- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Aynen de söylediğiniz gibi olmuş ne yapmayı düşünüyorsunuz en azından korun bari seni bağlamak adına çocuk filan isteyebilirEvet ne yazık ki. Gerçek yüzünü geç belli etti. Daha doğrusu evlilik başkalarının akıl vermesiyle çok kısa bir sürede oldu bitti. Bekleyelim dedikçe de kendisi acele etti. Gerçek yüzü ortaya çıkar da vazgeçerim diye korktu büyük ihtimalle.
Onu da söyledi kaç kere. Daha 1 ayda çocuk demesi bile ilkel beyninin bir göstergesi. Sürekli sorun problem beyfendi kendi kanından çocuk istiyormuş. 1,5 aylık evlilikte yaşadığım kavgaların çatışmaların sayısını unuttum o derece. Nerdeyse hergün sorun, hergün kapris. Az önce telefonumu karıştırırken resmini gördüm iğrendim resmen. Rabbim affetsin bu kadar kısa sürede nasıl nefret ettirdiyse artık.Aynen de söylediğiniz gibi olmuş ne yapmayı düşünüyorsunuz en azından korun bari seni bağlamak adına çocuk filan isteyebilir
Adam seni nasıl allem etti kallem etti nikah masasına oturttu sanırım gözünü boyadı şimdide seni kendine bağlamak adına kendi kanından lafa bak ya ! Edepsiz adam senin çocukları saymıyor bile çocuktan ben bile iğrendim yarın birgün çocuklarına eziyette eder bu patavatsız !Onu da söyledi kaç kere. Daha 1 ayda çocuk demesi bile ilkel beyninin bir göstergesi. Sürekli sorun problem beyfendi kendi kanından çocuk istiyormuş. 1,5 aylık evlilikte yaşadığım kavgaların çatışmaların sayısını unuttum o derece. Nerdeyse hergün sorun, hergün kapris. Az önce telefonumu karıştırırken resmini gördüm iğrendim resmen. Rabbim affetsin bu kadar kısa sürede nasıl nefret ettirdiyse artık.
Bildiğin kaba saba adam işte varsan baksan kendisine hayırı yoktur kaldiki konu sahibinin çocuklarına bi hayırı olsun yol yakınken kurtuldun kurtuldun inşallah böyle düşün vede üzülmeyin lütfen Rabbim yâr ve yardımcınız olsun aminBugün size yaptıklarını,yarın çocuklarınıza yaparsa vicdan azabı çekmez misiniz?
Madem çalışıyorsunuz,ayrılın bu adamdan.
Çocuklarınızın bir babası var zaten.
Bu adamdan baba olur mu onlara!!!
Size kocalık yapmayan adam,çocuklarınıza babalık yapar mı!!!
Ah aahh bir çıkış yolu bulsam yarın işlemlere başlarım amaaa toplumun gereksiz yorumları bundan da mı ayrılmış demekki sorun bunda, kimseyle geçinemiyor.... Onu da geçtim. Artı aynı işyerinde çalışıyoruz , şu an yer değişikliği yapmam imkansız. OfffffBugün size yaptıklarını,yarın çocuklarınıza yaparsa vicdan azabı çekmez misiniz?
Madem çalışıyorsunuz,ayrılın bu adamdan.
Çocuklarınızın bir babası var zaten.
Bu adamdan baba olur mu onlara!!!
Size kocalık yapmayan adam,çocuklarınıza babalık yapar mı!!!
Amin inşallah. Herşey bir sınav , Rabbim affetsin yanlış düşündüysem yanlış konuştuysam. Ama ne yazıkki bu adamla bir gelecek olmadığını ilk haftadan anladım.Bildiğin kaba saba adam işte varsan baksan kendisine hayırı yoktur kaldiki konu sahibinin çocuklarına bi hayırı olsun yol yakınken kurtuldun kurtuldun inşallah böyle düşün vede üzülmeyin lütfen Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin
Kimin ne diyecegini umursarsan yandin sen o zaman. Elalem mi yasiyor boyle serefsiz bir adamlada bilecekler. Kim ne derse desin. Bence bir an evvel bosan kurtul. Sana ve cocuklarina ilerleyen zamanlarda zarar verebilir. Cocuklarinin bu durumlari gormemesi daha iyi cunku. Cocuklarda bazi seyler yara gibi kaliyor. Psikolojileri bozuluyor.2 çocuğumla yeni bir evlilik yaptım. (Aldatılma nedeniyle boşanmıştım. )Dışarıdan tanıdığım kadarıyla neşeli, hoşgörülü, anlayışlı görünen adamın içinden resmen canavar çıktı. Birkaç aylık bir evlilik ama ilk haftadan 2 kere fiziksel sayısız da psikolojik şiddet gördüm. En yakın arkadaşıma kendi elimle nikahıma gelme dedim. Başkalarının yanında çok iyiyiz pozlarında ama evde işkence yaşıyorum. Kapris, aşağılık kompleksi, çocuklarımla ilgilenmeme kıskançlık. Nedir bu çektiklerim artık yoruldum. İsyan etmek de istemiyorum. Elalem ne der ıvır zıvırı da geçtim artık. Dün bardağı taşıran son nokta. Çocuklarımın yanında uyuyup kalmışım gecenin 1inde uyandırıp surat. Yok telefonla gece face de ne işim varmış. Telefonumu kurcalamalar. Banka şifremi yazdığım yerden görüp banka hesabıma bakmalar. Artık haddini fazlasıyla aştı bu kişi. Aldığı maaşın yarısından fazlası eski borçlarına gidiyor. Yine ses etmiyorum. Çocuklarıma babalık yapar mı, Mutlu olur muyum diye evlendim ama gerçekten aynı eve girmeden gerçek yüzlerini belli etmiyor böyle kişiliksizler.çok yoruldum artık. Ayrıntılar çok fazla girmek istemiyorum ama gerçekten yoruldum. Dertleşmeye, makul bir yol gösterecek olan birine öyle çok ihtiyacım var ki. Aynı yerde çalışıyoruz, evlendiğimizi bazı insanlar yeni duyup tebrik ederken ben boşanmayı düşünüyorum....
