Kaçmaya karar verdik..

Bence fake değil iki ay önce oturmuş ayrılmalarıyla ilgili konu açmış ama aldatmayla ilgili garip fikirleri var sanırım. Ben bir annenin çocuğunun kulağına gidecek şekilde farklı adamlarla düşüp kalkacağına, buna rağmen evli kalabileceğine inanmıyorum. Belli ki aldatma dediği şey kocasını filan rahatsız edecek şeyler değil, konu sahibinin ailesinin ahlak anlayışıyla sevgilisininki farklı, o da sevgilisinin gazına gelip abartıyor.

Sakın kaçmak gibi bir hata yapma. Ailelerin onayı olmayan bi evlilik ve onlara sırt dönülerek yapılan bi evlilik emin ol hayırlı bi evlilik olmuyor. Eğer aklın başında bi kızsan bunu medyadan bile takip edip görmüş olman gerekiyordu. Millet ortada bas bas bağırıyor, ailenizin izni olmadan başkasıyla evlenmeyin, kaçmayın diye. Çok seviyor olabilirsin buna saygım sonsuz. Sev tabikide.. Ama şuanki durumda tek yapacağın beklemek. İlişkinizi sürdürün, belki ailelerden gizli. Zamanlar belki ailelerde yumuşar yarının ne getirceği belli değilki. Hem evlenmek içinde zaten yaşınız erken. Aileden gizldie olsa ilişkinizi sürdürmeye devam edin eğer tabi ayrılmak istemiyorsan. Kim bilir bakarsın belki o senden vazgeçer yada birşey olur bu süre zarfında sen ondan vazgeçersin. Dediğim gibi. Sakız kaçarak evlenmek gibi bir hata yapmayın.

Bak canımm benim ve burda sana bunlarca cevap veren insanların dediklerini önemsesen iyi olur bende seninle aynı yaştayım benimde 5 yıllık bi sevgilim var bizde birbirimizi çok seviyoruz benm ailemde başta yaşım küçük diye karşı çıktılar ve şuan bizi ayrı sanıyolar ben bu ilişkiyi saklamaktan mutluyum hayır çok pişmanımm deyim yerindeyse vicdan azabı çekiyorum bizde evlilik planları yapıyoruz sevgilimin ailesi beni çok seviyo kızları gibi görüyolar artk ( nazar değmesin inşallah değişmezler ) benim sevgilimde açık açık söylüyo onlara saygısı var ben seni 3 kere isterimm baban dövsede sövsede sesimi çıkartmam isterse öldürsün ben seninle evlenicem diyo gerekirse kaçarız diyo ama ben asla bunu onaylamıyorum büyük konuşmıyım ama ben asla annemin babamın yüzünü eğdirmem başkalarına karşı kızları kaçmış diye lise sondayım bu sene ve ALLAHın izniyle üniversiteyi okuyup kendi paramı kendim kazanmak istiyorum sevgilimde lise mezunu ben karşı çıkar okumama falan derken okumamı onaylıyo canımm aklını başına al sen sen ol ilerde pişman olucağın şeyler yapma önce oku okulunu bitir kendi paranı kendin kazan önce sevgilinde seni seviyosa gitsin konuşsun annenle babanla bi gün illaki yumşarlar sizde o güne kadar bekleyin sabrın sonu selamettir bunu unutma.

böyle bi karar vermen çok güzel inşallah kararından vazgeçmezsin

sakın öyle bir hataya düşme yaşın daha çok küçük.elin oğlu kıymet bilmez ezilirsin çok üzülürsün çok pişman olursun ama çok geç olur yol yakınken vazgeç bize sorarsan ...elin oğlu kaçınca sana madalyamı takacak yarın birgün oda laf eder....

arkadaşmız kaçtı sanırım,açtığı konuya uğramadığına göre.İnşallah 3-4 ay sonra "kaçtım,hamileyİm,eşimin annesi şunu şunu yaptı ve eşimle ayrılıyorum" tarzında konular açmaz.örnekleri çok fazla çünkü.bile bile lades diyorsun resmen!

Söyleyecek sözüm kalmadi! Daha simdiden elini öpmem diyen adamdan ne sana es, nede ilerde cocuklarina baba olur.
Sana saygisi olsaydi annenin elini öperdi. Ayrica annen bu konuda cok hakli. Seni istemeyen aileye mecburmussun gibi neden pesinden kosuyorsun.
Birazcik gururunu düsün! Kendini bukadar kücültme. Eger kacarsan cok büyük bir aptallik etmis olursun.
Iliski karsilikli sevgi, saygiyla, hosgörüyle olur. O simdiden seni dinlemiyor, sen elini öp annemin diyorsun öpmüyor. Böyle biriylemi evlenmeyi düsünüyorsun?!!
Ask karin doyurmuyor!!

daha dun anlayisli kizinin mutlulugu icin sunu bunu yapan anneydi bugun afedersiniz babasini aldatan namussuz oldu..

ben denistim fake diye.. bakalim yarin ne gelicek...

romeo juliet
kutupta da yasarim kacicam
annem mutlulugum icin beni gonderdi
annemin elini op dedim barisin dedim
annemle konustum durumumuzu anlattim askerden gelsin bi bakariz dedi kacmiycam
kacarsam bilmemnerde muteahhit bilmemkimi var is ev vercek
annem babami aldatiyor onun icin baskalariyla birlikte olmak normal bisey
sevgilim bunu biliyor onun icin annemi sevmiyor..

