• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın 38 Erkek 20

Dün ki konuyu bilenler ,60lik dedeyle olurmu diyodukya buda başka şekli .
Şimdi yaş farkının ne önemi var diyenler buyrun sofraya afiyet olsun aplaam :kk77::kusmuk:

Konu feyk bence ya :deli:
Kıs kıs gülüp çılgınlar gibi eğlendin heralde konusahibi :emir_bebek:

Şöyle bir komplo teorim var toplanın; eskiden çok ban yemiş bir üyenin ruhu gelip herkesi ban yemeye teşvik edecek konular açıyor bu sıra. Üyelerden ve forumdan böylece intikam alacak. Kutsal su adına peşimizi bırak kötü ruh, peşimizi bırakkk :skandal:
Ruh derken büyü mü yaptırayım?

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık.

Allahim yaa.cocuklarimiz var.insanlar neler dusunebiliyo hayret ettim size
Bana ne demek istiyorsunuz hanım efendi 1.zaten benden önce arkadaşlar demek istediklerimi dedikleri için bir daha aynı şeyi yazmayı gerek duymadım.
2.bir insandan taze et ve çıtır diye bahsetmesi direk kendi çocuğumu gözümün önüne getirdi o yuzden midemi bulandirdiniz uslubunuza dikkat edin dedim yoksa konu fake veya değil başlı başına mide bulandırıcı.siz bunlara takılmayin benim burada yazmadigim ama konu sahibine içimden söylediğim daha çok şey var bir daha yargisiz infaz yapmazsaniz sevinirim.
Bu yazıyı size yazmıştım ama bazı sorunlardan alıntı olmamış cevap hakkınız doğsun diye tekrar yaptım sözü size birakiyorum ister cevap verirsiniz ister vermezsiniz size kalmış.

Ünide okurken tanışacağı kendi dengi ve geleceği olan o kadar kız varken sizin görümcenizi ne yapsın allah aşkına!
Siz yaranmak için mi bunu yapmak istiyorsunuz çünkü mantık gitmiş resmen!

Görümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Nedense sizi bir kaşık suda boğasım var kaç yıllik uyeyim şurda ilk defa birine bu kadar uyuz oldum. Gevşek gevşek cevap verip insanların burda sinirleriyle oynamayın ban yiyecegim sizin yüzunuzden bircok sey saymak istiyorum ama seviyenize inmek istemiyorum

Konum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bence biz konuyu bırakıp gidelim konu sahibi takılsın kendi kendine.zira söylenecek herşey söylendi daha fazla uzatmaya gerek yok kendi çalsın kendi oynasın.

Çocuğa hakaret gibi resmen. Ben de görümcene yakın yaştayım ama yuhh diyorum. Geleceği garanti ne demek ayrıca. Görümcene de hakaret ettiğinin farkında mısın? Onu o olduğu için seven değer veren hiç mi çıkmayacak. Ancak parayla bulabilirsin diyorsun.

Görümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Ohaaa
Ay küçük dilimi yutucam.
Çocuk üniversitede okuyor .çalışıp kazanır daha güzellerini elde eder .vakti geldi mi de kendi gibi bir taze et bulur evlenir .senin annesi yaşındaki görümceni napsın?

Back
X