Büyü vs şeyler tamam doğrudur,ama ben kimsenin kaderini kimsenin bağladığna inanmıyorum
Talihsizlikler sizi buluyorsa nazar olabilir....
nazar bu kadar kuvvetle etki ediyor olabilir mi bilemiyorum :44:
nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye bi laf vardır
böyle düşünüyosan bol bol dua et kim niye büyü yapmak istesinki şüphelendiğin birimi var
herşey yolunda giderken, hiç bir problem yokken, tam oluyorken birden
yoldan sapılıyor, problemler çıkıyor ve olmuyor
ve bu yıllardır böyle hem zihnen hem bedenen çok yoruldum çabalarımın umutlarımın sonuçsuz kalmasından.
nazar ayetlerini de okuyorum aslında niye böyle oluyor çözemiyorum
dua edin nazar duaları var birde olumsuz düşünmeyin
bende bir ara bende kesin büyü var nazar diyordum ama bakış açısı önemli yani bazı şeylerin düzeleceğini ümit etmek inanmakta lazım bence
kader bağlılığına yani bir insana başka birileri tarafından büyü muska yapılmış olmasına ve bunların kişinin hayatını etkileyeceğine inananır mısınız?
maalesef çok fazla talihsizlik yaşıyorum ve yaşadıklarımı açıklayacak başka yol bulamadım. tek bir sonuca vardım "bende bir şey var"
bu konuda fikri olanları dinlemekten zevk duyarım
Eskiden bu büyü olayları falan çok vardı ama artık pek duymuyorum böyle şeyler
Bence aksilikler üst üste gelmiş
Ne yaşadığını bilmiyorum ama sabrın sonu selamettir. Yaşadığın şeylerin belkide hayırlı olaylara vesile olacağına inanmak ve üstesinden gelmek için çabalamak en iyisi.
Büyüdür vs.dir diye düşünme bence.
valla sana ne kadar yardımcı olabilirim bilmemde bende artık bisüredir böyle şeyler düşünüyorum zamanında lisedeyken biri vardı ozaman cahillik nasıl dualar ediyordum nasıl oda bana aşık olsun deli gibi evlenelim falan diyee tuttuda sonra ama budefa ben istemedim neler çektirdi bana neler!!sonraa hayatıma dörtdörtlk biinsan girdi; şimdi nişanlıyız 3yıldır ne zorluklar ne güçlükler atlattık allah biliyor geçen yıldan beri evlenmek için çabalayıp duruyoruz o iş konusunda ben başka şehirdeym memleketime gitme konusunda neye elimizi attıysak kurudu kesin %100 olcak dediğimiz işler olmadı kii en önemlisi eylülde nişanlım bi sınvda il 2.si oldu herkes kesin gözüyle bakıyordu olmadı kısmet dedik ama buay oldu hala biraraya gelmek için naptııysak onlarca yol denedik olmuyor olmuyor benmde aklıma gelioo biri bişeyler mi yapıoo diye
canm nazarda var büyüde
sana büyü yapıldığında tutup tutmamasını kimse bilemez Allahın takdiri o
içini ferah tut
ve büyü falan gibi şeylerle zihnini meşgul etme
Allah izin vermezse olmaz zaten
dua etmek rahatlatyorsa dua et
İnsan; olumsuzluklar üstüste geldiğinde neden arar, çıkış yolu bulamadığında da ilk aklına geleni oturtur sanık koltuğuna. Hepimiz düşündük bu tarz şeyleri ama inanın öyle birşey yok. Kim niye size büyü yapsın ki? Bu hayatta hepimiz birşeylerle sınanıyoruz, Allah sevdiklerimizin acısını yokluğunu yaşatmasın, onlarla sınamasın sadece.
Şunu unutmayın bir de, ben hayat felsefesi haline getirdim ve her olumsuzlukta kendime hatırlattım; "Üzülme der Mevlana... İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur..."
İnanmıyorum böyle şeylere tamamen saçmalık.
Kendini bu tür düşüncelere kaptırma.
canım böyle birini daha tanıyorum ben oda senin gibi düşünüyor acaba bişey mi var üzerimde diye bol bol dua et Allah'a sığın o mutlaka kapılarını açacaktır olmuyor diye bişey yok sadece zamana bırak ve mutlu olmak için herşeyi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?