Kaderin Bağlı Olması

Yok demeyin arkadaslar malesef buyu var...

Benim abimin de olacak olan isleri olmuyor megerse hala bosanma asamasinda oldugu karisi ve sulalesi yaptiriyormus...
Bi adam yildiznameye bakti abime sende 4/4luk muska var dedi tabi ki inanmadik sonra adam inanmiyosunuz biliyorum ama eviniz 3 katli ve iki tane giris kapiniz var bahcenizdeki gul fidaninin yaninda da curumeye durmus bir muska var dedi agzimiz acik kaldi...
Abime 1 kere giymis oldugun siyah bi tshirte bak dedi butun dolabi doktuk ve ne yazik ki tshirtin birin de yaka kisminda birseyler vardi...

Bu olaydan sonra tabi ki inaniyorum ama yer gok dua ile korunmak icin dua okuyoruz bol bol Allah yardimcimiz olsun hepimizin...

kimse oturdugu yerden baskasinin hayatina müdahale edemez
yok böyle bir güc
insanin yasadiklari ya sansidir yada kendi kabiliyeti
olumsuz seyleri yasayan insaninda bana büyü yaptilar diye düsünmesi sadece zayifliktir

Bu tarz konular yasak, konu kapanmadan bende bir iki şey söyleyeyim dedim.

Büyü ve muska kesinlikle var hatta bu konuda Hz. Muhammed' in Hadisi bile var. Ve tabiki kişinin hayatını çok büyük oranda etkileyen büyülerde yapılabiliyor. Basit sadece sıkıntı vermek amacıyla yapılan büyülerde var, delirtecek derecede büyüler de var. Müslüman olan, Kur'an-ı okuyan (anlamak amacıyla türkçe mealini), Allah'ı ve peygamberi bilen herkes büyünün var olduğunu da bilir.

Bence sen bol bol dua et canım, özellikle ayetel kürsi, nas, felak ve aklına gelen her sureyi ve duayı oku canım. Arapça biliyorsan Kur'an-ı Kerim oku. Allah'a sığın. Başka yapabilecek birşey yok gibi gözüküyor..

Son düzenleme:
kimse oturdugu yerden baskasinin hayatina müdahale edemez
yok böyle bir güc
insanin yasadiklari ya sansidir yada kendi kabiliyeti
olumsuz seyleri yasayan insaninda bana büyü yaptilar diye düsünmesi sadece zayifliktir

son cümlenin gerçekten yersiz olmuş. kişilerin yaşadıklarını zayıflık olarak niteleyemezsiniz.
çok yadırgadım gerçekten
empati çok mühim bir duygudur

öncelikle benim açtığım konu dinle alakalı değil, modlardan ricam lütfen kapatılmasın.

ikinci olarak evet dua ediyorum ama korkularım da giderek artıyor maalesef

Arkadaşım,yanlış anlama ama geçmiş hayatında birinin ahını almış olabilir misin?
Bu tarz şeylere engel olduğunu duymuştum.....

canım illaki büyü diye düşünme bence kısmetin başka birisi ise eğer o olması için illaki diğerleri ile olmuyordur.Dua etmeye devam ederek bekle bence hayırlısını iste

Allah Bir Kuluna Yazdığı Kader'i Başka Bir Kulunun Eline Vermez. Her Kuldan Allah Sorumludur Başka Biri Büyü Muska İle Senin Kaderini Değiştirmez. Hala Endişe Ediyorsan Bol Bol Ayetel Kürsi Okumanı Tavsiye Ederim Rahatlatır Seni

bakış açınızı değiştirseniz daha iyi olmaz mı?

yani olumlu düşünmek gibi:) kendiniz yapamıyorsanız psikoloğa gidebilirsiniz

ayrıca forumda böyle konular yasak...

son cümlenin gerçekten yersiz olmuş. kişilerin yaşadıklarını zayıflık olarak niteleyemezsiniz.
çok yadırgadım gerçekten
empati çok mühim bir duygudur

bende böyle düsünen cok insan gördüm o nedenle..yada aile icinde basarisizliklarini annesine babasina atan insanlar gördüm
yada is yerinde ona buna atanlar..
bence bu durumla fazla farki yok
sadece zayiflik bu benim düsüncem
empati kuruyorum tabu
cünkü bende ardarda cok zaman talihsiz seyler yasadim ama nerde hata yaptigimi sorguladim
yada basit sekilde SANS dedim

büyü dersen dedigim gibi dünyada öyle bir güc yok
kimse kimsenin hayatini hicbirsekilde etkileyemez
buda benim fikrim

