti gelince kndinizi guvence altina almak icin baska bi ise girin. Sizi o is yerinde barindirmaz o kisi siz evden gittiginizde. Sakin baska is bulmdan ayrilmayin evden.
Bunun yani sira kadin siginma evlerini arastirin.

ben de tek başımaydım psikologtan destek alarak yaptım. eskiden psikologa sorunlu olanlar gider sanırdım çok şükür ben de hasta değildim, bu konuda yardım yapabileceği hiç aklıma gelmezdi. boşanmış bir arkadaşım söyleyip tavsiye edince gittim. meğersem hasta olmak ya da psikolojikman sorunlu olmak gerekmiyormuş, normal insanlar da gidip danışabiliyormuş ve sağolsun bayağı bir yardımı oldu, benimle çok ilgilendi sana da bütüm kalbimle gözüm kapalı iyi bir psikologa gitmeni öneririm. tek başınaysan para verip dışardan yardım alacaksın başka çare yok hem de onlar uzman

gittikten sonra tavırlarım görüşlerim değişmeye başladı, ben böyle değişince ailem akrabalarım hepsi yanıma geçti, karşı çıkan vs olmadı her şey değişti

Umarım iyisinizdir? Aklım sizde kaldı konunuza çok üzüldüm. Hangi sehirdesiniz?keşke yardımcı olabilsem.Üniversitesi olan bir yerdeysen kız öğrencilerin kaldığı özel yurtlarda kalabilirsin. Çok fazla eşya götürmeye gerek kalmaz. Ya da kız öğrencilerle ev paylaşımı yapabilirsin (bunun için facebook ta fln üniversite öğrenci gruplarına üye olman lazım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…