- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 36
- Konu Sahibi Eglenguzelim
Daha karpu yiciktikKonum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha karpu yiciktikKonum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ahahahhaah:))Mahallede başka 20 lik çocuk bulana kadar diyorsunuz yani!Konum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

şaka mı?Umarım şaka yapıyorsunuz dur...hem 20 yaşında genç çocuk kaç yaşında kadını neden kabul etsin nerdeyse annesi yaşında yahuYok artik
Konudan sonra senide kapatmak gerek tamamenKonum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ruh derken büyü mü yaptırayım?
Ooo şimdi isler değişir jip kacarmı helede 4000 bin tlGörümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.

Yok size demedim konu sahibine dedim.beni yanlis anladiniz galiba.bende sizin gibi dusunuyorumBana ne demek istiyorsunuz hanım efendi 1.zaten benden önce arkadaşlar demek istediklerimi dedikleri için bir daha aynı şeyi yazmayı gerek duymadım.
2.bir insandan taze et ve çıtır diye bahsetmesi direk kendi çocuğumu gözümün önüne getirdi o yuzden midemi bulandirdiniz uslubunuza dikkat edin dedim yoksa konu fake veya değil başlı başına mide bulandırıcı.siz bunlara takılmayin benim burada yazmadigim ama konu sahibine içimden söylediğim daha çok şey var bir daha yargisiz infaz yapmazsaniz sevinirim.
Bu yazıyı size yazmıştım ama bazı sorunlardan alıntı olmamış cevap hakkınız doğsun diye tekrar yaptım sözü size birakiyorum ister cevap verirsiniz ister vermezsiniz size kalmış.
Fırsat derkenSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında bir genç.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de mutlu yuva. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Evlatlarimiz var.gelipte boyle birisinin bunlari dusunmesi cok uzucuYok size demedim konu sahibine dedim.beni yanlis anladiniz galiba.bende sizin gibi dusunuyorum
Danışın lütfen. Belli ki tek başınıza olmuyor.Konum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.