Kaçmaya karar verdik..

allahım sen böyle düşünen kızlarımıza kardeşlerimize akıl ihsan eyle...söyleyecek söz bulamıyorum...bak kızım...sen önce aklını başına topla...çocuk değilsin yaşın baya olgun olabilecek ölçüde...kaldı ki akıl yaşta değil baştadır... bi erkek için anne baba terkedilirmi...bu revamı onlara...onlar 18 yıldır seni el bebek büyüttüler bu yaşa kadar...sen ne hakla bırakp gidiceksin...hiçmi aklın yok...eskiden kızlar kaçarmış ama bilgisizliklerinden...başlarına gelecekten haberi olmadığı için...şimdi herşey elinizde imkanlar birsürü...tv den netten görmüyormusun...ananın evine gözün yaşlı dönüp gelebilme ihtimalini hiçmi düşünmüyorsun...kaldı ki herşey yolunda gitti evlendiniz diyelim....yaa bu çocuğun ailesi seni İSTEMİYOR İSTEMİYOR İSTEMİYYOOORR...bu kadar kör olabilirmi bi insan...seni layık görmüyorlar ne sıfatla gelin olmaya çalışıyorsun...tamam kaçanlar var hayatta mutlu olanlarda var ama onlar aileleri baştan kabullenmiş kişler...seni istemiyorlar...hala neye diretiyorsun...allah akıl versin ne diyim...

On sekiz yaşındayken kendimi çok akıllı sanıyordum sandığımı da şu an farkediyorum:) Şu an kendimi o kadar cahil görüyorum ki ah o ergenlik nasıl bir geçiştir ....

Hiç bir insan evladı anne baabasını silemez bikere bunu unut
Merak etme kaçtıktan 3 bilemedin beş ay sonra silemediğini oda anlayacak sende
Okuyun okullarınızı bakın işinize gücünüze ne aceleniz var
Sonuçta iletişim kuramanızı engelleyecek bişey yok
Sen vazgeç bu düşünceden

yazmanın bi faydası yok artık yazmayalım bence söylenebilcek herşey söylendi kız ortada yok..

yaşıtların okula gidip,laylaylom gençliğin tadını çıkarırken,
annelerinin pişirdiği yemeği yiyip,annelerinin yıkadığını giyerken..

sen evde bebek sallarsın 1 sene sonra..
ev çekip çevirmek,evin ekonomisini iadere etmek,eşinin ailesinin baskıcı davranışları, yaşatıcakları da yanına cabası..

kızlar, bu kızların neden gözleri böyle kör ?? Bir tane de benim başımda var.. ona döktüğüm dili taşa dökseydim adam olmuştu şimdiye.. Bi kuzenim var kızlar bizimle yaşiyor geçici bi süre için, annesi başka şehire gitmek zorunda kaldıği ve güveneceği başka kimse olmadiği için bizimle yaşiyor, dişardan son derece akıllı mantıklı bi kız gibi görünmesine rağmen öyle tuhaf düşünceleri var ki. 18 yaşinda henüz, o da tutturmuş sevgilimle arama annem girecek olursa kaçarım bilmem ne, bana yalan söyleyip gidip sevgilisinin evinde kalmış, sevgilisi kendini terk ettiğinde sinir krizleri geçirip beni bırakamazsın ayrılamazsın diyor, bu yüzsüzlük bu gurursuzluk nedir anlayamıyorum. konu sahibi arkadaş çocuksun daha çok küçüksün senin şuan derdin ygs de kaç puan alırım olmalı. yahu arkadaş biz de genç olduk biz de aşık olduk biz de ağladık zırladık ama bu kadar da mantıksız akılsız olmadık... bu ne yüzsüzlük yaa.. oğlan sana açık açık bitmesi gerektiğini söylüyor sen zamk gibi yapişiyorsun çocuğa. kuzenim de aynııııı.. oğlanın annesi manyak mı yahu 18 yasında evine gelmiş bi kız çocuğunu gelinim diye tanıştıracak, kadın daha ne kadar belli edebilir ki seni istemediğini. sırf sen duy umutlanma diye oğlumu evlendireceğim demiş, sense kaçalım diyorsun.. ben gerçekten bu tarz kızları anlayamıyorum. eskiden kız dediğin aşkından ölse nazlı olurdu gururlu olurdu, tamam aşık olurdu ama masumca yaşardi aşkını böyle oğlana ille beni alllllll diye yapişmazdı.. önceliği okulu dersleri geleceği olurdu bi yandan da aşkı için oturur şiir yazardı.. size hiç kimse aşık olmayın demiyor, tabi ki yaşayacaksınız hayat okuldan dersten ibaret değil karşi cinsi tanıyacaksınız ama böyle yaşanmaz ki bunlar , e aşık oldum kaçalım aşkım beni bırakma aşkım kokunu içime çekeyim aşkım kuzey kutbuna mı gidelim yok yok aşkım güney kutbuna gidelim aşkım... öfff içim karardı.. biraz yaşinizi yaşayin, ilerde nasıl olsa evlenirsin yuva da kurarsın ama herşeyi zamanında yaşayin , yaşinizdan büyük davranmayın, vallahi billahi bugün böyle yaşindan büyük davranmaya heves edersin, ilerde de hani benim gençliğim dersin..

