ya bi anne kizini netten tanistigi birinin evine neden yollasin kalmali hem de.. mutlulugu icin yollamis bi de... askerde cocuk netten tanismislar ailesi istiyomus digerinin annesi istememis bilmemne bilmemne.... bu kadar sacmalik olmazya..
eger anan da seni netten tanistigin askerden izne donen birinin evine git mutlu ol diye yolladiysa ne diyim.. kac
sacmaliklar silsilesi.. eski konulari bi okuyun da ona gore yazin ne yazicaksaniz..
boyle sey olmaz mantigim almiyor yani uzgunum..
ya cidden fake ya da cok anormal bir aile yapisi var.. iyi anne anlayisli anne askerden izne donen cocugun evine yollamaz kizini heleki netten tanismislar falan..
fake degilse de bence kacsin... kocaya degil kendi ailesinden kacsin boyle aile mi olur!
benim kizim olacak netten biriyle tanisacak ben cocugun evine kalmali te bilmemnereden bilmemnereye sehirler arasi yolluycam kizimi... yok daha nelerrrrr
konu sahibin şubatta yazdığı konuya bakarsak ozamanın devamı şimdi. bana fake gelmedi ama cevap vermediğine göre galiba kaçtılar.
konu sahibin şubatta yazdığı konuya bakarsak ozamanın devamı şimdi. bana fake gelmedi ama cevap vermediğine göre galiba kaçtılar.
konu sahibin şubatta yazdığı konuya bakarsak ozamanın devamı şimdi. bana fake gelmedi ama cevap vermediğine göre galiba kaçtılar.[/[SUB]
[/SUB]
4 ay varmis cocugun askerden gelmesine,ama ben netten tanistiklarini okumamistim direk ilk sayfadan yazdim..
zaten yazdigimdada belirttim eger bir aile cocugunun aklina evlilik sokuyorsa cok yanlis...
18 yasinda tanismalari ne zaman bilmem belki resit bile degildi,resmen böyle aileler cocuklarin aklina cinsellik sokuyor...
eski konusa baktim 2010 da tanismislar yani 16 yasindayken inanamiyorum ailesine masallahh
karar senin iyi dusun pisman olmaa
aynen aynen.
oyle yaptim yani yorumlri okudktn sonra fikrm degsti :)
Her zaman kaçmak doğru olmuyor. %90 ı sonuç berbat sizinki numuneymiş
Bi çift daha var tanıdıgm onlarda kaçtı çok mutlu bebekleri var 2 yaşında ... ama doğru değil tabii % 90 ı kötü
sana bızzat kendımden ornek verıyım bende kactım 5 aydır da evlıyım benım de esımın de meslegı var ıkımızde okuduk elımde bı meslegım de var ama ınankı evlılık oyle bırsey kı ınsan 40 kez dusunuyor babamın rızasını almadım ve evlendım kımse benım ne yasadıgımı bılmez babam ılgısıztı bana karsı ama ınsanlar onu bılmıyor aa falancanın kızı kocaya kacmıs dıye dedıkodular baslıyor babanın yuzunu yere egme.. benım actıgım konuları oku ıstersen ne zorluklar yasadım kayınvalıde gorumce kayınbaba falan falan.. cok ısterdım kı babamın da rızası olsun ama olmadı sımdı kopekler gıbı pısmanım hem kacıp hem de ezıp gectıgın aılenın yanına donmek daha da zor.. bak ask sevgı bı yere kadar evlendıkten sonra gecım derdı baslıyor hadı kactın dıyelım kayınvalıdenle oturacaksın senı ezıcek sana deger vermıcek dıslanacaksın o cok sevdgın sevgılın anasının sozunu dınlıcek zannetmekı arkanda olur asla bıgun de sana dıcek eee yeter kes zırlamayı kacmasaydın zorla mı kacırdım ! dedıgın de ne yapacaksın arkanda aılen yok sana destek bı Allah ın kulu yok kım kurtaracak senı mecbur katlanacaksın.. ama elınde bı meslegın olsa ceker kapıyı cıkarsın kendı ayakların uzerın de durursun ama daha 18 yasındasın be tatlım adam dıye bahsettıgın sevgılın de daha delıkanlı denıcek yasta.. ınankı mutlu olmazsın bı kere babanın rızası olmadıgı ıcın hıcbırsey yolunda gıtmıcek.. sonra benım gıbı acarsın burda konular bosanmaya karar verdım sevıyorum ama olmuyor kayınvalıdem sunu yapıyor bunu yapıyor bırsuru sorun dert.. benı uyaran bı ablam yasındakı ınsanlar bıle olmadı ben babamdan kacıp kocama sıgındım yanı oyle sandım sımdı dedıgım gıbı kopekler gıbı de pısmanım hıcbırsey eskısı gıbı de olmucak.. sen sen ol baban dowsede sowsede elıne koluna zıncırler de vursa otur evınde ama once meslegını al elıne nolursun guzelım kacmak gıbı bır hata yapma ablan olarak ve senı tanımayan bı ınsan olarak sana YALVARIYORUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?