- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
evet söylenecek çok şey var ; konuşsak anlayacak çok az insan varBu kasten yapılan bir şey ki
Kadını dahada eve yıkmanın yolunu yapıyorlar
Çok şey söylenirse neyse
BAŞINIZ SAĞOLSUN. ALLAH SABIR VERSİN SİZE VE AİLENİZECuma günü sabah saatlerinde kuzenimin ölüm haberini aldım. Beklenmeyen ani bir ölüm daha 34 yaşındaydı... aradan yarım saat geçiyor eşinin öldürdüğünü öğreniyoruz... aradan 5 dk geçiyor parçaladığını parçaların bir kısmını yengemin mezarına bir kısmını da yine mezarda bir yerlere gömdüğünü öğreniyoruz....
Boşanma davası açmış kuzenim istenmiyorsun işte be adam istenmiyorsun çek git hayatından niye zorluyorsun oğlunun annesi o ....
Nasıl bir soğuk kanlılık caniliktir psokopatliktir bu kafam almıyor beynim yandı kaç gündür....
kuzenimdi evet çocuğu dayısına bırakıyor birde c... gelmedi diyor beraber gidiyorlar aramaya falan tabi en son da çarşamba günü öğlen haber alınmış kendisindenOff o senin kuzenin miydi
Aksam izledim kanım dondu
Bide kayıp ilanı vermiş psikopat
Allah sabırlar versin ya
kesinlikle zihniyetler ile doğru orantılı değişmesi 100 yılı alırValla ne idam cezası ne de müebbet ceza asla caydırıcı olmaz. Dünyada örnekleri var. İdam cezası olmasına rağmen hala o suçların işlendiği görülüyor. Yani ölüm ve tutuklama caydırıcı değil.
Bu gibi durumlar aslında toplumsal sorunlardır, bireysel değil. Ekonomik bozuklukların, yozlaşmanın, eğitimsizliğin, kadına-hayvana-ağaca-toprağa-suya-havaya kısacası doğaya değer vermemenin sonucudur. Kadın programları adı altında kadınlar aşağılanır. Tek görevleri, yemek yapmak, çeyiz hazırlamak, kocalarının çorapları nasıl katlanır onun tekniğini öğrenmek, yatak çarşafı nasıl katlanır onun tekniğini öğrenmek, gibi gibi.
Ne zamanki özelde anneler-babalar genelde de iktidarlar erkek egemenliğinden çıkıp, beraber paylaşılan, ortak yaşam sürülen hayatta eşit haklara sahip olduklarını öğretirler o zaman belki düzelir.
Okulda mini etek giyersen erkek tahrik olur diye kız-erkek ayırırlar. Suç kadınındır, çünkü mini giymiştir. Erkek şeyine sahip çıkamaz ama suç kadınındır. Sadece bizim ülkemizde değil, bütün dünyada bu böyledir. Ancak sınıfsız toplumlarda biraz daha azdır suç oranı.
Kısacası önemli olan suçluya ceza vermek değil. Kadını öldüren adama milyon yıl ceza ver, kırbaçla, etini kes sonuç değişmez. Ölen kadın geri gelmez. O yüzden cezadan önce toplumsal yozlaşmanın önüne geçilmesi lazım. Bu da iktidarların görevidir ki artık zor.
haberlere dün verildi svcılık haberlere çıkmasın falan demiş önce sanırım saklamak için olayı sonra yalan haber çıkınca niye sessiz kalıyorum dedi abisi ve konuşmaya başlandıHaberlerde görmedim.Daha doğrusu dün haber izlemedim.Şimdi internetten baktım.Çok üzüldüm Allah sabır versin.Hergün bi kadın daha vahşete kurban gidiyor.Kadınlardan çocuklardan hayvanlardan bi ellerini çekmediler.Bi insan hayat arkadaşına çocuğunun annesine bunu nasıl yapar.Aklım almıyor gerçekten.
alsın abla en ğır cezayı da alsın en vahşi insanların arasına da düşsün her gün işkence çeksin ş.....Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm haberini okudum nasıl kıydı o güzelliğe.
İnşallah en ağır cezayı alır o şerefsiz.
evet mlesefAman Allahım!!!
Dün haberlerde gördüğüm kadın mı yoksa?
Nasıl bir canilik bu Allahım. Ne zaman bitecek bu terör!!!
bağlantı kuruldu yarın adliye önünde toplanıyoruz sesimizi ne kadar duyurursakKuruluşlarla derneklerle bağlantı kurun. Sosyal medya da çok etkili bu konuda..
psikopat ruhlu .. öldürmüş kilime battaniyeye sarmış oğlunu kreşten almaya gitmiş yeirmiş uyutmuş ondan sonra parçalamış bu gözü dönmenin psikopatlığında ötesnde ... çocuk annem bizi terk etti diye düşünüyor daha söylenmedi ona birşey
hayır kimse birşey anlamamış zaten kuzenim de birşey söylememiş kimseye varsada bilinmiyo
bu sefer unutulmasın unutulmamalı özgecan nasıl konuşuluyorsa akıllarda ise bu da akıllarda kalmalı ... katilleri gibi bu ş.... de ölüm haberleri yayılmalı konuşulmalıBaşınız sağolsun, Allah sabır versin.
