Kaçmaya karar verdik..

çok güldüm buna ya :)))

konu sahibin şubatta yazdığı konuya bakarsak ozamanın devamı şimdi. bana fake gelmedi ama cevap vermediğine göre galiba kaçtılar.

konu sahibin şubatta yazdığı konuya bakarsak ozamanın devamı şimdi. bana fake gelmedi ama cevap vermediğine göre galiba kaçtılar.

ya zaten netten tanistigi birine guvenip ustune ayril benden bilmemne diyen cocuga inanip da ustune ustluk bi de ailesi o cocugu evinde kaldiriyor ve kendi kizini da sahir disina oglanin evine yolluyorsa zaten bunda okuyacak kafa da yoktur boyle ailede yetistigi icin ne de dusunce vardir ne de gelecegim ne olacak mantigi.

ne derseniz diyin bazi insanlarin yetisme tarzi gordugu gormedigi yasadigi yasamadigi sekillendirir hayatini.. bu kizdan kalkip da profesor olamasini beklemek hata. yarin baskasi olsa anasi yine yollar cocugu da alir kendi evinde yatirir ailede yokki kizim okusun "adam" olsun dusuncesi.

kimse de kalkip iki tokat atip kendine getiremeyecegine gore kendinizi yirttigimizla kaliriz.

akli olana bi kere denir laf.. olmayana istsen beynini ac icine sok kabul etmez o beyin bunu..

daraldim...

ben cikip bi hava aliim.. yormayin kendinizi kizlar

Son düzenleme:
Saçmalama. Bu ne saçma şey. Anne-baba sözü dinlemeyen ulur kalır diye bir söz var. Bu ısrar ne yani bırak gitsin. Kaçmakmış çocuk gibisiniz ikinizde ,tavırlarınız. Sizin evlencek bir durumunuz mu var bakın bir. Yanında olayım içine çekeyim konunu bilmem ne.. Ailesini kimse silmez yalan söylüyor böyle bir hata yapma sakın.

madem aşkınız romeo ve juliet gibi, en azından o hikayeyi hatırlayarak bir daha düşün. romeo ve juliet'in de ailesi onlara karşıydı, onlar kaçmadılar, savaştılar devamlı. pes ettikleri anda öldüler.

sevgilin daha askerden yeni gelmiş. askerlerin ve yeni doğum yapmış kişilerin aklı 40 gün havada olur derler. sevgilin önce bir sosyal hayata alışsın tekrar. işini gücünü bulsun, siz yine sevgililiğe, evlilik planlarına devam edin. bunu hiç kimse engelleyemez.

sevgilin ne zamanki evi geçindirecek bir işe ve maaşa sahip olur, ailesini mutlaka ikna eder ve ailenin evinden gelinliğinle çıkarsın. -kaynananı ve seni istemeyenleri çatlatma mutluluğuna ulaşırsın.-

işte o zaman göğsünü gere gere "aşkımız o kadar büyük ki, kimse kavuşmamızı engelleyemedi" diyebilirsin. o zaman efsane aşk olur yaşadığınız.

sakın kaçma, sadece bekleyin ve sabredin.

Son düzenleme:
ya bu acele nedır anlamadım.... 18 yasındasınnn korkma evde kalmazssınnn... ortada bu kadar sorun varkennn ne kacması? ne iş yapıyo bu cocuk? tabıkı hıcbı iş yapmıyo bellı daha askerden bıle gelmemiş.... sefalet içinde askın ömrü cok kısa sürer... silkin ayaga kalk aklını basına al ayaklarını üstünde dur oku.... sevgı fılan fasa fiso guldürme beni....

sakın kardeşim kaçma ailene de kendine de bunu yapma
kaçıp mutlu olanı görmedim ben şimdiye kadar hep pişmanlık...
şuanda duyguların ağır basıyor olabilir ama merak etme onsuz da yaşarsın kimse vazgeçilmez değildir.
zaten ortada çözülemeyecek bir olay yok biraz daha kendinize zaman verip aileleri ikna edebilirsiniz.
ama sakın kaçmayın derim

18 yasinda minicik kiz daha 21inde oglan cocuguna kacicakmis vay be.kac kac.baska sehire gitcekmissiniz ya baska sehirlerde kucak acmis sizi bekliyodu.

zaten isi gucude yokmus oturup askinizi yersiniz artik yada birbirinizi...

