Kadın cinayetleri....

BAŞINIZ SAĞOLSUN. ALLAH SABIR VERSİN SİZE VE AİLENİZE

Off o senin kuzenin miydi
Aksam izledim kanım dondu
Bide kayıp ilanı vermiş psikopat
Allah sabırlar versin ya
kuzenimdi evet çocuğu dayısına bırakıyor birde c... gelmedi diyor beraber gidiyorlar aramaya falan tabi en son da çarşamba günü öğlen haber alınmış kendisinden

kesinlikle zihniyetler ile doğru orantılı değişmesi 100 yılı alır

Başınız sağolsun, Allah sabır versin.
Bu tarz canilikler öyle arttı ki...
En kötüsü de çoğu insanın haberlerde izleyip iki dakika sonra unutması, hiç bir tepki göstermemesi.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla kendi dünyaları içinde yaşamaya devam etmesi
Hatta ve hatta bazı vicdansızların "hak etmiştir, namussuzluk yapmıştır" gibi saçmalıklarla olayı haklı gösterme çabasına girmesi...
Oysa anlamıyorlar ki o vahşet, gelir bir gün seni de bulur
Annen, kardeşin, arkadaşın, kuzenin, kızın veya sen her an böyle bir vahşete kurban gitme tehlikesiyle yaşıyorsun.
Umarım bu son olur (her ne kadar boş bir umut olsa da umuyoruz, diliyoruz, dua ediyoruz ).
Ateş düştüğü yeri yakar. Allah sabır versin size ve ailenizdiyorum, başka da verecek teselli bulamıyorum ne yazık ki...

haberlere dün verildi svcılık haberlere çıkmasın falan demiş önce sanırım saklamak için olayı sonra yalan haber çıkınca niye sessiz kalıyorum dedi abisi ve konuşmaya başlandı
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm haberini okudum nasıl kıydı o güzelliğe.
İnşallah en ağır cezayı alır o şerefsiz.
alsın abla en ğır cezayı da alsın en vahşi insanların arasına da düşsün her gün işkence çeksin ş.....
Aman Allahım!!!
Dün haberlerde gördüğüm kadın mı yoksa?
Nasıl bir canilik bu Allahım. Ne zaman bitecek bu terör!!!
evet mlesef
Kuruluşlarla derneklerle bağlantı kurun. Sosyal medya da çok etkili bu konuda..
bağlantı kuruldu yarın adliye önünde toplanıyoruz sesimizi ne kadar duyurursak

Offf
Nasıl büyüyor büyürken ne görüyor da böyle insan görünümlü canilere dönüşüyor bu yaratıklar?

Bizim okurken bile kanımızın donduğu şeyleri nasıl gayet sakince saatlere günlere yayarak yapabiliyorlar?
Bir nebze mantık sahibi olabilseler en azından çocuklarının geleceğini düşünürler.
Bir insanı böyle öldürebilmekle, seri katil olmak arasında fark yok ki.

Savcı cani şekilde öldürmekten müebbet hapis ister.Ama siz peşini bırakmayın ki indirim alamasın.

Dernekler kuruluşlar neresi varsa yazın. Sosyal medyadaki fenomen kişilere yazın. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar çok yankılanır.

Ben dün akşam 3 dakikalık bir haberde gördüm sadece. Yani o kadar gündem oldu anlayın. Artık çocuğumun yanında da çok açmak istemiyorum haberleri.
Ama artık herkesin elinde en az 2 sosyal medya hesabı var..

bu sefer unutulmasın unutulmamalı özgecan nasıl konuşuluyorsa akıllarda ise bu da akıllarda kalmalı ... katilleri gibi bu ş.... de ölüm haberleri yayılmalı konuşulmalı

sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapacaz yarın adliye önünde toplanıcaz cuma günü duruşma olacak muhtemelen o günde orda olcaz bir çok mrciye haber verildi ama hangisi nasıl ilgilenir bilmiyorum

sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapacaz yarın adliye önünde toplanıcaz cuma günü duruşma olacak muhtemelen o günde orda olcaz bir çok mrciye haber verildi ama hangisi nasıl ilgilenir bilmiyorum

İnşallah tepkiler çığ gibi büyür..
Bir nebze caydırıcı olacaksa ne iyi..

Savcı neden saklamak istedi? Yalan haber neydi?
Toplum bilinci oluşmasın, insanlar galeyana gelmesin diye yapılıyor.
Bir kamu spotuyla her şey bir anda bitecek çünkü..

Başınız sağ olsun. Sözün bittiği yer burası olmalı. Nasıl da güzelmiş kuzeniniz. Ardında minicik bir yavru bırakmış.

Soyları kurusun bu canilerin. Ne denebilir ki? Gerçekten dondum kaldım sabah sabah.

Ya hadi o kadıncağızı öldürmek seni üzmedi, bir insan nasıl evladına bu acıyı bırakır. O çocuğu düşündüm ağladım ya, nasıl bi travma kaldı ona. O cocuktan nasıl sağlıklı davranışlar beklersin. Off off bide annrm terk etti sanıyor, kadın nr halde (

mersinde özgecandan önce benzer bir olay yaşanmış ama yine medyaya yansımamış düşünebiliyor musun özgecan ın ailesi çabaladı ...
tartışma sonucu öldürmüş kıyma makinesinde kıymış güya

çocuğun çok iyi eğitilmesi lazım psikoloij destekler alması lazım duyunca keşke gitseydi dicek belki de zor bir durum

çocuğun çok iyi eğitilmesi lazım psikoloij destekler alması lazım duyunca keşke gitseydi dicek belki de zor bir durum
Çok içim yandı, zatrn kaç haftadır şule çet olayını takip ediyorum bide bü üstüne eklendi. Allah anasına babasına, evladına sabır güç kuvvet versin, Allah mekanını cennet etsin, sizede sabırlar diliyorum. İnşallah hak ettiği cezanın fazlasını çeker.

yengem öleli uzun yıllar oldu .. görmedi duymadı bu dünyada kızının başına gelenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…