Bu tarz canilikler öyle arttı ki...
En kötüsü de çoğu insanın haberlerde izleyip iki dakika sonra unutması, hiç bir tepki göstermemesi.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla kendi dünyaları içinde yaşamaya devam etmesi
Hatta ve hatta bazı vicdansızların "hak etmiştir, namussuzluk yapmıştır" gibi saçmalıklarla olayı haklı gösterme çabasına girmesi...
Oysa anlamıyorlar ki o vahşet, gelir bir gün seni de bulur
Annen, kardeşin, arkadaşın, kuzenin, kızın veya sen her an böyle bir vahşete kurban gitme tehlikesiyle yaşıyorsun.
Umarım bu son olur (her ne kadar boş bir umut olsa da umuyoruz, diliyoruz, dua ediyoruz).
Ateş düştüğü yeri yakar. Allah sabır versin size ve ailenizdiyorum, başka da verecek teselli bulamıyorum ne yazık ki...
sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapacaz yarın adliye önünde toplanıcaz cuma günü duruşma olacak muhtemelen o günde orda olcaz bir çok mrciye haber verildi ama hangisi nasıl ilgilenir bilmiyorumOfff
Nasıl büyüyor büyürken ne görüyor da böyle insan görünümlü canilere dönüşüyor bu yaratıklar?
Bizim okurken bile kanımızın donduğu şeyleri nasıl gayet sakince saatlere günlere yayarak yapabiliyorlar?
Bir nebze mantık sahibi olabilseler en azından çocuklarının geleceğini düşünürler.
Bir insanı böyle öldürebilmekle, seri katil olmak arasında fark yok ki.
Savcı cani şekilde öldürmekten müebbet hapis ister.Ama siz peşini bırakmayın ki indirim alamasın.
Dernekler kuruluşlar neresi varsa yazın. Sosyal medyadaki fenomen kişilere yazın. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar çok yankılanır.
Ben dün akşam 3 dakikalık bir haberde gördüm sadece. Yani o kadar gündem oldu anlayın. Artık çocuğumun yanında da çok açmak istemiyorum haberleri.
Ama artık herkesin elinde en az 2 sosyal medya hesabı var..
sesimizi duyurmak için ne gerekiyorsa yapacaz yarın adliye önünde toplanıcaz cuma günü duruşma olacak muhtemelen o günde orda olcaz bir çok mrciye haber verildi ama hangisi nasıl ilgilenir bilmiyorum
mersinde özgecandan önce benzer bir olay yaşanmış ama yine medyaya yansımamış düşünebiliyor musun özgecan ın ailesi çabaladı ...İnşallah tepkiler çığ gibi büyür..
Bir nebze caydırıcı olacaksa ne iyi..
Savcı neden saklamak istedi? Yalan haber neydi?
Toplum bilinci oluşmasın, insanlar galeyana gelmesin diye yapılıyor.
Bir kamu spotuyla her şey bir anda bitecek çünkü..
çocuğun çok iyi eğitilmesi lazım psikoloij destekler alması lazım duyunca keşke gitseydi dicek belki de zor bir durumYa hadi o kadıncağızı öldürmek seni üzmedi, bir insan nasıl evladına bu acıyı bırakır. O çocuğu düşündüm ağladım ya, nasıl bi travma kaldı ona. O cocuktan nasıl sağlıklı davranışlar beklersin. Off off bide annrm terk etti sanıyor, kadın nr halde(
Çok içim yandı, zatrn kaç haftadır şule çet olayını takip ediyorum bide bü üstüne eklendi. Allah anasına babasına, evladına sabır güç kuvvet versin, Allah mekanını cennet etsin, sizede sabırlar diliyorum. İnşallah hak ettiği cezanın fazlasını çeker.çocuğun çok iyi eğitilmesi lazım psikoloij destekler alması lazım duyunca keşke gitseydi dicek belki de zor bir durum
yengem öleli uzun yıllar oldu .. görmedi duymadı bu dünyada kızının başına gelenleriÇok içim yandı, zatrn kaç haftadır şule çet olayını takip ediyorum bide bü üstüne eklendi. Allah anasına babasına, evladına sabır güç kuvvet versin, Allah mekanını cennet etsin, sizede sabırlar diliyorum. İnşallah hak ettiği cezanın fazlasını çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?