Kadın bana çok kötü bağırdı

İyide kadın apartmandan çıkmıyor ki apartmana girememiş sadece uzun bir yol arabayı 10 cm önüne park edebilir yol kenarları bomboş park ede ede gitmişim onun apartmanının önüne park etmişim

Haketmişsiniz bence. Apartman önüne parkettiğini görmeyi engelleyen boyunla trafiğe çıkılır mı? Ya o tarftan bir çocuk yola atlasaydı siz arabayı sürerken Allah korusun.

Üzülmeyin saçma sapan insanlar için. Kendileri sanki hayatlarında hiç hata yapmamışlar.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış o manyaksa siz daha manyak olun inanın anlamıyorlar insanliktan

Haketmişsiniz bence. Apartman önüne parkettiğini görmeyi engelleyen boyunla trafiğe çıkılır mı? Ya o tarftan bir çocuk yola atlasaydı siz arabayı sürerken Allah korusun.
O kadarda değil aynalara bakabiliyorum Allah korusun ... kadın bana hakaret etmesini hak etmişim öyle mi bana nasıl bayansınız nasıl genç kızsınız falan dedi cafede oturan 100 kişinin önünde bunu hak etmişim yani konuyla alakası olmayan adamın bana bağırmasını hak etmişim pessss

Apartman önüne park edilmesi neden sorun oluyor anlamadım, engelli rampası veya garaj çıkışına park etmediyseniz kadın gerçekten çok ama çok ayıp etmiş, hoş her türlü hakarete vardırması sebebiyle haklıyken haksız duruma düşmüş. fakat siz kafanızı çevirip nereye park ettim ben diye bakamayacak durumdayken nasıl araba kullanıp tüm trafiği tehlikeye attınız?

Hiç üzmeyin kendinizi var böyle ruh hastaları.Keşke sizde bagirsaydiniz içiniz biraz rahatlardı

Apartman otoparkının önüne park etmiş konu sahibi.

Şimdi hoşgörü diyeceğiz ama belki de ciddi bir yere yetişmesi gerekiyor olabilir. Yaptığınız yanlış, bahaneniz de çok anlamsız. Nereye park ettiğinizi kontrol etme niyetiniz olsa araçtan inince bakardınız. Yoldan karşıdan karşıya geçmişsiniz mesela. Boynunuz ağrıyor diye sağa sola bakmadan yola atlamıyorsanız gayet nereye park ettiğinize de bakabilirdiniz.

Zaten trafikte 1 sn. Dursanda başlıyor korna, küfür...
Kimsenin 2 dk. Beklemeye sabrı yok
Sizin apartman önüymüş belki acil bi durum vardı,
Tabi bilerek yapmamışsınız,
Bidaha daha dikkatli olursunuz sorun etmeyin.

Yani düşünüyorum da otoparkın önü 15 dakika kapalı kalsa sakin kalamazdım herhalde.
Bağırıp çağırmasam da iyi söylenirdim.
Neyse geçmiş olsun.

Keşke size ulasabilecekleri bir numara biraksaydiniz. Böyle durumlarda ben ne yazık ki karşı tarafı hakli görüyorum. Siz her ne kadar art niyetli yapmadiysaniz bile daha dikkatli olmaniz mecburi trafikte.
Dilerim boynunuz en kısa surede iyileşir.

bizim evin araç çıkışına arabalarını park edenlere neden buraya park ettiniz dediğiniz anda bile bir yığın laf yersiniz.kaç defa böyle araç çıkış yolundakilerle gerilim yaşamamak için arabamı çıkartamadığım olmuştur.Aynı ülkede mi yaşıyoruz biz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…