Kaçmaya karar verdik..

sakın...
bak bende kaçarak evlendim zerre pişmanlığım da yok bundan allah etmesin de..
ama benim arkamda duracak, ailesine beni asla ezdirmeyecek
yeri geldiğinde onları durması gereken yeri çok net şekilde masaya yumruğu vurup gösterebilecek karakterli bi eşim var
senin erkek arkadaşın daha annesine senin ezdiremeyeceğinin garantisini bile veremiyo
üstelik asker bunalımında belli atıp tutuyo inanma, orada tutunacağı bi sensin
geldiğinde bu söylediklerini hatırlmayacak bile
cahillik ediyosun 18 yaşındasın
ben evlendiğimde 24 yaşında eline ekmeğini almış ailesine bile muhtaç olmayan birisiydim
kaldı ki kocaya olsun..
yarın öbür o adam seni yarı yolda bıraktığında kendi ayaklarının üzerinde bile duramayacaksın
iyi düşün.

annenin elini öpmeyen aileni razı etmeye çalışmayan bir adamla ne derece mutlu olursun bu tartışılır.inan bana evlenince aileye daha çok ihtiyacın olacak.o melek adam anne sözünden çıkmayacak eminim.böyle örnekleri çok görüyoruz.sevgi aşk bir yere kadar.aileler anlaşmazsa evlilikler çok yıpranıyor.kendi ailesine ilgisi artacak ve sen neden benim anneme yakınlaşmıyor.nedewn barışmadık die kinleneceksin.emin ol bu günler geçer ama o günler geçmez.

Kafayı okumak yerine evlenmeye taktığına göre kaç, mahvet hayatını, düşünmene bile gerek yok.

kaçmak cozum degil baska sorunların baslangıcı olur ailenin onu istememe sebebi mantıklı sana kotu davranmıs ve ailesi seni istemiyor diye ki cok haklılar sevgilinde madem seni cok seviyor gelicek ailenle konusucak ikna etmeye ugrasacak yoksa nerde kaldı sevgi..ailen zamanla ikna olabilir daha yasın 18 dur bakalım bu yasta alınan kararlar ilerde hep pismanlık getirir ki bu oyle basit birseyde degil sen kacmayı dusunuyorsun aşk sevgi bir yere kdr yasadıkca anlıycaksın insanın ailesi gibi olmuyor kimse..bu insan annesinin seni istemedigini bildigi icin sana onca lafı soylemis ne malum yarı yolda bırakmayacagı ya bu hayatta oyle seyler oluyorki kimseye guvenilmez aileni arkaya almaya hic degmez

Son düzenleme:

katılıyorummmmmmmmmm sonuna kadarrr yasa getirilmeliii !!!!!!!!

hemenmi kaçtılar acaba

Hemen kaçmış olamazlar.Çocuğun askerliğinin bitmesine 4 ay varmış daha.
Henüz kaçmaya karar vermişler,uygulamaya geçmemişler.
Konu sahibi gelmiş mi diye baktım,yok kaçmış ama kocaya değil de nereye acaba.

annenin babanin rizasi olmadan hic bi isten hayir gelmez bi erkek icin anneni babani uzme kalplerini kirma sonra cok pisman olursun.

Amin insallah....

annem sana laf dokundurur vs. yapar üzülürsün diyor ki senın annen seni onlara göndermiş sırf sen mutlu olasın gorusesiniz die hemde kalkıp elini opmem dıyor bundan adam olmaz senı ezdırmemesı lazım ailene karsı da saygılı olması lazı bunlar en onemlı syler yoksa ask mesk üç beş geçici seyler sakın ola kaçma

umarım bu yazıları görüyor kulak veriyorsundur cevap vermesende bu kadar kişi yazmış hepside aynı düşünncede vardır bunda birşey der yanlış yapmazsın inş.
(asla biz farklıyız deme o zaman farksız oluyosun zamanla görürürsün.)

Sakin kacma !

bence annende seni oraya göndermemesi lazimdi.

ne isin var senin elin evinde ayol.

benimde kardesim var, sevgilisi uzaklardan bize yatiliya gelse, bende hos görmem, göremem malesef.

hicmi ailesi düsünmez falan diye düsünürüm ..

kacma lütfen

Allah şu cahil ,toy kız çocuklarına akıl fikir versin..

aşk, sevgi ,pembe bulutlar, balonlar ,uçuş uçuş tüller ...............
hep bunlar mı olacak hayatınızda sanıyorsunuz?