konunun fake olduğunu düşünmüyorum buna benzer örnekler gördüm etraftan,hatta en yakın örnek apartman görevlimizin kızı liseyi bile tam bitirmeden
netten tanıştığı birine kaçtı ...
sonu ne oldu bilmiyorum apatrmandan taşındık,ben şehir değiştirdim,ama malum az çok tahmin edebiliyorum sonlarını...
konu sahibi aşk pıtırcığı da kafaya takmış ne desek boş kaçmadan içi rahat etmez ,daha kokusunu içine çekecek,bir kaç tane doğuracak...
aman üniversite ,sınav,iş bunlar boş işler biz boşuna yıllarca debelenmişisz yaş otuz oldu hala debeleniyoruz yok kpss yok memurluk
kaç kurtar kendini sen

bence de kaçmalısın niye duruyorsun ki hala evde ..
bir zaman sonra eşim beni sevmiyormuş ailesinin ağzına bakıyor,beni dışlıyorlar ailem bana küs ne yapıcam çok pişmanım diye açtığın topikde görüşmek dileğiyle

oyle yaptim yani yorumlri okudktn sonra fikrm degsti :)

Her zaman kaçmak doğru olmuyor. %90 ı sonuç berbat sizinki numuneymiş
Bi çift daha var tanıdıgm onlarda kaçtı çok mutlu bebekleri var 2 yaşında ... ama doğru değil tabii % 90 ı kötü

sana bızzat kendımden ornek verıyım bende kactım 5 aydır da evlıyım benım de esımın de meslegı var ıkımızde okuduk elımde bı meslegım de var ama ınankı evlılık oyle bırsey kı ınsan 40 kez dusunuyor babamın rızasını almadım ve evlendım kımse benım ne yasadıgımı bılmez babam ılgısıztı bana karsı ama ınsanlar onu bılmıyor aa falancanın kızı kocaya kacmıs dıye dedıkodular baslıyor babanın yuzunu yere egme.. benım actıgım konuları oku ıstersen ne zorluklar yasadım kayınvalıde gorumce kayınbaba falan falan.. cok ısterdım kı babamın da rızası olsun ama olmadı sımdı kopekler gıbı pısmanım hem kacıp hem de ezıp gectıgın aılenın yanına donmek daha da zor.. bak ask sevgı bı yere kadar evlendıkten sonra gecım derdı baslıyor hadı kactın dıyelım kayınvalıdenle oturacaksın senı ezıcek sana deger vermıcek dıslanacaksın o cok sevdgın sevgılın anasının sozunu dınlıcek zannetmekı arkanda olur asla bıgun de sana dıcek eee yeter kes zırlamayı kacmasaydın zorla mı kacırdım ! dedıgın de ne yapacaksın arkanda aılen yok sana destek bı Allah ın kulu yok kım kurtaracak senı mecbur katlanacaksın.. ama elınde bı meslegın olsa ceker kapıyı cıkarsın kendı ayakların uzerın de durursun ama daha 18 yasındasın be tatlım adam dıye bahsettıgın sevgılın de daha delıkanlı denıcek yasta.. ınankı mutlu olmazsın bı kere babanın rızası olmadıgı ıcın hıcbırsey yolunda gıtmıcek.. sonra benım gıbı acarsın burda konular bosanmaya karar verdım sevıyorum ama olmuyor kayınvalıdem sunu yapıyor bunu yapıyor bırsuru sorun dert.. benı uyaran bı ablam yasındakı ınsanlar bıle olmadı ben babamdan kacıp kocama sıgındım yanı oyle sandım sımdı dedıgım gıbı kopekler gıbı de pısmanım hıcbırsey eskısı gıbı de olmucak.. sen sen ol baban dowsede sowsede elıne koluna zıncırler de vursa otur evınde ama once meslegını al elıne nolursun guzelım kacmak gıbı bır hata yapma ablan olarak ve senı tanımayan bı ınsan olarak sana YALVARIYORUM..

Her zaman kaçmak doğru olmuyor. %90 ı sonuç berbat sizinki numuneymiş
Bi çift daha var tanıdıgm onlarda kaçtı çok mutlu bebekleri var 2 yaşında ... ama doğru değil tabii % 90 ı kötü

% 90 ı berbat neden zaten ailelerin onaylayabileceği bir evlilik olsa kaçmaya gerek olmaz..dengesiz görülen bişeyden nasıl mutluluk çıkabilirki..

bence kaçma kardeş yaşın çok küçük daha neler yaşıcaksın yazık yaa gençlere acıyorum burdan okuyunca hayatınızı bomboş geçiriyorsunuz kendinizi geliştirmeye bakın..sonra o kaçtığın koca da sana layık olsa..olmadığı halde sana değer de vermez kaçmasaydın lafını vurur yüzüne hemen..

hoşş burda sana ne kadar yapma deseler de boş..akıl gitmiş yerine hissiyat galib olmuş sana ne desek kulağından girmez..sen şu an vücudundaki sıcak hava dalgasının peşinden koşup geleceğini mahvetmeyi en doğrusu görüyorsun..

Ne kadar içten yazmışsınız elinize sağlık.
Yaşayan biri neler yazmış bak,sakın cahillik edeyim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…