Selam arkadaşlar yıllardır takip ediyorum siteyi kısmen herkesi tanıyorum :) İlk konum ve gerçekten yardıma ihtiyacım var... Bana görücü geldi olumlu cevap verdim ama içimi huzursuz eden bir şeyler var ne olduğunu bilmiyorum belki evlilik korkusudur... Aile örtülü çocuk cemaatten diye olumlu baktım maaşını evini arabasını sormadım görsel olarak da hayalimin yanından geçmiyor inançlı olsun huzur olsun tek istediğim bu... neyse sohbet ediyorduk dedim ki farzını yapmayan biriyle zaten evlilik düşünmem gibi bir cümle kurdum sonra sen namaz kılıyorsun değil mi dedim bana geç olsa da kılıyorum dedi... biraz kekeledi... sanki yalan konuşuyor gibi hissettim...günahını da almak istemiyorum...ama çok huzursuzum...özellikle belirtmek istiyorum:herkesin inancı kendisine uygulasa da uygulamasa da kimse dört dörtlük değil fakat ben maaş ev ya da araba yerine ibadet istedim o yüzden inanç konusunda söylediklerime olumsuz yönde takılmamanızı rica ediyorum... ve bugün görüşeceğiz evlenmek de istiyorum ama bir tarafım acele ediyorsun diyor diğer taraf görücü usulü evlenme isteyen sendi elif diyor... ben konya'dayım antalya'ya gelin gidecem olursa yaşımda 27 :)) çok karışık yazdım farkındayım ama kafamda daha deli sorular var :)) cevaplarınızı dört gözle bekliyorum
Aslinda burda bir degil,bircok tartisilacak konu var.
Örnegin, ne kadar iyi niyetli düsünsende ne diye maasini falan sormazsin?Anladim iyi niyetlisin, ama 1400 lü yillarda yasamiyoruz.Sunu anlatmaya calisiyorum.Bastan o kadar ödün verilip , iyi niyet gösterildiginde ,pek kiymet bilene denk gelmedim.
Görücü usulüne hic karsi degilim, cünkü arkadas aracligiyla tanismaktan farki yok, ikisinde de bulusup yalniz konusulduguna göre bence ayni sayilir.
Ama bana evlenmek icin evleniyormussun gibi geliyor,yani yasim 27 oldu hadi artik evleneyim gibi.
Icine sinmiyorsa gercekten evlenme, hatta evlenme bu kisiyle ,yazdiklarini bir oku,sende farkedeceksin,olumlu pek birsey yok senin icin sanki.
Hakkinda hayirlisi olsun,umarim mutlu olursun
Selam arkadaşlar yıllardır takip ediyorum siteyi kısmen herkesi tanıyorum :) İlk konum ve gerçekten yardıma ihtiyacım var... Bana görücü geldi olumlu cevap verdim ama içimi huzursuz eden bir şeyler var ne olduğunu bilmiyorum belki evlilik korkusudur... Aile örtülü çocuk cemaatten diye olumlu baktım maaşını evini arabasını sormadım görsel olarak da hayalimin yanından geçmiyor inançlı olsun huzur olsun tek istediğim bu... neyse sohbet ediyorduk dedim ki farzını yapmayan biriyle zaten evlilik düşünmem gibi bir cümle kurdum sonra sen namaz kılıyorsun değil mi dedim bana geç olsa da kılıyorum dedi... biraz kekeledi... sanki yalan konuşuyor gibi hissettim...günahını da almak istemiyorum...ama çok huzursuzum...özellikle belirtmek istiyorum:herkesin inancı kendisine uygulasa da uygulamasa da kimse dört dörtlük değil fakat ben maaş ev ya da araba yerine ibadet istedim o yüzden inanç konusunda söylediklerime olumsuz yönde takılmamanızı rica ediyorum... ve bugün görüşeceğiz evlenmek de istiyorum ama bir tarafım acele ediyorsun diyor diğer taraf görücü usulü evlenme isteyen sendi elif diyor... ben konya'dayım antalya'ya gelin gidecem olursa yaşımda 27 :)) çok karışık yazdım farkındayım ama kafamda daha deli sorular var :)) cevaplarınızı dört gözle bekliyorum
Mantık evliliği yapacaksınız, önem verdiğiniz nokta bu ise bence açık açık sorun. Sizin için önemli olduğunu belirtin. Böyle kendi kendinize kurarsanız huzursuz olursunuz. Sorun, cevabınızı alın ve ondan sonra ne düşüneceğinize bakın. İnanın bana kendi kendine düşünmek kadar zor bir şey yok :)[/QUOT
Evet nasıl bir mantıksa konya dan antalya ya gideceğim :)) evlenince ilk 1 hafta konya da kayınvalide yanında kalacağım (sanırım canımı sıkan diğer hususta bu) :)) tek tek ayrı ayrı öyle şeylere takılıyorum ki evlilik için daha zamanım var olmamışsın elif diyorum sonra yaşın 27 ne zamanı namaz konusunu soracağım haklısınız :)) öyle stresliyim ki bugün ya evet ya hayır diyeceğim dua edin lütfen :)
Neden 1 hafta kayınvalide yanında kalıyorsun ki?
O 1 haftayı balayında geçirsenize. Gidin bir otelde kalın sonrada evinize geçin.
Bu senin en özel 1 haftan olacak ne işin var kv yanında?
Lütfen kendinize biraz acıyın bu kadar kolay teslim olmayın erkeklere ve ailelerine. Sen kız tarafısın şartını koy '' hayır de ben kv yanını istemiyorum 1 hafta balayı istiyorum onuda otelde geçirelim'' de.
Bugünler geri gelmiyor geriye dönüp baktığında sadece pişman oluyorsun.
İnsan bir defa evleniyor.
Allah gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?