Kesinlikle düşündükçe çıldırıyorum bana yaptığı fiziksel şiddeti çocuklarımın gözü önünde yaptı bir de aşağılık yaratık. Daha bu sabah yine tartışmaya şahit oldular ve gittiğinde kızım Dedi ki anne bu baba iyi baba değil , seni dövdü ağlattı . Onlara bunu yaşattığıma çok pişmanım çoookkk. İnanın aklım evlendiğimden beri allak bullak. Psikolojimi mahvetti saygısız kişiliksiz. Çekilecek bir yanı yok bu işin artık. Ailesi araya girdi yine bugün. Bir daha dene falan filan. Ya neyi deneyeyim kaçıncı kez deneyeyim.Kimin ne diyecegini umursarsan yandin sen o zaman. Elalem mi yasiyor boyle serefsiz bir adamlada bilecekler. Kim ne derse desin. Bence bir an evvel bosan kurtul. Sana ve cocuklarina ilerleyen zamanlarda zarar verebilir. Cocuklarinin bu durumlari gormemesi daha iyi cunku. Cocuklarda bazi seyler yara gibi kaliyor. Psikolojileri bozuluyor.
Denenecek bir seyi yok o serefsizin. Inan bak her seferinde o daha da siddetlisi olacak dozu artacak. Ve o masum yavrucuklar var ya o yasananlari hic unutmayacaklar. Ve boyle devam edersen o cocuklarin yaninda cocuklarin bile sorunlu birer birey olarak buyurler.Kesinlikle düşündükçe çıldırıyorum bana yaptığı fiziksel şiddeti çocuklarımın gözü önünde yaptı bir de aşağılık yaratık. Daha bu sabah yine tartışmaya şahit oldular ve gittiğinde kızım Dedi ki anne bu baba iyi baba değil , seni dövdü ağlattı . Onlara bunu yaşattığıma çok pişmanım çoookkk. İnanın aklım evlendiğimden beri allak bullak. Psikolojimi mahvetti saygısız kişiliksiz. Çekilecek bir yanı yok bu işin artık. Ailesi araya girdi yine bugün. Bir daha dene falan filan. Ya neyi deneyeyim kaçıncı kez deneyeyim.
Evet ne yazıkki öyle. Tasarlayıp planlayıp bitirmeliyim bu işi. Yetti artık. Suratını bile görmek istemiyorum. Adam bildiğiniz ruh hastası ama kendisini dev aynasında görüyor. İlkel benlik seviyesini aşamamış, aşağılık kompleksini orman kanunlarıyla bastırmaya çalışan biriDenenecek bir seyi yok o serefsizin. Inan bak her seferinde o daha da siddetlisi olacak dozu artacak. Ve o masum yavrucuklar var ya o yasananlari hic unutmayacaklar. Ve boyle devam edersen o cocuklarin yaninda cocuklarin bile sorunlu birer birey olarak buyurler.
Anneniz babaniz hayattami veya size yardim edecek birileri varsa bunu paylasin. Ve bir daha siddet uyguladiginda rapor alin. Alin cocuklarinizi cekin gidin. Siddet var diye rahatca bosanirsiniz.Sabah defolup gitti çok rahatladım . Şu an başım çatlıyor ama içim rahat en azından. Ne tip bir psikopatmış yaa.eve gelmesini istemiyorum. Anahtarı değiştircem kanun önünde suçlu olucam. Off Allahım off bir çıkış yolu ver bana.
Denenecek bir seyi yok o serefsizin. Inan bak her seferinde o daha da siddetlisi olacak dozu artacak. Ve o masum yavrucuklar var ya o yasananlari hic unutmayacaklar. Ve boyle devam edersen o cocuklarin yaninda cocuklarin bile sorunlu birer birey olarak buyurler.
Kendinede çocuklarına da iyilik yap kurtul şu herifdenSabah defolup gitti çok rahatladım . Şu an başım çatlıyor ama içim rahat en azından. Ne tip bir psikopatmış yaa.eve gelmesini istemiyorum. Anahtarı değiştircem kanun önünde suçlu olucam. Off Allahım off bir çıkış yolu ver bana.
Keşke 2. Şiddette rapor alsaydım. Ablası girdi araya ona kızdı. Tekrar dene falan filan. Bana geçen gün bir de utanmadan ne dese beğenirsiniz. Ablasına yemin etmiş bana vurmayacağına da . Allah müstahakını versin inşallah.Anneniz babaniz hayattami veya size yardim edecek birileri varsa bunu paylasin. Ve bir daha siddet uyguladiginda rapor alin. Alin cocuklarinizi cekin gidin. Siddet var diye rahatca bosanirsiniz.
Kim ne derse desin millete bakacak olursan vay halineEvet ne yazıkki öyle. Tasarlayıp planlayıp bitirmeliyim bu işi. Yetti artık. Suratını bile görmek istemiyorum. Adam bildiğiniz ruh hastası ama kendisini dev aynasında görüyor. İlkel benlik seviyesini aşamamış, aşağılık kompleksini orman kanunlarıyla bastırmaya çalışan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?