Kaçmaya karar verdik..

konu sahibi ASK VE DERTLERİMİZ bolumune ailesi yuzunden ayrildik diye konu acmis kizlar o yuzden hepimiz rahatlayabiliriz galiba )

ohhh..... bir derdim bu kaldiydi sukur kacmiyor sevindim

konu acacagina burda onun icin dil dokenlere bu konudan cevap vereydi daha dogru olurdu....

ohhh..... bir derdim bu kaldiydi sukur kacmiyor sevindim

konu acacagina burda onun icin dil dokenlere bu konudan cevap vereydi daha dogru olurdu....

bencede valla..iki saat uğraşıp vazgeçirme derdine düşmüştüm ne uğraştıysam sanki...konu halloldu diye lutfedebilirdi yani...hayret bişiy ya..

konu sahibi ASK VE DERTLERİMİZ bolumune ailesi yuzunden ayrildik diye konu acmis kizlar o yuzden hepimiz rahatlayabiliriz galiba )

alemsiniz ya hiç güleceğim yoktu valla.

üyelerin sorunlarını ailelerinden daha iyi takip ediyoruz

tamam ayrıldığına göre sorun çözüldü. çok şükür birini daha kurtardık

bu sitedeki kızların hayatları ve idealleri (!) yüzünden, çocuk sahibi olmaya korkar oldum
yaşın daha küçük konu sahibi arkadaşım, ne desek boş farkındayım ama hiç olmazsa aileni düşün de yapma bunu :26:
yazık edeceksin hem kendi hayatına, hem ailenin hayatına

o senin annenin elini öpmem diyor nedennnn?ama o sana dese sen koşa koşa öpcen belliki dimiiii?offf bu kızlar offf...
evliliği bi matah sanma ablam...olur zamanla neler çıkar karşına...

kiss oyle deme.. evlen cocuk yap.. hepsinden once tabi isin gucun olsun da.. sadece isi gucu olan da eksik kalir yahu koca yok kendi ailen yok falan.. korkma sen koca candir cocuk canindan da candir

valla ilk cümleden sonrasını okuma gereği duymadım,örnekleri çok kaçarsın 1 sene sonra kucağında bebekle şiddet görmeye başlarsın sığıncak kapında olmaz rezillik üstüne rezillik yaşarsın,daha 18 sin hayat bumu sadece? dünya bu kadar küçük değil canım aklını başına topla canını yakma

kızlar konu sahibi ayrılmış boşuna cevap yazmayın bence :) gerçekten bi kıızmızı daha kurtardık..darısı başka kaçmak isteyenlerin başına :)

18 yaşındaki kızını daha evlenenmeden hatta nişan vs bile olmadan başka şehirden sevdiği çocuğun evine yollayan bir anne,aman Allahım:44:

Allah önce annesine akıl fikir versin...

Allah daha kendı hayatına şekil veremeden başka hayatlara gözü kapalı atlayan , hayatı aşktan meşkten ibaret zanneden bütün koca meraklısı genç kızlara akıl ve fıkır ıhsan eylesın..

evet ayrıldık konusu şubat ayına ait nisanda kaçmaya karar vermişler..ama böyle bi çözüm olmaz...herşeyi daha berbat etmeden dön derim...zaman herşeyin ilacı..

cok buyuk hata yapacaksın .
canım karsında kı kısı henuz cok kucuk .erkekler gec olgunlasır .
sımdı oluyorum bıtıyorum dıyen cocuk 2 sene sene sonra cok degısecektır .
kı aılesının baskısına emın ol dayanamayacak 2 seneye kalmaz aılesının
dedıgını yapacak ve senı ortada oylece bırakacak .
olan sana olacak .canım bu yaslarda kı erkeklerın duyguları anlıkdır .
hakaret amaclı demıyorum sakın yanlıs anlama benı ama ,erkeklerın olgunluk yası
rahat 24-25 dır .henuz 21 yasında kı erkegın kısılıgı bıle tam oturmamıstır .
her tarafa cekılmeye musaıtdır .aılesı o cocugun basının etını bırazcıık daha yesın
senden rahat vazgececektır bundan emın ol.
suan bız ne desek de fıkrın degısmyecek bunu da bılıyorum .
cunku sen de cok kucuksun .sen de gerceklerı goremeyecek kadar korsun.
gercekler emın ol senın dusundugun kadar tozpembe degıl .

Son düzenleme:
Kimse ölmedi henüz ask acisindan Ailenin rizasi olmadigi sürece ve üzerine birda onlarin ah'larini alirsan bi ömür boyu zaten asla mutlu olmazsin emin ol...insAllah o hatayi yapip kacmamissindir herzaman bir cikis yolu vardir yeterki sabir de ve unutma bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...Rabbim yardimcin olsun...

18 yaşında insan onsuz yapamam,bendeki aşk herkesinkinden bambaşka,bu duygu hiçbir şeye değişilmez gibi kanılara varabilir.Ama 1-2 sene sonra ben bir bireyim kendim bir şeyler başarabilirim aslında tam da aradığım aşk bu değilmiş nidaları çınlamaya başlıyor.Hele ki maddi bir güç olmayınca kaçmasaydın kaçarken bana da mı sordun gibi sürtüşmelerle 18 yaşında 18 dakika düşünmediğiniz kararlar sizi koca bir yılan gibi gelip sokuyor,zehri ise çok sonra çıkıyor.

bu ne sevgiymiş aman Allahım sanki leylayla mecnun töbe töbe..yaşın kaç senin ne kaçması ne evliliği otur dersine çalışş sınavını kazan..evlilik her zmn olur.

bi kere senin iş baştan ters...o çocukla hadi kaçmadan evlendindiyelim onun istemeyen ailesi sana emdiğin sütü burnundan getirir öle bi davranırki baba evim diye hergün ağlarsın..evlilik evcilik oyunu değil canım..sadece sevdiğine kavuşmaktan ibarette değil aile faktörü giriyo işin içine aşkını sevgini yaşatmıyolarki bide küçüksün baya ezilirsin..kaçman konusunda hiç bi yorum yapmıyorum sonunu kendin zaten belirlemiş olursun..dünyada cehennem azabıı.. kendin bilirsin tercih senin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…