Mantık evliliği yapacaksınız, önem verdiğiniz nokta bu ise bence açık açık sorun. Sizin için önemli olduğunu belirtin. Böyle kendi kendinize kurarsanız huzursuz olursunuz. Sorun, cevabınızı alın ve ondan sonra ne düşüneceğinize bakın. İnanın bana kendi kendine düşünmek kadar zor bir şey yok :)[/QUOT
Evet nasıl bir mantıksa konya dan antalya ya gideceğim :)) evlenince ilk 1 hafta konya da kayınvalide yanında kalacağım (sanırım canımı sıkan diğer hususta bu) :)) tek tek ayrı ayrı öyle şeylere takılıyorum ki evlilik için daha zamanım var olmamışsın elif diyorum sonra yaşın 27 ne zamanı namaz konusunu soracağım haklısınız :)) öyle stresliyim ki bugün ya evet ya hayır diyeceğim dua edin lütfen :)
Bu acik kapali degil senin kafanda ki sorular sadece kimse yargilamamali bence seni. Kafanda ki sorulari sor ve cevap iste bu sadece namaz degil mesela ev konusunda konus rahatsiz eden icini kemiren ne varsa sor konus. Cunku evlendikten sonra o sorularin cevaplarini gorursun ve bu belki de seni mutlu etmicek cevaplardir. :) hayirlisi olsun de bir yerden sonra hayirliysa kafanda ki sorularin cevaplarida seni tatmin ederse ohh ne ala :) mantik evliligi kotu bir sey degil. Cogu yapilan arastirma falan hep bu gorucu usulu evliliklerin daha uzun omurlu oldugunu soyluyor. Tabi aksi de vardir. Icini ferah tut. Hayirli olsun simdiden
Canım tek kriterin bu olması tehlikeli bence.
Canım bu senin en önemli kriterin olabilir ama trk olmamalı. Mesela neden bşr hafta kv ile yaşayacaksın? Namaz meselesini senin için ne kadar önemli olduğunu belirterek sorabilirsin veya öyle bir buluşma ayarla ki mesela öğle namazı ve ikindi arası olsun böylece kendin görğrsün kılıyor mu?Sizde haklısınız fakat benimde en büyük zaafım bu :/ anne baba ayrı bir çocuk olarak korkularım beni hep manevi yöne itiyor ve yanlış bir karar almaktan çok korkuyorum...
Madem gorucu usulu aklına takılan herseyı tabıkı soracaksın sonucda onu tanımıyorsun. Tanısmadan mantık evlılıgı olacaksa sende o da aklınıza takılan sızın ıcın onemlı olan herseyı sorun ve cevabın senı gecıstırmek ıcın degılde gercek olduguna emın ol derım bence
Bu arada bende Antalyadayım. Derımkı son kararını onun antalyadakı yasantısınıda gorup oyle ver. Antalyada aılesı ıle beraber yasıyorsa eger sızde aılecek bır hafta sonu zıyarete gelın mesela 4 saat sonucda arası
Canım bu senin en önemli kriterin olabilir ama trk olmamalı. Mesela neden bşr hafta kv ile yaşayacaksın? Namaz meselesini senin için ne kadar önemli olduğunu belirterek sorabilirsin veya öyle bir buluşma ayarla ki mesela öğle namazı ve ikindi arası olsun böylece kendin görğrsün kılıyor mu?
Canım bunlar çok önemli şeyler değil bence kabul etmeyebilirsin. İlk haftayı kv ile geçirmek istememen çok doğal. El öpüleceği zaman eşinle gelirsiniz konyaya. Bu fikşrlerine şimdiden saygı duyulmuyorsa evlendikten sonra hiç duyulmaz bunun bilincinde ol.
duygular ve sevgi olmadan bir evlilik nasıl yürür anlamıyorum ben.
bunun cinselliğide var. sevmeden cinsellik. zor. iyi düşünün. ben bir şey hissetmeden elimi bile tuturamazdım.
Biraz tanımak için zaman verin kendinize.
Dini hassasiyetinizi anlıyorum fakat diğer şartlarda huzuyunuz için bunun kadar önemli.
Bilmediğiniz bir yere gideceksiniz, aileniz yanınızda olmayacak.
Bence şartları iyi değerlendirip, gözlemlemek için biraz daha tanımalısınız birbirinizi.
Beş vakit namazında olan ama evliliğinde mutsuz olan bir sürü insan var bunu gözardı etmeyin lütfen.
merhabalar ..öncelikle seçiminiz her ne olursa olsun inşaallah hakkınızda en hayırlısı olsun..
namaz konusunda haklısınız bende eşimde mesela namaz kıldığımızda daha mutlu huzurlu oluyoruz ama çoğu zaman kaçırıyoruz yada dünyalık hevesi maalesef unutup gidiyoruzçabalıyoruzz inşaallah bizde vaktini kaçırmayan bir çift oluruz tekrar..
sizin de kıstaslarınızdan birinin bu olması muhteşem ama sadece bu olmasın..yani umarım tanıyacak kadar zaman nianlı sözlü vs kalırsınız..aman 2 ,3 ayda bikaç görüşmeyl evlenmeyin kavun değilki bu biçok özelliğini 8olumsuz)sizden saklamaya çalışır doğl olarak kimse ayranım ekşi demez..tamam görücü usulü istemişsinizde yinede biraz konuşun bakalım kafalar muhabbetiniz uyuşuyormu bir ömür o insanın yüzüne bakıp sohpet muhabbet edeceksiniz bu önemli..yangından mal kaçırmıyosunuz bence şu zamanda pat diye atlamayın derim
sevgiyle kalın:130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?