sakın kaçma!
yaşın çok küçük bu acele nedir?
sonradan pişman olacağın kesindir.
pişmanlıktan öte geriye dönüşü zor,bedeli ağır olucak bir sonuç.
çocuğun yaşı büyük ,oturmuş bir işi olsaydı belki dinlemezdiniz.
severse beklesin o zaman.okumakla ilgili bir çaban yok mu?yada çalışma hayatında ol.biraz hayatı görmelisin.
kaçanlarla konuşurum arkasından aptal diyerek dalga geçiyorlar.
yıllar geçiyor çocuğun ailesi gelini kaçtı diye hep küçümsüyor.
sen yaptığının yanlış olacağını görebilirsen ne kadar sevsen güçlü,kararlı olursun.
zaten doğru insanı buldum denecek yaş değil.
inan bir kaç yıl içinde bile o kadar çok değişeceksin ki.
Benim ne aptallıklarım varmış diyeceksin.

konu sahibinin annesi de ilginç, hangi anne tanımadığı ailenin yanına samsundan sivasa kız gönderir..
oğlanın annesi de ayrı ilginç,tanımadığım kızı eve kabul edemem ,geriye gönderirirm..
hemde 2 gün kalmış..nereye, kimlerin eline gidiyor hiç düşünmek yok?

nokta.................

ya ne olacakti ki..
iki tane 17 yaşındaki insana; ev dayayıp döşeyip, altlarına son model araba verip,ceplerini parayla mı dolduracaklardı..
onaylamıyorum ama ,malesef 17 yaşındaki insanlar evlenirse, aileler böyle hükmederler..

Belanı arıyorsun ..

cnm hayatının en büyük hatasını yaparsın mantıklı düşün annesinin lafıyla seni silen adamın ailen suçsuzken ben elini öpmem diyen adamın nesine güveniyorsun anlamış değilim zaten

afferin sana ve senin gibilerine madalya takilma hatta ne ask ne ask daha 17 18 de hayati insalari bilmeden ask ötesi yasamis tebrik ederim seni

kaçarak evlenenlerin başıı göye erdide sen eksik kaldın git kaç aşkmış sevadaymış kara büyüymüş gör
tövbe tövbee kızım sen okulunu oku önce koca düşüneceğine
meslegin olunca adamlar kaçar gelir sanaa
çocuksun halaa büyümemişsin yıllar geöçince bu düşüncene güleceksin eger büyürsen

aşk insanın kontrol edemediği tek güçtür.aşkta mutlu olmak istiyorsan onu kontrol etmeyi öğrenmelisin güzel kardeşim..içinde bulunduğun duygusal çıkmaz seni sarpa yollara yönlendirecektir.yapma derim.neden derim biliyor musun ? yapayalnız kalmak zordur aileden uzakta.sevdiğin adam seni üzdüğünde sığındığın annenden uzakta kime sığınacaksın hem de ona sırtını dönerek gitmişken?aileler sizi ayrıldı olarak bilsin.genç arkadaşımız güzel bir iş edinsin kendine.başka bir şehirde.örneğin senin şehrinde.sen de iş sahibi ol,anladığım kadarıyla okumayacaksın,meslek edindirme kurslarına git.meslek edin.sonra el ele verin ve herkese göğüs gerecek gücünüz olsun.dimdik durun.aşk o zaman size kendini tamamen teslim edecektir..inan bana haklıyım ablacım...

o yaşlarda aşk herşey,gözün hiçbirşeyi görmüyo,aşktan büyük birşey yok değil mi?kaçacaksınız ne olacak...hayat o kadar kolay mı? iş güç yok,para yok,eee..sinir artacak,tahammülsüzlük,kavga...sonuç:aşk bitecek..ayrılık

bu yazdıklarımı okuyorsan eleştiri gibi düşünme,bi nasihat..çok gençsin,anlık bir hatan,büyük hatalara neden olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…