Kaçmaya karar verdik..

ahh sen benim kardeşim olacaktın ki.... dayak cennetten çıkmıştır lafının doğruluğnu cümle aleme ispat ederdik

Mutlaka kacin evlenin sonra evliliginizin 6ci ayinda tekrar konu acarsin buraya ben bu sefede kocamdan kacicak yer ariyorum diye...

20 yasinda evlenmek demek yaa gidin.... okulunuzu bitirin, calisin,hayatinizi yasayin, sorumluluk tasiyin.

Ben de aksine sahte bir konu olmasını diliyorum. Hem de yürekten.
Zira gençlerin kendi geleceğinden önce evliliği düşünmesi çok fena...

bence cidden kaçacak olsa burdaki yazılara cevap verirdi
konu gerçek olabilir ama bence kaçmcak

kız ailesindeki mide genişliğine bak 17-18 yaşındaki kızı oğlanın evine kalmaya gönderiyor,sırf kızları mutlu olsun diye....konu açan arkadaşın msj sayısı 5...yaaa bıktım bu fake konulardaan

Umarım, yazılan bunca yorumu dikkate alır, valla özellikle genç kızlar söz konusu olunca içim cız ediyor, erkekler nasılsa bir şekilde ekmeğini taştan çıkarıyor, yolunu çiziyor, bende anneyim, Allah herkesin evladını bağışlasın, herkesin evladının kaderi güzel olsun, benimde 17 yaşında bir kızım var, bu tip konuları okudukça hemen evladım geliyor aklıma, şu anda tek hedefi liseyi bitirip üniversiteye gidebilmek, dilerim Rabbim hedefinden şaşırtmasın, evlat sahibi olduğumdan büyük konuşmaktanda kaçınırım fakat bir genç kızın o yaşlardaki tek düşüncesi okumak, meslek sahibi olmak olmalı, okumak mı istemedi, çalışmalı, eline ekmeğini almalı, eş dediğin 50 yaşına gelsende bulunuyor, aşkı, sevgiyi herzaman yaşarsın, yeter ki karşına çıkan helal süt emmiş olsun, hayat, etrafta yaşananlar gösterdi ki bir kadın ekonomik olarak bağımsız olmazsa ezip geçeni çok oluyor.

Çok genç yaşta yapılan evlilikler istisnai durumlar hariç mutluluktan çok üzüntü veriyor insana, zira evlenen çiftler henüz hayatla ilgili beklentilerinin farkında olamıyorlar, karakterleri oturduğundaysa çoktan çoluk çocuk sahibi, evli barklı bireyler oluyorlar ve ben ne yaptım diye sorguluyorlar.

Gençler çocukluklarınıda, gençliklerinide doya doya yaşamalı, evlilik nasılsa olur

Son düzenleme:
canım daha o kadar gençsin ki...

2 gönül bir olunca samanlık seyran olur sanıyorsun... git yaşa o zaman kutuplarda.. demişsin ya kutuplarda bile yaşarım diye..

6 ay sonra buraya bir konu daha açarsan hiç şaşırmam..

Konunun face olduğunu düşünüp kafası karışanlar, gerçekmiş gibi cevap versin; zira gerçekse 18 yaşındaki bir kızın onuru incinir.

Her durumda hata yapmak üzere olan bir genç kız var, kırıcı yorum, yıkıcı kararlar verilmesine neden olabilir.

Bu konu gerçek değilse bile bu durumu yaşayan onlarca genç var, belki bir cümlesi geri döndürmeye yeter.

kaçç tabi kaç hatta durduğun kabahat.seven adam sana kaç der mi ara bulmaya çalışır kolay yolu herkes seçer sonra bin pişman olursun..daha ikinizde sorumluluk sahibi insanlar değilsiniz tek başına yuva kurmak kolay mı?

Erkekler geç olgunlaşır.böyle hataya düşmeyin sakın.anlıyorum sevginizi..ama sabır gerek askerden gelsin bi işe girsin zaten seninde ailenin gözüne girmiş olur.bu arada sende okuluna devam edersin.evlenmek için bu kadar aceleye gerek yok.olucağı varsa olur elbet önüne geçemezsin.bir kez daha düşünün.kaçsanız napıcaksınız.kavgalar gürültüler başına kalkmalar olmayacakmı zannediyorsun.erkek için kolay ama bir kız için erkek ailesine verilebilecek en kuvvetli laf edilecek olay.zaten kafaya koymuşsanız bin kişide konuşsa nafile...son pişmanlık işe yaramaz sonra.

Kendi ayaklarin uzerinde durabiliyosun galiba
Hmm ne kadar guzel benden bile kucuksun...
Yazik ediceksin guzelim yillarina hersey ask degil okulunu bitir ailenide ikna edersin zaten
Aama olmuyo diye aglayarak ailenin yanina gelmeye meraklisin galiba..
Biraz su forucmda bu konulara goz atmayi dene bence

İnşallah fake'tir. Ama hayatın gerçekleri bunlar.
Eğer gerçekten kaçmaya niyetlenen kızlarımız varsa, bu yazılanları okuyup vazgeçer dilerim.

