Kaderin Bağlı Olması

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
8.863
15.714
823
kader bağlılığına yani bir insana başka birileri tarafından büyü muska yapılmış olmasına ve bunların kişinin hayatını etkileyeceğine inananır mısınız?
maalesef çok fazla talihsizlik yaşıyorum ve yaşadıklarımı açıklayacak başka yol bulamadım. tek bir sonuca vardım "bende bir şey var"
bu konuda fikri olanları dinlemekten zevk duyarım

Büyü vs şeyler tamam doğrudur,ama ben kimsenin kaderini kimsenin bağladığna inanmıyorum

Talihsizlikler sizi buluyorsa nazar olabilir....

nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye bi laf vardır

herşey yolunda giderken, hiç bir problem yokken, tam oluyorken birden
yoldan sapılıyor, problemler çıkıyor ve olmuyor
ve bu yıllardır böyle hem zihnen hem bedenen çok yoruldum çabalarımın umutlarımın sonuçsuz kalmasından.
nazar ayetlerini de okuyorum aslında niye böyle oluyor çözemiyorum

böyle düşünüyosan bol bol dua et kim niye büyü yapmak istesinki şüphelendiğin birimi var

şüphelendiğim kimse yok aklıma bile getirmek istemem elalemin günahını almayayım diye
ama öyle enteresan olaylar yaşıyorum ki (özellikle evlilik mevzusunda) aklıma başka bir şey gelmyor
dua ediyorum her zaman tespih çekiyorum ama bu durum düzelmiyor

dua edin nazar duaları var birde olumsuz düşünmeyin
bende bir ara bende kesin büyü var nazar diyordum ama bakış açısı önemli yani bazı şeylerin düzeleceğini ümit etmek inanmakta lazım bence

Eskiden bu büyü olayları falan çok vardı ama artık pek duymuyorum böyle şeyler
Bence aksilikler üst üste gelmiş
Ne yaşadığını bilmiyorum ama sabrın sonu selamettir. Yaşadığın şeylerin belkide hayırlı olaylara vesile olacağına inanmak ve üstesinden gelmek için çabalamak en iyisi.
Büyüdür vs.dir diye düşünme bence.

dua edin nazar duaları var birde olumsuz düşünmeyin
bende bir ara bende kesin büyü var nazar diyordum ama bakış açısı önemli yani bazı şeylerin düzeleceğini ümit etmek inanmakta lazım bence

inanıyorum hep aynı umutla ve inançla girişiyorum bazı şeylere ama yine olmuyor
o kadar eften püften bahanelerle bitiyor ki girişimler ben bile bu hıza inanamıyorum
en son bir olay yaşadım ki kesin lanetli filanım ben diye düşünmeye başladım başka açıklaması olamaz

İnsan; olumsuzluklar üstüste geldiğinde neden arar, çıkış yolu bulamadığında da ilk aklına geleni oturtur sanık koltuğuna. Hepimiz düşündük bu tarz şeyleri ama inanın öyle birşey yok. Kim niye size büyü yapsın ki? Bu hayatta hepimiz birşeylerle sınanıyoruz, Allah sevdiklerimizin acısını yokluğunu yaşatmasın, onlarla sınamasın sadece.

Şunu unutmayın bir de, ben hayat felsefesi haline getirdim ve her olumsuzlukta kendime hatırlattım; "Üzülme der Mevlana... İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur..."

canm nazarda var büyüde
sana büyü yapıldığında tutup tutmamasını kimse bilemez Allahın takdiri o
içini ferah tut
ve büyü falan gibi şeylerle zihnini meşgul etme
Allah izin vermezse olmaz zaten
dua etmek rahatlatyorsa dua et

valla sana ne kadar yardımcı olabilirim bilmemde bende artık bisüredir böyle şeyler düşünüyorum zamanında lisedeyken biri vardı ozaman cahillik nasıl dualar ediyordum nasıl oda bana aşık olsun deli gibi evlenelim falan diyee tuttuda sonra ama budefa ben istemedim neler çektirdi bana neler!!sonraa hayatıma dörtdörtlk biinsan girdi; şimdi nişanlıyız 3yıldır ne zorluklar ne güçlükler atlattık allah biliyor geçen yıldan beri evlenmek için çabalayıp duruyoruz o iş konusunda ben başka şehirdeym memleketime gitme konusunda neye elimizi attıysak kurudu kesin %100 olcak dediğimiz işler olmadı kii en önemlisi eylülde nişanlım bi sınvda il 2.si oldu herkes kesin gözüyle bakıyordu olmadı kısmet dedik ama buay oldu hala biraraya gelmek için naptııysak onlarca yol denedik olmuyor olmuyor benmde aklıma gelioo biri bişeyler mi yapıoo diye

