Sizi anlıyorum, benzer sebepten yıllar önce çok sevdiğim sevgilimle severek ayrıldık, aileler istemiyordu zaten biz de farkına vardık çok fark vardı. Aslında iki aile de köylüydü ama biri batıda diğeri doğuda. Düşündüm taşındım bir türlü iki aileyi yanyana düşünemedim mesela düğün sırasında, kimse yanlış anlamasın küçümsediğimden değil asla, öyle olsa oğullarını sevmezdim, inanın annesini tanımadan bile çok sevmiştim, ama hani o etraf ne der klişesi varya işte o çok menem bir şey. O kendi memleketinden biriyle evlendi, ben de kendi kültürümden biriyle. Mutludur herhalde, ben mutluyum çok şükür. Senin soruna gelince de benimki tercihti, ama evlilik olunca kader midir seninki ben de bilemiyorum.
Şunu söyleyim bir de, zor süreçleri geçmişsiniz evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş, ayrılırsanız daha mutsuz olursunuz gibime geliyor, eşinizle mutluysanız bırakmayın onu, insanların da size bir kötülüğü yok neticede. O kadar sorumsuz eşler var onları düşünün, ya da ayrıldıktan sonra karşınıza çıkacak insanların ne kadar güvenilmez olabileceğini. Siz eşinizin ailesini olduğu gibi kabul edin, onlar da sizi olduğunuz gibi kabul ediyorlarsa mutsuz olmaya gerek yok, garip huyları da yoktur umarım, olunca da belirtin rahatsız olduğunuzu, size karışırlarsa güzelce anlatın, eşiniz destekse eğer çözülmeyecek sorun yok. Sevgiler.