Kaderim mutsuzluk mu

Sana diyebilecegim tek sey. Araya kim girerse girsin dinleme. Elalem ne derse desin umursama. 2.nci evliliginde bitiyor herkes ne diyecek diyede dusunme. Cunku yasayan ceken bilir onu. Herkes ayrilmak icin evlenmiyor cunku. BIR AN EVVEL BOSAN KURTUL O ADIDEN..

Çok doğru. Zamanında akıl verip acele ettirenler nerde şimdi. Kendi derdinde herkes. İte kaka nereye kadar ya.

Aynen bende böyle düşünüyorum. Malzeme ortada onun bunun araya girmesiyle nereye kadar. 2 gün iyi 3. Gün yine aynı şeyler. Bıktım ve yoruldum artık. Daha bana söylediklerini yazmadım insan katil olur o derece.

Bosanmayi dusundugunuzden haberi varmi peki ? Ruh hastasi zarar vermeye kalkmasin elleri kirilsin ayrica hayvan bu erkekler ya birdaha bisey yaparsa gercekten verin savciliga adi herif

Bosanmayi dusundugunuzden haberi varmi peki ? Ruh hastasi zarar vermeye kalkmasin elleri kirilsin ayrica hayvan bu erkekler ya birdaha bisey yaparsa gercekten verin savciliga adi herif
Var tabiki evlendiğime pişman olduğumu ifade etmeye başladım. Pisliği yapıyor yapıyor ben restimi çektiğimde bakıyor pabuç pahalı, sırnaşık sırnaşık geliyor ben pişman değilim... O zaman da ben uzak dur benden diyorum. kedi fare oyununa döndü ya. Huysuz ötesi, hasta ruhlu.

Eşiniz takıntılı birine benziyor sizi rahat bırakır mı boşanmak isteyince
Aynen takıntı ötesi . 2. Şiddette akşamüstü eve gelmedim hemen ablasını aramış. Eve gelmiyor diye. Ablası beni aradı ben de anlattım kadın şok oldu. Sonrasında Çok pişmanmış bensiz olamazmış, bensiz ölürmüş. Ben böyle hastalıklı bir ilişki istemiyorum dedim.

Hatta ilk olaylarda ben boşanıcam dediğimde ölün çıkar burdan demişliği de var. Hepsi blöf. Ödlek.

+1
Kesinlikle boyle yapmalisin
Hatta kayda mi alirsin hakaretlerini naparsin bilmem
Ama gozunu korkut
Hatta kim ne derse desin ya cok mu onemli
O elalem mi yiyor sanki dayagi
Tez elden kurtulun bu adamdan ..

Böyle erkeklerden çok varmış bunu öğrendim . benim eşim de ablası bı arar beni şikayet ederdi . bana söylenmiycek laflar söyleyip eve gel barışalım seni seviyorum derdi. Ne şansıziz

Çekmek zorunda değilsin çalışıyorsunuz sanırım eskiden hep omü vardı hayatında hayır bu kadar kızgın üzgün ruh halin yoktu herhalde ? sen zaten onu çoktan gözündende gönlündende çıkartmışsın onun için ayrılsan üzülmezsin diye düşünüyorum

Bir ssvgiyle evlenmedim zaten biraz hoşlanma biraz mantık. O yüzden üzüleceğimi sanmıyorum. Sadece kendime yaşadıklarıma üzülürüm. Hayatım zaten zordu daha da zorlaştırdı aşağılık herif

Sunu anladimki.. bi insanin kaderinde ne varsa o! Istersen 40 koca degistir farketmez...bu adamdan bosanirsan bi daha evlenme sana tavsiyem ne guzel calisiyomussunda.. ne gerek var milletin dirdirini cekmeye?
Evet bende böyle düşünmeye başladım artık. Büyük konuşmayayım bir daha evliliğe tövbe. Rabbim bana iki melek emanet etti onlar için yaşamalıyım bından sonra. Şükürler olsun işim var. Rabbim hayırlısını versin inşallah .

Allah yardımcınız olsun ama bence bu kişiyle ayrılın her şey den önce çocuğunuz için

Sunu anladimki.. bi insanin kaderinde ne varsa o! Istersen 40 koca degistir farketmez...bu adamdan bosanirsan bi daha evlenme sana tavsiyem ne guzel calisiyomussunda.. ne gerek var milletin dirdirini cekmeye?
İşte genç olunca belki özenmiştir mutlu yuvam olsun vs diyede sağdan soldanda aklını karıştıranlarda olunca ya iyi çıkarda bende mutluluğu yakalarsam demiş olabilr hem niye olamasın doğru insan doğru zaman olursa ama bu maalesef amorti çıkmış

Ben kimseyle flort etme demedim.. ya da illa resmiyette evlenmek gerekmiyor.. cocuk olmasa gene evet zaten konu sahibi kendiside acele ettigini soyluyor...olmayacak sey degil 2. Evliligin mutlu evlilik olmasi cocuklar oldugu halde.. ama cok zor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…