Kaderim mutsuzluk mu

Aynen de söylediğiniz gibi olmuş ne yapmayı düşünüyorsunuz en azından korun bari seni bağlamak adına çocuk filan isteyebilir

Aynen de söylediğiniz gibi olmuş ne yapmayı düşünüyorsunuz en azından korun bari seni bağlamak adına çocuk filan isteyebilir
Onu da söyledi kaç kere. Daha 1 ayda çocuk demesi bile ilkel beyninin bir göstergesi. Sürekli sorun problem beyfendi kendi kanından çocuk istiyormuş. 1,5 aylık evlilikte yaşadığım kavgaların çatışmaların sayısını unuttum o derece. Nerdeyse hergün sorun, hergün kapris. Az önce telefonumu karıştırırken resmini gördüm iğrendim resmen. Rabbim affetsin bu kadar kısa sürede nasıl nefret ettirdiyse artık.

Bugün size yaptıklarını,yarın çocuklarınıza yaparsa vicdan azabı çekmez misiniz?
Madem çalışıyorsunuz,ayrılın bu adamdan.
Çocuklarınızın bir babası var zaten.
Bu adamdan baba olur mu onlara!!!
Size kocalık yapmayan adam,çocuklarınıza babalık yapar mı!!!

Adam seni nasıl allem etti kallem etti nikah masasına oturttu sanırım gözünü boyadı şimdide seni kendine bağlamak adına kendi kanından lafa bak ya ! Edepsiz adam senin çocukları saymıyor bile çocuktan ben bile iğrendim yarın birgün çocuklarına eziyette eder bu patavatsız !

Bildiğin kaba saba adam işte varsan baksan kendisine hayırı yoktur kaldiki konu sahibinin çocuklarına bi hayırı olsun yol yakınken kurtuldun kurtuldun inşallah böyle düşün vede üzülmeyin lütfen Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin

Kaderinizi mutsuzluk degil aslnda bu zamanda düzgün insan , içi dışı bir insan bulmak zor . Sizde tam tanımadan evlenmişsiniz onun da payı var . Konusmayı deneyin ne kdar faydası olur bilemiyorum ama sonucta yeni evlenmişssiniz hemen bosanmayı düşünmeyin bence bir süre deneyin konusun çözüm yolu bulmaya calısın olmazsa yolları ayırırsınız yapacak birşey yok

Ah aahh bir çıkış yolu bulsam yarın işlemlere başlarım amaaa toplumun gereksiz yorumları bundan da mı ayrılmış demekki sorun bunda, kimseyle geçinemiyor.... Onu da geçtim. Artı aynı işyerinde çalışıyoruz , şu an yer değişikliği yapmam imkansız. Offfff

Amin inşallah. Herşey bir sınav , Rabbim affetsin yanlış düşündüysem yanlış konuştuysam. Ama ne yazıkki bu adamla bir gelecek olmadığını ilk haftadan anladım.

Kimin ne diyecegini umursarsan yandin sen o zaman. Elalem mi yasiyor boyle serefsiz bir adamlada bilecekler. Kim ne derse desin. Bence bir an evvel bosan kurtul. Sana ve cocuklarina ilerleyen zamanlarda zarar verebilir. Cocuklarinin bu durumlari gormemesi daha iyi cunku. Cocuklarda bazi seyler yara gibi kaliyor. Psikolojileri bozuluyor.

Kesinlikle düşündükçe çıldırıyorum bana yaptığı fiziksel şiddeti çocuklarımın gözü önünde yaptı bir de aşağılık yaratık. Daha bu sabah yine tartışmaya şahit oldular ve gittiğinde kızım Dedi ki anne bu baba iyi baba değil , seni dövdü ağlattı . Onlara bunu yaşattığıma çok pişmanım çoookkk. İnanın aklım evlendiğimden beri allak bullak. Psikolojimi mahvetti saygısız kişiliksiz. Çekilecek bir yanı yok bu işin artık. Ailesi araya girdi yine bugün. Bir daha dene falan filan. Ya neyi deneyeyim kaçıncı kez deneyeyim.

Sabah defolup gitti çok rahatladım . Şu an başım çatlıyor ama içim rahat en azından. Ne tip bir psikopatmış yaa.eve gelmesini istemiyorum. Anahtarı değiştircem kanun önünde suçlu olucam. Off Allahım off bir çıkış yolu ver bana.

Denenecek bir seyi yok o serefsizin. Inan bak her seferinde o daha da siddetlisi olacak dozu artacak. Ve o masum yavrucuklar var ya o yasananlari hic unutmayacaklar. Ve boyle devam edersen o cocuklarin yaninda cocuklarin bile sorunlu birer birey olarak buyurler.

Evet ne yazıkki öyle. Tasarlayıp planlayıp bitirmeliyim bu işi. Yetti artık. Suratını bile görmek istemiyorum. Adam bildiğiniz ruh hastası ama kendisini dev aynasında görüyor. İlkel benlik seviyesini aşamamış, aşağılık kompleksini orman kanunlarıyla bastırmaya çalışan biri

Anneniz babaniz hayattami veya size yardim edecek birileri varsa bunu paylasin. Ve bir daha siddet uyguladiginda rapor alin. Alin cocuklarinizi cekin gidin. Siddet var diye rahatca bosanirsiniz.

Kendinede çocuklarına da iyilik yap kurtul şu herifden

Anneniz babaniz hayattami veya size yardim edecek birileri varsa bunu paylasin. Ve bir daha siddet uyguladiginda rapor alin. Alin cocuklarinizi cekin gidin. Siddet var diye rahatca bosanirsiniz.
Keşke 2. Şiddette rapor alsaydım. Ablası girdi araya ona kızdı. Tekrar dene falan filan. Bana geçen gün bir de utanmadan ne dese beğenirsiniz. Ablasına yemin etmiş bana vurmayacağına da . Allah müstahakını versin inşallah.

Kim ne derse desin millete bakacak olursan vay haline

Millet biliyormu evin içinde neler yaşadığını bilseler ne yapacaklar hiçbir şey herkes kapısını kapatır sen kalırsın kendi derdinle başbabaşa hiç olmazsa şu herifden ayrılırsan azıcık aşım kaygısız başım diyerek yaşar gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…