- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Kendi babaları zevkinde sefasında olduğu hiçbir zaman babalık yapmadı. Kendisi daha önce evlenmemiş, sanırım uyumsuzluğunu bildiği için evlenmemiş 42 yaşına kadar. Aynı kurumda 2 yıldır çalışıyoruz birlikte. Ancak dışarıya hep olumlu yönlerini göstermeyi iyi beceriyor. Gerçek yüzünü evlenince ortaya koydu.Çocuklarınıza babalığı kendi öz babaları yapsın bir zahmet... Kendisi daha önceden evlilik yapmış mı ? Ne kadar sürede tanıyıp evlendiniz ?
Evet ne yazık ki ben de böyle düşünüyorum. Bir gelecek göremiyorum bu kişiyle.Ayrılın gitsin ben bu adamla bir son göremedim.
Evet evliliğin ilk haftasından beridir bu adamla çocuklarımı aynı ortamda tutmamam gerektiğini düşünüyorum.Fiziksel şiddet var diyorsunuz . Lütfen çekmeyin bu adamı bu kötülüğü yapmayın kendinize. Böyle bir adamla çocuklarınızı büyütmek istediğinize emin misiniz.
Evet arkadaşımla ilgili hadsizliği nikaha birkaç gün kala ortaya çıktı ve ne yazık ki olmaz olası kim ne der korkusu nedeniyle gemileri yakamadım. Aslında ipuçlarını vermeye başlamıştı. Çocuklarıma dokunamaz, dokunduğu anda kapının önünü anlayacağı dilde gösteririm. Çocuklarıma davranışlarını sürekli gözlemliyorum ve en küçük yanlışında ne olacağını biliyor. o kim ki çocuklarımdan önce gelsin. Allah korusun.en yakın arkadaşınıza "nikaha gelme" demişseniz, bu baskıyı görmüşseniz uyanmanız gerekirdi aslında.
neşeli ve "hoşgörülü" olmadığını anlayabilirdiniz sanırım.
tabi olan olmuş.
yolun sonu aydınlık görünmüyor.
çocuklarınızı ezdirmeyin elin adamına ne olur.
Kişilikli, Allah inancı olan, anne babalığın doğurmak değil emek vermek olduğunu bilen bir adam olsaydı, kendi kağıt üzerindeki babalarından bile baba olurdu. Ama o adam değilmiş. Yaşım 38. Çocuklarım öz olmasa da bir baba sevgisi, ilgisi görsünler diye düşünmüş ve iyi olacağını tahmin etmiştim ama yanılmışım...yabancı biri ne kadar babalık yapabilir ki. yaşınız kaç bilmiyorum ama keşke evlenmeseydiniz. ya da çocuklarınız büyüyüp kendi ayakları üstünde durunca yani ikinci baharında evlenseydiniz. hayırlısı olsun hakkınızda.
Cok duzgun yazmaya calisacagim zira aklimdan gecenleri yazarsam degil banlanmak siteden atilirim
En yakin arkadasiniza nikaha gelme dediniz ama bu adamin gercek yuzunu goremediniz oyle mi?
Iki tane evladiniz var ama size fiziksel siddet uygulayan adamla bu cocuklari ayni evde tutmaya devam ediyorsunuz oyle mi?
Halden anlamayan konusmasin falan dersiniz diye de aciklama yapiyim , ikinci evliligimi yaptim , ilkinden bir oglum var
Evlenme teklifi aldigimda tek bir sozum vardi , once evladim gelir , ne sen ne baskasi dunya bir yana oglum bir yana , onu uzmeyeceksen , hep onun tarafinda olacagimi kabulleneceksen evlenelim dedim
3 senedir evliyiz cok sukur ogluma gercektrn babalik yapiyor ama sayet daha ilk haftadan bana fiziksel siddet uygulasaydi , sizin su soyledikelrinizin onda birini yapsaydi oglumla onu ayni cati altinda tutmaz saniyesinde basardim tekmeyi
Ne kendinize ne yavrulariniza yapmayin bunu , kendinize acimiyorsaniz o adamla ayni evde yasamak zotunda kalan cocuklariniza aciyin
Baska da birset demiyorum
Anlaşmalı bosanalim.
Yoksa is yerinde herkese rezil ederim seni de.
Bir daha döverse darp raporu al.
Bununla rezil olmaktan korkar.
Maalesef bu yanlıştan dönmek en doğrusu.
Üzüldüm sizin için..
Allah kolaylik versin.
Teknik olarak öyle evet.Zaten bir daha fiziksel şiddete yanaşamıyor. Aynen söyledim, bana bir kere daha vurursan savcılığa gidiyorum diye. Ondan tırsıyor artık. Anlaşmalı boşanmayı araştırdım, 1 sene evli kalma şartı varmış. Nasıl saçma bir kanundur anlayabilmiş değilim.
2 çocuğumla yeni bir evlilik yaptım. (Aldatılma nedeniyle boşanmıştım. )Dışarıdan tanıdığım kadarıyla neşeli, hoşgörülü, anlayışlı görünen adamın içinden resmen canavar çıktı. Birkaç aylık bir evlilik ama ilk haftadan 2 kere fiziksel sayısız da psikolojik şiddet gördüm. En yakın arkadaşıma kendi elimle nikahıma gelme dedim. Başkalarının yanında çok iyiyiz pozlarında ama evde işkence yaşıyorum. Kapris, aşağılık kompleksi, çocuklarımla ilgilenmeme kıskançlık. Nedir bu çektiklerim artık yoruldum. İsyan etmek de istemiyorum. Elalem ne der ıvır zıvırı da geçtim artık. Dün bardağı taşıran son nokta. Çocuklarımın yanında uyuyup kalmışım gecenin 1inde uyandırıp surat. Yok telefonla gece face de ne işim varmış. Telefonumu kurcalamalar. Banka şifremi yazdığım yerden görüp banka hesabıma bakmalar. Artık haddini fazlasıyla aştı bu kişi. Aldığı maaşın yarısından fazlası eski borçlarına gidiyor. Yine ses etmiyorum. Çocuklarıma babalık yapar mı, Mutlu olur muyum diye evlendim ama gerçekten aynı eve girmeden gerçek yüzlerini belli etmiyor böyle kişiliksizler.çok yoruldum artık. Ayrıntılar çok fazla girmek istemiyorum ama gerçekten yoruldum. Dertleşmeye, makul bir yol gösterecek olan birine öyle çok ihtiyacım var ki. Aynı yerde çalışıyoruz, evlendiğimizi bazı insanlar yeni duyup tebrik ederken ben boşanmayı düşünüyorum....
Üzüldüm adınızaKişilikli, Allah inancı olan, anne babalığın doğurmak değil emek vermek olduğunu bilen bir adam olsaydı, kendi kağıt üzerindeki babalarından bile baba olurdu. Ama o adam değilmiş. Yaşım 38. Çocuklarım öz olmasa da bir baba sevgisi, ilgisi görsünler diye düşünmüş ve iyi olacağını tahmin etmiştim ama yanılmışım...
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.Üzüldüm adınıza
Allah yardımcınız olsun.
Evet ne yazık ki. Gerçek yüzünü geç belli etti. Daha doğrusu evlilik başkalarının akıl vermesiyle çok kısa bir sürede oldu bitti. Bekleyelim dedikçe de kendisi acele etti. Gerçek yüzü ortaya çıkar da vazgeçerim diye korktu büyük ihtimalle.Eh çarşambanın geleceği salıdan belli olur sizin kocadansa bi halt olamayağı gibi .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?