- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Sana diyebilecegim tek sey. Araya kim girerse girsin dinleme. Elalem ne derse desin umursama. 2.nci evliliginde bitiyor herkes ne diyecek diyede dusunme. Cunku yasayan ceken bilir onu. Herkes ayrilmak icin evlenmiyor cunku. BIR AN EVVEL BOSAN KURTUL O ADIDEN..Keşke 2. Şiddette rapor alsaydım. Ablası girdi araya ona kızdı. Tekrar dene falan filan. Bana geçen gün bir de utanmadan ne dese beğenirsiniz. Ablasına yemin etmiş bana vurmayacağına da . Allah müstahakını versin inşallah.
Çok doğru. Zamanında akıl verip acele ettirenler nerde şimdi. Kendi derdinde herkes. İte kaka nereye kadar ya.Millet biliyormu evin içinde neler yaşadığını bilseler ne yapacaklar hiçbir şey herkes kapısını kapatır sen kalırsın kendi derdinle başbabaşa hiç olmazsa şu herifden ayrılırsan azıcık aşım kaygısız başım diyerek yaşar gidersiniz
Aynen bende böyle düşünüyorum. Malzeme ortada onun bunun araya girmesiyle nereye kadar. 2 gün iyi 3. Gün yine aynı şeyler. Bıktım ve yoruldum artık. Daha bana söylediklerini yazmadım insan katil olur o derece.Sana diyebilecegim tek sey. Araya kim girerse girsin dinleme. Elalem ne derse desin umursama. 2.nci evliliginde bitiyor herkes ne diyecek diyede dusunme. Cunku yasayan ceken bilir onu. Herkes ayrilmak icin evlenmiyor cunku. BIR AN EVVEL BOSAN KURTUL O ADIDEN..
Var tabiki evlendiğime pişman olduğumu ifade etmeye başladım. Pisliği yapıyor yapıyor ben restimi çektiğimde bakıyor pabuç pahalı, sırnaşık sırnaşık geliyor ben pişman değilim... O zaman da ben uzak dur benden diyorum. kedi fare oyununa döndü ya. Huysuz ötesi, hasta ruhlu.Bosanmayi dusundugunuzden haberi varmi peki ? Ruh hastasi zarar vermeye kalkmasin elleri kirilsin ayrica hayvan bu erkekler ya birdaha bisey yaparsa gercekten verin savciliga adi herif
Aynen takıntı ötesi . 2. Şiddette akşamüstü eve gelmedim hemen ablasını aramış. Eve gelmiyor diye. Ablası beni aradı ben de anlattım kadın şok oldu. Sonrasında Çok pişmanmış bensiz olamazmış, bensiz ölürmüş. Ben böyle hastalıklı bir ilişki istemiyorum dedim.Eşiniz takıntılı birine benziyor sizi rahat bırakır mı boşanmak isteyince
Anlaşmalı bosanalim.
Yoksa is yerinde herkese rezil ederim seni de.
Bir daha döverse darp raporu al.
Bununla rezil olmaktan korkar.
Maalesef bu yanlıştan dönmek en doğrusu.
Üzüldüm sizin için..
Allah kolaylik versin.
Böyle erkeklerden çok varmış bunu öğrendim . benim eşim de ablası bı arar beni şikayet ederdi . bana söylenmiycek laflar söyleyip eve gel barışalım seni seviyorum derdi. Ne şansızizAynen takıntı ötesi . 2. Şiddette akşamüstü eve gelmedim hemen ablasını aramış. Eve gelmiyor diye. Ablası beni aradı ben de anlattım kadın şok oldu. Sonrasında Çok pişmanmış bensiz olamazmış, bensiz ölürmüş. Ben böyle hastalıklı bir ilişki istemiyorum dedim.
