• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın 38 Erkek 20

bunlar ne igrenc tabirler taze et falan
az bekletinde kani cekilsin bari tovbe estafurullah sizemi kaldi gorumcenize taze et cerez cikolata bulmak

Bana ne demek istiyorsunuz hanım efendi 1.zaten benden önce arkadaşlar demek istediklerimi dedikleri için bir daha aynı şeyi yazmayı gerek duymadım.
2.bir insandan taze et ve çıtır diye bahsetmesi direk kendi çocuğumu gözümün önüne getirdi o yuzden midemi bulandirdiniz uslubunuza dikkat edin dedim yoksa konu fake veya değil başlı başına mide bulandırıcı.siz bunlara takılmayin benim burada yazmadigim ama konu sahibine içimden söylediğim daha çok şey var bir daha yargisiz infaz yapmazsaniz sevinirim.
Bu yazıyı size yazmıştım ama bazı sorunlardan alıntı olmamış cevap hakkınız doğsun diye tekrar yaptım sözü size birakiyorum ister cevap verirsiniz ister vermezsiniz size kalmış.
Yok size demedim konu sahibine dedim.beni yanlis anladiniz galiba.bende sizin gibi dusunuyorum

Selam kızlar

Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.

Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında bir genç.

Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de mutlu yuva. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Fırsat derken
:KK70::KK70::KK70:

Back
X