Arkadaşım,yanlış anlama ama geçmiş hayatında birinin ahını almış olabilir misin?
Bu tarz şeylere engel olduğunu duymuştum.....

o konuda çok hassasım
bile bile asla kimsenin ahını alacak bir şey yapmadım ama bilmeden yaptıysam da artık nasıl olur bilmiyorum

canım önümüze kapılar açılıyo elimizin tersiyle itiyoruz farkına bile varmadan

bnmde çok zor günlerim oldu maddi manevi ruhi allaha sıgındım atlattım gibi

yavas yavasda isteiklerim olmaya basladı çok şükür

kursun bile döktürdüm hepsi gereksiz

herderdin devası tevekkül ve dua

Herşeyin hayırlısını iste Allah'tan...Büyü ile falan kalbini bozma,Allahın kaderini değiştiremez onlar...
Bir yerde tevekkül şart
Maddi manevi sebepleri yerine getirdikten sonra neticesini Allah'tan beklemek.....

canım illaki büyü diye düşünme bence kısmetin başka birisi ise eğer o olması için illaki diğerleri ile olmuyordur.Dua etmeye devam ederek bekle bence hayırlısını iste

en sevmediğim şeydir ama işte düşünüp bir sebep bulamayınca başka bir sebep mi var diyor insan.

bakış açınızı değiştirseniz daha iyi olmaz mı?

yani olumlu düşünmek gibi:) kendiniz yapamıyorsanız psikoloğa gidebilirsiniz

ayrıca forumda böyle konular yasak...

bakış açısını değiştirmek çok kolay bir olaymış gibi söylüyorsunuz ama değil
zaten bu bakış açısı da değil, bu sadece bir düşünce hepsi bu
psikoloğa taşımaya gerek duymadım çünkü benimle alakalı rahatsızlık veren bir durum yok
sadece işlerim yolunda gitmiyor ve ben buna bir neden bulamıyorum
bu tarz başlıklar forumda yasak ise ki benim bir bilgim yoktu modlar muhakkak kitlerler
amacım forum kurallarına karşı gelmek değil bir nebze olsun rahatlayabilmek

görüldüğü üzere ben kimseye suç yüklemiyorum
yarım kalan işlerimdn kimseyi sorumlu tutmuyorum
belli bir yere kadar çaba gösterdiğimi ve ne yazık ki sonuç alamadığımı bunun neden kaynaklandığını bilmediğimi
ve böyle bir şeyin olup olamayacağını soruyorum
yaptığım şey fikir alışverişidir

zayıflık der kenara çekilirseniz yaftayı vurup kaçmış olursunuz
ben de şansa inanmam, şu durumuma gelene kadar tırnaklarıyla yolları kazıyan benim çünkü
sevgiler

o zaman bende de büyü var, artık kesin inandım

hep beraber bi hocaya gidek okuyup,üflesin bi de tükürsün. bizim burda bi tane var hocayı bulması benden, parası sizden

benden kuruş çıkmaz söylim

hatta benm bi arkadaşım nette bulduğu birine kağıt yaptırmıştı feck mi gevk mi öyle bi şey

hala evde amaa

kendinize büyü yapildigini düsünmek baskasina suc yüklemek olur
eger belli yere kadar caba gösterip sonuc alamadiysaniz biryerlerde hata vardir

ben zaten kendi düsüncemi söyledim hani siz diyorsunuz ya FIKIR ALISVERISI
buda benim fikrim; ben SANS a inanirim yada insanin kendi becerisi kendi gücü kendi mücadelesidir
sevgiler sizede :)

kızz hocanın cinleri de var mııı?Yoksa gelmem

hayır kolay değil tabi...

benimde hiçbir işim yolunda gitmiyor. hemde hiçbiri

siz desenizz ki her şey berbat gidiyor felan o zaman herkes katılırdı,kkda böyle çok konu açıldı

demek istediğim büyü v.s konular yasak

o zaman size parapsikoloji siteleri önereym bi göz gezdirin

öncelikle benim açtığım konu dinle alakalı değil, modlardan ricam lütfen kapatılmasın.

ikinci olarak evet dua ediyorum ama korkularım da giderek artıyor maalesef

Büyü, muska ile ilgili konularda tartışmaya açık olduğu için yasak şekerim yarın büyük ihtimalle kapatılmış olur..

Ve üzgünüm ama dua ve pozitif düşünceden başka bir yol yok şuan için..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…