şimdiki nesil erken gelişiyor daha doğrusu geliştiğini sanıyor.
yahu daha yaşın 18 hiç okumayı düşünmüyorsun da evliliğe mi yöneliyorsun
önce kendini geliştir 18 yaşında ne tecrüben olabilir ki ?
üstüne birde ailenin istemediği biriyle berabersin yazık ailen seni bu yaşına getiriyor sen onlardan bi çocuk için kopuyorsun
git kaç tabi ne olsa aileler affeder bi kaç ay sonra dimi
ama ya açılan yaralar ne olacak ?
biraz bencil olmadan yaşayın
ailen olmazsa bu dünyada sana kimse sahip çıkmaz

Son düzenleme:

Şimdi sana kaçmasa desek de kafana takdınsa kaçacaksın,ailesini dinlemeyerek 19 yaşında evlenmiş biri olarak söylüyorum,Aileler bir aşıkken göremediğimizi görüyor,aşk bir yerde bitiyor ve artık sen onun ailesiyle,vırvırı dırdırıyla uğraşıyorsun.İnsan aşık olunca herşeyi yaparım gibi geliyor,olmuyor işte..Şimdi elimde bir imkan olsa evliliği biraz daha geciktiririm,biraz yanlız kalırım.

kaç canımmm kaççç ama sakın ha pişman olupta geri dönme olur mu!! ya gerçekten anlamıyorum sizi..daha gencecik bir genç kızsın nedir bu evlenme isteğii hemde kaçarak.. bir erkek için aileni sakın karşına alma derim, ilerde o kadar pişman olursun ki başını taşlara vursan nafile..şu an gözün aaşkından kör ama biraz zaman geçsin nasıl pışman olacaksın anlatamam..
Sana tavsiyem ailenin rızasını al, başlarını eğdirtme canım hiçbirşey annenin ve babanın yerini tutmaz..

Seviyor madem niye elini öpmem diyor gelsin annenin elini öpsün ben ailem ne derse desin kızınızla evlenmek istiyorum
bize sahip çıkın arkamızda durun. desin niye yapmıyor bunu.. Kaçmak daha mı güzel?
Bak canım daha 18indesin şuan tüm dünyan onun üzerine kurulu gibi gelir.. Ama hiç beklemediğin bir anda sevdiğin
adamı tanıyamadığın bir an gelir ve gelecek çünkü çok toysunuz henüz.. O büyük aşkının o canından çok sevdiğim
adamı mumla ararsın.. İşte böyle kötü bir durumda ihtiyaç duyduğun tek şey ailen olacak..Sakın aileni ezip geçme
kendin anlatıyorsun..
Böyle bir anne kaçışı haketmez ve seni bir ömür affetmezse haklıdır bunu bil..

kafanı kullan va oku ieterse annem şöyle der koca heryerde bulunur ama ANNE VE BABA ASLA der
sen pişman olcağın bi kaçiş içindesin
ve annen ve baban kabul etmiyosa bi bildiği vardır hemde
İKİ ÇIPLAK Bİ HAMAMA YAKIŞIR
EV KURMAK OKADAR KOLAY DEĞİL

askerden 7 gün izne geldiğinde senin yanına gelmesine bile izin alamıyor annesinden,ve sen bu adamın seni onlara karşı koruyabileceğini mi zannediyorsun????hele ki kaçarsan.

buarada annenede çok kızdım,21 yaşındaki adam benim kızımı görmeye anasından izin alamasın,ben göndereyim 18 yaşındaki kızımı adamın yanına.hiç olacak iş değil.hangi mantıkla yaptı bunu hiç anlamadım.

burda 18 sayfa olmuş herkes vazgeç diyor,yorum yapma gereği bile duymuyorsun.

eğer kaçarsan ,aklınca önündeki kolay yolu seçeceksin,ama şuna emin ol o kolay gözüken yolda o kadar çok uçurum çıkacakki karşına,umarım kendini tepetaklak bulmazsın 3 ay sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…