Bir ssvgiyle evlenmedim zaten biraz hoşlanma biraz mantık. O yüzden üzüleceğimi sanmıyorum. Sadece kendime yaşadıklarıma üzülürüm. Hayatım zaten zordu daha da zorlaştırdı aşağılık herifÇekmek zorunda değilsin çalışıyorsunuz sanırım eskiden hep omü vardı hayatında hayır bu kadar kızgın üzgün ruh halin yoktu herhalde ? sen zaten onu çoktan gözündende gönlündende çıkartmışsın onun için ayrılsan üzülmezsin diye düşünüyorum
Evet bende böyle düşünmeye başladım artık. Büyük konuşmayayım bir daha evliliğe tövbe. Rabbim bana iki melek emanet etti onlar için yaşamalıyım bından sonra. Şükürler olsun işim var. Rabbim hayırlısını versin inşallah .Sunu anladimki.. bi insanin kaderinde ne varsa o! Istersen 40 koca degistir farketmez...bu adamdan bosanirsan bi daha evlenme sana tavsiyem ne guzel calisiyomussunda.. ne gerek var milletin dirdirini cekmeye?
Allah yardımcınız olsun ama bence bu kişiyle ayrılın her şey den önce çocuğunuz için2 çocuğumla yeni bir evlilik yaptım. (Aldatılma nedeniyle boşanmıştım. )Dışarıdan tanıdığım kadarıyla neşeli, hoşgörülü, anlayışlı görünen adamın içinden resmen canavar çıktı. Birkaç aylık bir evlilik ama ilk haftadan 2 kere fiziksel sayısız da psikolojik şiddet gördüm. En yakın arkadaşıma kendi elimle nikahıma gelme dedim. Başkalarının yanında çok iyiyiz pozlarında ama evde işkence yaşıyorum. Kapris, aşağılık kompleksi, çocuklarımla ilgilenmeme kıskançlık. Nedir bu çektiklerim artık yoruldum. İsyan etmek de istemiyorum. Elalem ne der ıvır zıvırı da geçtim artık. Dün bardağı taşıran son nokta. Çocuklarımın yanında uyuyup kalmışım gecenin 1inde uyandırıp surat. Yok telefonla gece face de ne işim varmış. Telefonumu kurcalamalar. Banka şifremi yazdığım yerden görüp banka hesabıma bakmalar. Artık haddini fazlasıyla aştı bu kişi. Aldığı maaşın yarısından fazlası eski borçlarına gidiyor. Yine ses etmiyorum. Çocuklarıma babalık yapar mı, Mutlu olur muyum diye evlendim ama gerçekten aynı eve girmeden gerçek yüzlerini belli etmiyor böyle kişiliksizler.çok yoruldum artık. Ayrıntılar çok fazla girmek istemiyorum ama gerçekten yoruldum. Dertleşmeye, makul bir yol gösterecek olan birine öyle çok ihtiyacım var ki. Aynı yerde çalışıyoruz, evlendiğimizi bazı insanlar yeni duyup tebrik ederken ben boşanmayı düşünüyorum....
İşte genç olunca belki özenmiştir mutlu yuvam olsun vs diyede sağdan soldanda aklını karıştıranlarda olunca ya iyi çıkarda bende mutluluğu yakalarsam demiş olabilr hem niye olamasın doğru insan doğru zaman olursa ama bu maalesef amorti çıkmışSunu anladimki.. bi insanin kaderinde ne varsa o! Istersen 40 koca degistir farketmez...bu adamdan bosanirsan bi daha evlenme sana tavsiyem ne guzel calisiyomussunda.. ne gerek var milletin dirdirini cekmeye?
Ben kimseyle flort etme demedim.. ya da illa resmiyette evlenmek gerekmiyor.. cocuk olmasa gene evet zaten konu sahibi kendiside acele ettigini soyluyor...olmayacak sey degil 2. Evliligin mutlu evlilik olmasi cocuklar oldugu halde.. ama cok zor benceİşte genç olunca belki özenmiştir mutlu yuvam olsun vs diyede sağdan soldanda aklını karıştıranlarda olunca ya iyi çıkarda bende mutluluğu yakalarsam demiş olabilr hem niye olamasın doğru insan doğru zaman olursa ama bu maalesef amorti çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?