hey gidi heyyyy...

bak burdan is sec kendine canim:

senaryo yollayin - Google Search

Son düzenleme:
Şuan tam 17 yaşındayım benimde çok sevdiğim bir sevgilim vardı aileler öğrendiğinde ayırdılar zamanla unuttum çok aşığım derdim ayrılsam ölürüm derdim ama hala sağlamım inan. Senin yaşına en yakın olan benim sanırım o yüzden senide iyi anlıyacağımı düşünüyorum bende kaçsam mı diye az düşünmedim ama insanların eline bakacaksın hayattaki en kötü şey bu. O çocuk senin arkanda ne kadar durur durmaz bilmiyorum ama aşk karın doyurmaz. Kesinlikle kimsenin seni yargılamaya hakkı yok herkes iyi niyetiyle yorumlarını yazıyor umarım dinlersin ve böyle büyük bir hataya karışmazsın. Farkettiğim kadarıyla ailende seni çok seviyor.

aynı yaştayız benzer duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz bu sebeple
senin yerinde olsaydım bunu ne kendime ne aileme yazmazsım arkadaşım hata yapıyorsun.
18indesin geç kalmadınız kaçmaya.
durun bakalım bikaç sene istemezlersede gizli devam edin.
baktınız olmuyor o zaman oturup etraflıca konuşursunuz.
18de kaçmakta ne demek?

Yok artik!!!!!
Ben bu aldatma msjini kacirmisim.
Seni bagira bagira doguran kadina nasil böyle birsey söylersin sen?!
Evlatsan, evlatligini bil ve dogru konus!
Sana böyle anlayisli bir kadina nasil böyle birsey yakistirirsin. Inanamiyorum sana ya.
ALLAH GÖSTERMESIN.
Seni annesi icin birakan bir herif ugruna! Asil normal olmayan senin bunu böyle yerde yazman!

Son düzenleme:
Son yazdıklarını okudum.

Aydın'da amcasının yanında iş yapacakmış vs...Bunlar güzel planlar ama lafta kalır gibime geliyor.

Yakınlardan böyle lafta teklifler yapan çok olur.Hem kolay değil öyle başka şehirde sıfırdan hayat kurmak.

Korkarım,dikiş tutturamayıp kös kös kayınvalidenin evine dönersiniz.Sonrası malum...

Madem sonsuz bir aşkınız var,beklemekle bitmez aşkınız.İşini kurup hayatını düzene sokana kadar bekle bakalım.

Bir de sen sen ol,bir dahaki ilişkinde,ne anneni sevgiline,ne sevgilini annene kötüleme,şikayet etme.

Erkek arkadaşın,annenin özel hayatını sen anlatmasan nereden bilecek ?

benim yeğenim var hemde bu arkadasımızdan sadece 2 yaş küçük.. ve biz aile olarak hava karardığı vakit yanımızda isteriz onu başka yerde de olmamalı sabahta gözünü bizimle acmalı.. nasıl 2 gün başkasının evinde kalır?onun kalacağı en uzak yer halasının teyzesinin evidir.. bosuna dememişler kızını dövmeyen dizini döver diye.. sen gözün gibi sakındığın kızı sırf gönlü olsun diye başka sehire(!) yolla o da kaçma planı yapsın. kaçınılmaz son

bi bizim karşımıza çıkmadı kadrolu iş ve ev verecek bi aile dostu da evlenelim.. kadro bekle bekle bekliyoruz bakalım, bi gelse 1hafta içinde sözüm var akabinde de nişan.. ama yok işte..

hani annen anlayışlı bı bayandı?
Bırden kadını ne yaptın valla
öyle bırşey varsa bıle bundan sevgılıne ne? hangı akla hızmet gıttın bunu el çocuğuna anlattın?
Hıç düşünmedın mı ılerıde eğer ola kı evlenırsenız bı araya gelırsenız bu konunun duyulucağını?
annenın bu özel durumunu elaleme nasıl anlatırsın? Nasıl anlattın çok merak edıyorum
tabı yaptığı afedılır bırşey değıl ama sonrada çocuktan gelıp annenın elını öpmesını bekleyemezsın
pardon ama herkesın mıdesı yeterınce genış değıl...

yaşın 18miş ama bence 12-13 ??

bu ne ya?? bu kadar basit mi annem şöle sevgilim böle demek...

kimmiş o ev iş vercek hayırsever ay bi biz bulamadık ölesini??

hem hiç bu kadar özel konular sevgiliye anlatılır mı?

yarın bi gün anan ne ki sen ne olacaksın demezler mi??

hem ALLAHaşkına ne kocası ne evlenmesi yaa okul çağındaki bi kızsın!!!!

yazık yapmayın bunu kendinize nedir bu koca sevdası bu kadar ????
töbe töbee....

canim konuyla lakasi yok ama bana yazdigin mesaji aldim mesaj yazamiyorum 100 konuya yazmam gerekiyormus sanirim herhangi bir websitesi yok henuz ama kardesim burdan bazi musterilerinin siparislerini paylasmis bakabilirsin Busram Tuhafiye tesekkurler ilgin icin bu konuyuda hic okumadim ama neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…