Canım yazdıklarını bi nefeste okudum çünkü içimden inşallah kaçmakla böyle bir yanlışyapmamıştır dedim bak yaşın daha çok genç hem önünde daha neler vardır kimbilir yani ben sevdiğinden vazgeç onu bırak filan demiyorum ama iyi düşün aile bir daha bir araya gelmez bence iyi düşün taşın anneni babanı düşün seni 18 yaşına kadar tertemiz pırıl pırıl bir genç kız olarak yetiştirmişler onları düşün ailene haksızlık etme asla eğer bana sorarsan canım ailemmi sevdiğim adammı ikisinin arasında kaldım dersen ben derimki ailen ailen ailen.ilerde sende aile sahibi olunca anlarsın anneni babanı bence asla kaçma bu fikri aklından çıkar hem sevdiğinde çok gençmiş o yaşta ailesiyle nasıl baş edebilir nasıl ailesini bir kerede silebilirki .imkansız olmaz yani nereye kadar küslük olacakki.bence aileni düşün geleceğini düşün telli duvaklı baba evinden annenin elini öperek iyi dileklerle uğurlanacağın o günleri düşün ve ailene haksızlık etmeinan ilerde pişman olursun ve bu kez sana uzanan el olmaz.

bence kaçmak büyük bir çocukluk olur ikinizde daha çok gencsiniz bence acele etme canım biraz daha bekleyip gelişmelere göre karar veririsiniz. davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir derler suan siz bu durumdasınız

İnşallah fake'tir. Ama hayatın gerçekleri bunlar.
Eğer gerçekten kaçmaya niyetlenen kızlarımız varsa, bu yazılanları okuyup vazgeçer dilerim.

insanlar tuhaflaştı iyiden yaa...anlatamıyorsun ki baksana kutuplarda yaşarmış gelde ikna et...bazı şeyleri illa yaşayıp mı görecekler hiç ders çıkarmıyorlar başka hayatlardan

Aynı yaştayız çooook kaçalım teklifi geldi bana . kusura bakmada salaklaşma otur oturduğn yerde kaçıp napıcaksın kızım sen ?
Ortada bırakır sıkılır bunalır boşanırsınız yazık olur sana !!
Ailesi sevmiyosa baştan bitmiş zaten. Erkek evlendikten sonra ailesine bağlanıyor. Ufak hatanda annem haklıymış diyecek !!
Saçmalama aklın varsa babanın evinde oturursun . erkekmi kalmadı 1 ay ağlar geçer. Bunun ilersini düşün bak aynı yaştayız 2.5 senelik sevgilimi terkettim hala da çabalıyor .. kaç defa kaçalım bilmem ne asla ve asla böle bişeye kalkışmadım düşünmedim.
SEnde kaçarsan bilmiyorum artık kaçanların sonunu görüyoruz

daha 18 yaşındasın yolun başında..
aşk sevgi bunları yaşaman çok normal ama önce okulun mesleğin ailen..
zaman bırak bakalım eğer seviyorsa kendi ailesinide senin ailenide yatıştırıp kabul ettirir bekler...
sonradan çokkk pişman olacağın şeyi sakın yapma

aman kardesşim yaa.. ben seni anlayabiliyorum bende erken yaşta evlendim ama ailelerle evlenmicez ki biz onlar önemsiz diye bişey yok onlar o kadar çok etkiliyorki evliliği. çocugun işi warmı sanırım yok .hayat standartlarını aşağıya çekme bence. bak benm eşimin ailesi beni evlatları bellediler.iki taraftan da sıkıntımız yok şimdi bebeğimizde olcak ona rağmen evlilikte ne kadar sıkıntılar oluyo bende evlenmeden önce aman ne sıkıntısı war diyodum . herşeye sahipken ben sıkıntı çekiyosam sen gerçekten çekersin . anne baba desteği çok önemli inan evlendikten sonra anneni babanı çok özlüyosun yapma.. yaşıtın olarak umarım beni dikkate alırsın .sevgine saygı duyuyorum ama inan sevgi bitiyo diyemem ama başka şeyler daha ön plana çıkıyo bi süre sonra ne kadar seversen sev..

kardeşim 17 yaşında bi sevgilisi vardı. ayrıl dedim ayrılmadı, küstüm neler ettim yok tınlamıyo

en sonunda bi tokat patlattım,hakkım helal değil sana dedim. çünkü evladım gibidir elimde büyüdü

ayrıldı tabi... sürekli ders çalıştırdık, içten içe çok kinliydi bana hisediyordum

ilk yılında yerleşemedi. 2. yılında yerleşip ünv.ortamını görünce eve gelip abla iyi ki vurmuşsun,sen çok haklıymışsın dedi

onun arkadaşları hala dersaneye gidiyor. hepsiyle kesti ilişkisini

şu an 19 yaşında ve çok başarılı benim kuzum

sizin bir büyüğünüzün, gerekirse zorla, sizi ikna etmesi lazım. yazık çok üzüldüm size

kardeşim yerine koyunca öyle...

fake make kardeşim ya doğruysa ?
Biz yorumumuzu yazalım da gerçekse arkadaşımız düşünsün.
Fake yorumlarıda bana saçma geliyor ya ?!
Bide sayfasına girip mesaj sayısına mı baktınız tövbe yarabbi ya

Eğer benimle evlenirsen mutlu olamazsın , annem sana sürekli laf dokundurur.. Benimle oldugun için hep acı çekersin, kendine yakısan birini bulcağına emnim onalrın ailesi seni ister ve sen daha mutlu olursun ama benim ailemle olmaz hep ağlarsın .. İleride acı çekmendense şimdi çekmen daha iyi.. gibi seyler söyledi. .

sevgılının sana attıgı mesaj mantıklı.. sana bı abla tvsıyesı aılenı arkada bırakıp kacma.. kayınvalıden senı asla kabullenmıck cunku daha sevgılını de yası kucuk senden bıkacak bırgun o da cocouk denecek yasta mantıklı ol guzelım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…