Bence ne olursa olsun, nişanlının annen hakkında ben onunla muhattab olmam tavırları en hafif tabirle çocukluk. Anneni sevmesi gerekmiyor sonuçta aranızı düzetmesi seni mutlu etmek için kendinden taviz verip gidip görüşmesi gerekiyor. 2. olarak kendi annesi istemiyor diye seni bir defa terk etmeye kalkmış bu ayrı bir olgunlaşmamışlık. 3. olarakta bence kendi annesinin seni istememe nedeni boyunun kısa oluşu filan olamaz. Kesin konuşmak istemiyorum ama %100 inanıyorum ki seni istememe sebepleri sonunda ailesinin senin annenin ilişkisini öğrenmiş olmaları çıkıcak, bunu da öğrenseler öğrenseler oğullarından öğrenirler. Bu da sevgilinin 3. çocukluğu demektir gidip senin ailenin sırlarını kendi annesine anlatıyorsa.
Bu durumda böyle bir adamla evlenilmez. Heleki aileleri bırakıp, tüm gemileri yakıp böyle bir adama şuanda güvenilmez. En geç 6 ayda paşa paşa döner ikinizden biri eve kaçarsanız. Çok seviyorsunuz madem oturun evinizde birbirinizin büyümesini bekleyin ailelerle aranızı düzeltmeye çalışın. Annenle aranı da annenin başkalarına yaptıklarıyla değil sana yaptıklarıyla değerlendir. Ne olursa olsun bence başkalarına ezdirme ne kendini ne de aileni
Hemen kaçmış olamazlar.Çocuğun askerliğinin bitmesine 4 ay varmış daha.
Henüz kaçmaya karar vermişler,uygulamaya geçmemişler.
Konu sahibi gelmiş mi diye baktım,yok kaçmış ama kocaya değil de nereye acaba.
Genel olarak cevaplamak istiyorum yorumları .
Bugün annemi karşıma aldım ve X(sevdiğm adam diyelm adını vermek istmyrm) hakkında düşüncelerimi anlattım
Onunda bana karşı düşüncelerini söyledim. askerden sonra yaşadığım şehirde iş kurup çalışmak istiyor . Yada aydında amcaısnın yanında çalışıcak
Ama ailesinden vazgeçmek zorunda bizim yanımızda olurmusun dedim. Askerliği bir bitsin bakarız , hem aileyi silip atmak öyle kolaymı X'n annesi beni arayıp kötü sözler derse
ne diceğim ben dedi. X kararını verdikten sonra arayamaz anne dedim . Peki bakalım zaman neyi göstericem dedi ve konuyu burada kapattık.
Ve bende bu süre içerisinde X e karşı annemi savunmakla mesgulüm annem sonucta Saygı göstermek zorundasın herseye ragmen belki yanımızda olur yoksa altından
kalkamayız gibi sözler söylüyorum. Ve X annesine çok düşkün birisidir. Özellikle kardeşlerine .. Biliyorum bu yaptığım bencillik onu ailesinden koparmak bir hata ama oda yanımda olmak istiyor ..
mantıklı düşünemiyorum sadece yanımda olsun istiyorum.. Hem aile bir şekilde affeder diede düşünüyorum.. Sonucta ailesi beni bir şekilde kabullenmek zorunda.
Ve açık konusmak gerekirse , ben ailemi bırakıp onun yanına gidebilceğimden emin değilim.. Vaatleri çok güzel evet baska sehirde yaşarız diyor ama olmaz
Ben bir kız çocuguyum sonucta. Hiçmi düğünüm olmucak ? hiçmi gelinlik giymeyeceğim ? Bebeğim oldugunda bu mutlulugu ailemle paylasamıcakmıyım ?
Hayır ! ben bunu istemiyorum ve yapamam aileme. Bu yüzden savasıcam ve aileme X'i kabul ettirebilceğim gibi annemide x' e kabul ettiricem
Bunu yapabilirim değilmi ? Hayat zor ve acımasız.. Eğer iki tarafında ailesi yanında olmazsa olmaz biliyorum..
Ve bu yüzden de pes etmiceğim...Orta yolu bulacağım .. X'i aileme .. Annemide X'e kabul ettireceğim..
Ve evlenmeyi düşünmüyoruz onu söylemeyi unuttum çalışıp işe giricek ve ev parası biriktiricek.. Kendi evimizde oturup kendi eşyalarımızı
Yapma gibi bir düşüncemiz var yani evlilik henüz değil... erken...
Annem normal birisi değil bunu söylemekten utanıyorum ama , babam dışında başka erkeklerle görüşüyor affınıza sığınarak söylüyorumki aldatıyor ..
Ve bu okadar normal bir şeyki onun için.. Ben bunu yüzüne söylediğimde birton laf sayıyor..
Sevdiğim adam onun neler yaptıgını ögrendi ve annenle ben bir daha muhattab olmak istemiyorum... Babanında yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum dedi.
Annem normal birisi değil bunu söylemekten utanıyorum ama , babam dışında başka erkeklerle görüşüyor affınıza sığınarak söylüyorumki aldatıyor ..
Ve bu okadar normal bir şeyki onun için.. Ben bunu yüzüne söylediğimde birton laf sayıyor..
Sevdiğim adam onun neler yaptıgını ögrendi ve annenle ben bir daha muhattab olmak istemiyorum... Babanında yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?