Son düzenleme:

ben de inanmak istemiyorum. herşeyden önce kimseye kötülük etmedim bana büyü yapılmasına bir sebep olamz ki
öyle büyük kavgalarım veya düşmanlarım da yok

ama kısaca anlatayım son olanları,
daha önce sitede de paylaşmıştım iş arkadımla ilgili bir kaç şey mesaj atan tüm kk üyeleri adamın bana aşık olduğu konusunda hem fikirdi ve benim tüm iş arkadaşlarım ve o'nun en yakın arkadaşı da öyle ama ne oldu?
karşıma geçip "aklımdan hiç geçmedin, ben anneme söyleyeyim başka kız bulsun bana" dedi sanki ben bir kadın değilmişim gibi
sanki o abuk sabuk hareketleri yapan o değilmiş gibi

herneyse bu arada benimle görüşmek isteyen biri vardı bir süredir erteleyip durduğum daha fazla oyalamak anlamsız dedim ve adam beni görmek için 3 saat yol geldi tüm günü beraber geçirdik her detayı konuştuk ve anlaştık en geç haziran gibi düğün yapalım dedi.
ertesi gün yine buluşmak üzere plan yaptık nişan detaylarını ve benim tayin işimi konuşacaktık. bir de ayıklanmış nar istemişti benden onu verecektim. bir mesaj geldi "yaşlısın" şaşırıp kaldım halbu ki aynı yaşız, hatta bana ne kadar genç duruyorsun bak benim şakaklarım ağardı bile demişti. yaşlısın dedi ve gitti
şimdi bunu neyle açıklayabilirim

PatavatsızzBu erkekler adamın kendine olan güvenini yokederler..Daha fazla İğrenti gelmeden evlensem bari..

Rabbim yardımcınız olsun belki de rızk kapıları açılmamıştır henüz. Eğer engellemek için bir şeyler yapan birileri varsa da kendilerine dönsün yaptıkları

duayı bırakmıyorum hiç. tefriciye duamı geçen hafta tamamladım daha . nazar duaı filan hep okurum ama tükendim...

bu sözlerle avunuyorum işte, her olanda bir hayır arayarak dinlendiriyorum kendimi ama ben bile beni tutamamaya başladım

İnanmıyorum böyle şeylere tamamen saçmalık.

Kendini bu tür düşüncelere kaptırma.

ben de inanmak istemiyorrum ama

canım böyle birini daha tanıyorum ben oda senin gibi düşünüyor acaba bişey mi var üzerimde diye bol bol dua et Allah'a sığın o mutlaka kapılarını açacaktır olmuyor diye bişey yok sadece zamana bırak ve mutlu olmak için herşeyi yap

Canım büyü var malesef ki, kimseye zararın dokunmasa da insanlar keyfi olarak büyü yapıyorlar resmen. Mesela babaannem. Annemle babam ayrılar benim. Oğlunun düzeni bozuldu diye anneme geri dönmesi için büyü yaptırmış. Taşındığımızda beni görmeye gelmişti bir gün. O arada iliştirmiş eve. Bizim evimize hiç gelmeyen, eşyalarımızı falan bilmeyen bir kadından dalgasına fal baktırırken öğrendik. Kadın dedi ki "eski evinizden getirdiğiniz, açık renk, tozlu bir eşyanın çekmecesinin arkasında bir şey var. Çıkarın yakın onu." Evi talan ettik o gece... Portmantonun çekmecesinin arkasına iliştirmiş, çekmeceyi falan çıkarmak lazım ama kaşla göz arasında yapmış.

Ondan sonra o işe yaramadı ya, bende bulduğumu ağzımdan kaçırdım. Bir gün aradı beni, marmelat yaptım gel sende al. Tamam dedim aldım. Eve geldim. Buzdolabına attım. Annemin de haberi yok marmelat olduğundan. Evi karınca bastı o gece. Temiz de kavanozdu hani akma falan yoktu. Ertesi gün annem iş yerinde gene fal baktırırken kadın bu sefer "kızına söyle yiyecek taşımasın kaynanandan" demiş. Annem geldi eve haftasonu bir şey verirse alma, yiyeceksen orda ye eve sokma dedi. Tabi fark ettik ki iş işten geçmiş. Haydaa o da çöpe, önce tuzlu sularda falan beklettik ama...

Bunlar olurken de annem iş yerinde felaket sıkıntılar yaşıyor ama... Hırsız damgası mı yemedi, yeri mi değiştirilmedi, işten atamıyoruz kendin çık mı denmedi... Ev sahibimiz evi satacağını ve eğer alıcı kabul etmezse çıkmamız gerekeceğini mi söylemedi... Neler neler...

Bence sen kendini okuttur. Önlemini al. Belli olmuyor kimin ne yapacağı.

keşke benim kuruntum olsa tüm bunlar üzerimde başa çıkamayacağı bir şeyler olmasından daha iyidir.
mutluluk için savaşıyorum ama sonuç alamıyorum yoruldum hem de çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…